De eerste keer

Print Friendly, PDF & Email

WIJ HOEVEN GEEN GEGEVENS DUS 100% DISCRETIE

Een bezoek aan parenclub Monique is 100% discreet. In tegenstelling tot veel andere parenclubs hoeft men bij ons geen namen en gegevens achter te laten. Ook onze V.I.P. pas houders worden niet geregistreerd.  Discretie staat bij ons hoog in het vaandel, dus geen inschrijving bij binnenkomst.


GELD-TERUG-GARANTIE[1]

DE ENIGE CLUB MET EEN 100% GELD TERUG GARANTIE!

Wij hebben niets te verbergen en weten dat het vaak de dames zijn die dat laatste zetje over de drempel moeten hebben. Om dat laatste zetje te geven hebben wij het geld terug systeem voor stelletjes en vrouwen die voor het eerst een parenclub willen bezoeken. Wanneer jullie op zaterdag bij opening tussen 20.00 en 20.15 uur aanwezig zijn en de avondbijdrage voldoen dan ontvangen jullie een uitgebreide rondleiding en krijgen tot 21.30 uur de kans om alsnog te besluiten de avond niet verder te willen blijven. De koffie, thee of drankjes die jullie tot deze tijd hebben genuttigd nemen wij dan geheel voor onze rekening en wanneer jullie je voor 21.30 uur melden bij de receptie ontvangen jullie het gehele betaalde bedrag retour. Geen moeilijk gedoe en geen vragen, maar gewoon direct jullie geld terug.
Omdat wij super trots zijn op de hygiëne en goede sfeer die onze club uitstraalt zijn wij de enige club die dit doen. Wij vinden het zo wie zo al erg fijn als jullie zo’n eerste keer aan ons toe vertrouwen. Op vrijdagavonden gaan wij pas om 20.30 uur open en hebben dezelfde regeling, maar dan tot 22.00 uur. Dit geldt alleen voor paren.

(dit kan alleen bij contante betaling en niet bij pinnen)


Jullie denken er al lang over, maar hebben de stap tot op heden nog niet genomen.

Wij begrijpen dat het best spannend is zo’n eerste keer en hebben zelf ook net als zovele andere mensen deze stap voor het eerst genomen.

Vandaar besteden wij aan altijd extra aandacht aan deze groep “nieuwe gasten”.

Wanneer jullie onze website goed hebben doorgenomen en er blijven nog vragen over kunnen jullie ons altijd eventjes een mailtje sturen. Monique zal deze altijd binnen 24 uur proberen te beantwoorden.

WIJ BIEDEN HET MEEST, MAAR BEREKENEN HET MINST!  ZIE ONZE PRIJZEN PAGINA


Eerste keer? Vraag het gerust!

Als jullie nog nooit eerder een parenclub hebben bezocht adviseren wij eerst deze pagina door te lezen. Ook is het vaak fijn om jullie eventuele vragen direct door ons beantwoord te zien en daarvoor hebben wij onze 24 uur vraagservice. Wij streven er naar om jullie vragen altijd binnen 24 uur te beantwoorden.

Eigenlijk kunnen jullie alles vragen, want wij kijken nergens raar van op. Wij vinden het juist fijn om jullie met een goed gevoel naar ons  te doen afreizen.

Uiteraard krijgen jullie bij binnenkomst ook een uitgebreide rondleiding en kunnen hier ook al jullie vragen aan ons kwijt. Bij parenclub Monique nemen we graag veel extra tijd voor nieuwe gasten. Wij vinden dat jullie achteraf altijd terug moeten kijken op een nieuwe belevenis en fijne avond. En nogmaals, er mag veel, maar niets moet! Gewoon lekker rondkijken en gebruik maken van de diverse faciliteiten kan zo’n eerste keer al spannend zijn zonder dat er sex hoeft plaats te vinden. Al mag dat natuurlijk altijd, want daar laten we iedereen geheel vrij in.

Vraag het aan Monique en klik op onderstaand mailadres:

informatie@parenclub-monique.nl


Wij nemen alle tijd voor stellen die nieuw zijn in dit wereldje

Als jullie bij binnenkomst aangeven dat jullie nog nooit eerder naar een parenclub of erotische uitgaansgelegenheid zijn geweest, zullen we, wanneer jullie dat op prijs stellen, een rondleiding geven waarbij wij al jullie eventuele vragen trachten te beantwoorden. Lees ook eens onze pagina eerste keer en reacties van bezoekers. Deze twee pagina’s geven vaak al een goede indruk en zullen al veel van jullie vragen beantwoorden.

