Buffet

Print Friendly, PDF & Email

parenclub buffet
BUFFET OPEN VANAF 22.15 UUR*
***
VOOR GERECHTEN

Geregeld hebben we pastei bakjes met kippen ragout en in onze gebaksvitrine een diversiteit aan heerlijk gebak(onze gebaksvitrine is al open bij binnenkomst)

WARME HOOFD GERECHTEN

Wij bieden in samenwerking met een zeer goed bekend staand plaatselijk restaurant een diversiteit aan mooie vlees en vis gerechten. Heerlijke wisselende gerechten met biefstuk, kip, lamsvlees en varkenshaas. We laten dit altijd weer over aan een fantastische kok. Maar buiten deze gerechten om hebben wij ook nog wisselende extra’s hier aan toegevoegd zoals onze befaamde mega kip saté, oma’s vers gemaakte gehaktballen, kipfilet op speciale wijze, asperges met achterham, ragout en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Verder worden deze gerechten wisselend vergezeld met aardappeltjes, nasi, noodles, puree etc. En in de wintermaanden hebben wij als extra geregeld stamppotjes en Hema worsten.

 
***
SALADE & SUSHI BUFFET

Ons salade buffet bestaat uit vier verschillende salades. Bovendien bieden we ook heerlijke dagverse sushi. Wij besteden onze uiterste zorg aan dit heerlijke salade en sushi buffet.

 
***
BROOD
Uiteraard hebben we ook lekkere belegde broodjes of losse broodjes en toast voor bij de salades en gehaktballen.
 
***
DESSERT
Onze dessert vitrine bestaat uit een combinatie van vruchten en een diversiteit aan puddinkjes en yoghurt soorten. Ook hebben we geregeld Belgische wafels of flensjes met warme kersen en poffertjes met roomboter en poedersuiker.
***
VRIESCASE
Altijd heerlijke slagroom ijsbekers verkrijgbaar bij de bar en op 2e zaterdag van de maand luxe ijscoupes.

*ANDERS DAN GEBRUIKELIJK
  • Op de 4e vrijdag van de maand hebben we geen uitgebreid buffet, maar een beperkt snack buffet met lekkere snacks voor de snelle trek
  • Op de 2e zondag van de maand is het buffet al vanaf 18.00 uur open (gebak al vanaf 15.00 uur en sushi vanaf 16.00 uur)
  • Tijdens de Discovery Party hebben we een ander buffet als hier omschreven. Op deze avond hebben we een zeer uitgebreid snack buffet met o.a. onze befaamde mega kip saté spiesen, oma’s verse gehaktballen, american hotdogs, hawai burgers, belegde broodjes, poffertjes, vruchten en nog vele andere lekkere snacks