Wij zijn er dan ook zeker van overtuigd dat nieuwe stellen in dit wereldje bij ons het beste uit zullen zijn. Wanneer jullie kiezen voor de zaterdag, hetgeen zeker aan te raden is , zijn jullie zeker niet het enige stel dat voor een eerste keer een parenavond of club bezoekt. Iedere zaterdag weer zijn er namelijk veel stellen die voor de eerste keer de stap hebben gezet.

Let op!

Op het internet zijn de laatste jaren veel parenclubs te vinden. Het woord parenclub is erg populair en aantrekkelijk om te gebruiken.

Enorm in opkomst zijn de zaken die zich vooral bezig houden met de zogenaamde amateur prostitutie. Momenteel zijn er in ons land al zeven “parenclubs” die dit toelaten. In deze clubs lopen vaak een aantal Spaans talige dames die geld voor hun bewezen diensten vragen. Ook mag je als vrouw van een stel een geldelijke vergoeding voor sex vragen.

Dan hebben we nog de vele parenclubs waar pillen en drug zijn toegestaan. Officieel geeft men op de website en in de locatie zelf op bordjes  aan dat dit niet het geval is, maar eenmaal binnen gaat het er toch heel anders aan toe. Des te later op de avond des te meer “wappie” stellen er lopen onder invloed van deze drug.

In ons land zijn er slechts enkele parenclubs waar dit allemaal niet is toegestaan en daar zijn wij er één van. Wij denken ook dat wij daar ons succes aan te danken hebben en mensen daardoor uit het gehele land de weg naar ons weten te vinden.Wie komen er zoal???

Kort maar krachtig, bijna iedereen. Alle leeftijden van begin twintig tot eind zestigers.  Denk vooral niet dat er alleen mensen komen met “het ideale figuurtje”, lang, kort, dik en dun, er loopt van alles wat en dat maakt nu juist die speciale sfeer van deze avonden. Mensen uit alle lagen van de bevolking die hun seksuele belevingswereld willen verruimen en een extra erotische spanning aan hun relatie willen toevoegen.

Is een seksueel contact verplicht?

Uiteraard komen er gasten voor een spannend contact, waar wij dan ook alle mogelijkheden voor bieden, maar verplicht is seksueel contact absoluut niet! Lekker van de avond  genieten, wat rondkijken, gebruik maken van sauna en  stoombad, een gezellig praatje aan de bar met gelijkgestemden is natuurlijk ook mogelijk. Soms ontstaan er op deze manier ook leuke contacten waarbij afspraken gemaakt worden.

Mochten jullie wel een seksueel contact aangaan is op de kamers ook overal aan gedacht. Op alle kamers liggen voldoende condooms tissues en condoombakjes. Al onze kamers worden gedesinfecteerd volgens de richtlijnen van de GGD.


Het ideale figuur???

Een bekend probleem is dat men best wel eens een avond zou willen bezoeken, maar zich afvraagt of  men hier wel het juiste figuur voor heeft.

Dit speelt vooral vaak bij de dames.

Deze dames of natuurlijk ook heren, kunnen we direct gerust stellen. Onze avond worden bezocht door  dames en heren van alle formaten.

Dus maak je vooral niet druk om je overgewicht, te kleine of grote borsten, heupen, buik of billen, werkelijk iedereen is bij ons ruimschoots vertegenwoordigd en niemand zal je op je uiterlijk veroordelen.

Wees dus ook niet bang dat je nagekeken zal worden, want men is hier alles gewend en de sfeer is zo goed dat iedereen gelijk is.

Wat trekt men aan???

Dit kan variëren voor de vrouw van een eenvoudig setje bh en slip of string tot een sexy body of ander speelpakje van stof, leer of lak, het maakt allemaal niets uit. Setjes met jarretels zijn niet echt makkelijk en worden dan ook niet veel gedragen.  Mannen dragen een slip, string of boksersshort. De mannen lopen meestal op blote voeten, vrouwen maken soms de keuze om op schoenen of laarsjes te lopen. Op de Discovery Party en de Combi saturday mag ook lak leer en fetish kleding en T- Grils mogen ook in jurkje of rokje met blouse.

Jullie ontvangen bij binnenkomst een sleuteltje van een eigen afsluitbaar kledingkastje.

Bij binnenkomst???

Wanneer jullie nog nooit een erotische uitgaansgelegenheid hebben bezocht en jullie geven dat bij binnenkomst even aan, zullen we jullie voorzien van een uitgebreide rondleiding met enkele tips en adviezen. Wanneer jullie  tussen 20.00 en 21.30 uur aanwezig  zijn kunnen we alle tijd voor jullie nemen.

Na de rondleiding adviseren we jullie lekker te ontspannen met een drankje aan de bar of op een van de gezellige zitjes. Jullie zullen merken dat er een goede sfeer is en iedereen openstaat voor een gezellig praatje. Wees niet bang om te praten, hier kan je veel van opsteken en tenslotte komt iedereen voor een gezellige avond.

Zijn er bepaalde gedragscodes???

Jazeker, binnen onze avonden is er een groots wederzijds respect voor iedereen. Wij kunnen zeggen dat misdragingen niet voorkomen en een ieder zich aan de huisregels houdt. Een ongeschreven regel is dat niets moet en bijna alles mag. Wanneer je iets niet wil zal dit ook niet gebeuren. Wanneer iemand je aanraakt hoef je alleen maar nee te schudden of haar of zijn hand voorzichtig terug te leggen. Dit is de belangrijkste regel die door iedereen gerespecteerd wordt.

Belangrijk!!!

Maak onderling goede afspraken.

Tot hoever willen jullie gaan zo’n eerste maal. Jullie kunnen afspreken alleen te kijken zo’n eerste keer, of misschien, wanneer jullie tegen “het juiste stel” aanlopen al een seksueel contact aangaan. Indien jullie kiezen voor het laatste, maak dan goede afspraken tot hoever jullie willen gaan. Wij noemen als voorbeeld, alleen strelen, zoenen of misschien al een stap verder. Dan kunnen jullie nog de afspraak maken van wel of geen gemeenschap met een ander. Let op deze afspraken moeten jullie vooraf goed met elkaar hebben doorgenomen om misverstanden binnen je relatie te voorkomen.

Je hoeft geen seks te hebben om toch een spannende avond te beleven!

Moeten we verder nog iets meenemen?

Wanneer jullie onze avonden bezoeken hoeven jullie verder niets mee te nemen en nergens aan te denken. Werkelijk alles is hier aanwezig en jullie mogen overal gebruik van maken. Handdoeken, deodorant, zeep, condooms zijn allemaal hier aanwezig. Jullie hoeven voor het gebruik hiervan ook verder niets extra te betalen, want ook dit valt net als ons buffet en alle drankjes allemaal binnen onze all in formule.

Enkele tips.

1. Kom niet alleen voor de seks! Maar kom vooral om een avond gezellig door te brengen met gelijk gestemde ruimdenkende personen. Ook wanneer je geen seksueel contact met een ander hebt gehad moet je evengoed kunnen zeggen dat het een hele spannende en geslaagde avond was.

2. Wees niet bang om een bekende tegen te komen, deze komen namelijk voor hetzelfde en delen dan ook hetzelfde geheimpje als jullie. Stellen die dit is overkomen hebben dit altijd als bijzonder leuk ervaren.

3. Denk ook eens na, naar wat voor contacten jullie eigenlijk opzoek zijn. Hetero of biseksuele contacten, alles is mogelijk.

4. Wees vooral niet bang om ervoor uit te komen dat het jullie eerste keer is. Iedereen heeft dit immers ooit een keertje meegemaakt. Zeg ook rustig tegen anderen dat het jullie eerste maal is. Jullie zullen dan merken dat hier veel begrip voor is en zullen dan ook ervaringen horen hoe andere stellen deze eerste maal beleefd hebben.

5. Kijk ook naar onze pagina ingekomen mail.

Wij hopen jullie voldoende te hebben geïnformeerd, maar mochten er nog vragen overblijven,  stuur ons gerust een mailtje.

Wij zullen er altijd naar streven vragen binnen 24 uur te beantwoorden.

Alles mag, maar niets moet! Iedereen is vrij om te doen en laten wat hij of zij zelf fijn, leuk en acceptabel vind.


Vraag het aan Monique op onderstaand mailadres:

informatie@parenclub-monique.nl