Het laatste nieuws van parenclub Monique

Print Friendly, PDF & Email


Wij houden jullie bij  op de hoogte van het laatste parenclubnieuws. Willen jullie altijd up to date zijn, schrijf dan in op onze nieuwsbrief.


DOLLE VRIJDAG WORDT OM GEDOOPT TOT NAUGHTY FRIDAY (augustus 2017)

Onze vierde vrijdag van de maand krijgt voortaan de naam Naughty Friday. Deze stoute vrijdag is geschikt voor swingers (paren en singles) die van actie en gezelligheid houden en relaxed het weekend van start willen gaan. Op deze avond hebben we een beperkt snack buffet, iedere keer weer een nieuwe special cocktail en vaak een toegevoegd extra item.


PARKEREN……LUXE PROBLEEM, MAAR WE LOSSEN DIT ALTIJD OP ZODAT ER PLAATS VOOR IEDEREEN IS. WEL VRAGEN WE IEDERS MEDEWERKING (augustus 2017)

De afgelopen maanden is ons grote parkeerterrein niet alleen vol op de grote Thema avonden, zoals Caribbean, Hotsummer en Nymphonight, maar dit is ook het geval op de HeBi doeners zaterdag en zo nu en dan op onze Discovery Party en Combi Saturday.

Tijdens de zomer kunnen we ook nog auto’s kwijt op één van onze twee grote grasvelden, maar met regenachtig weer gaat dat niet. We verzoeken al onze gasten daarom nogmaals aansluitend te parkeren in de aangegeven rijrichting en niet al te grote tussen ruimtes te laten. Op genoemde avonden hebben we geen plaats voor grote campers en auto’s met caravan. Deze kunnen wel langs het landweggetje aan de ventweg geparkeerd worden. We garanderen altijd een plekjes.


DE NIEUWE BARKRUKKEN ZIJN BINNEN (juli 2017)

De nieuwe barkrukken zijn binnen en daar zijn we erg blij mee. Deze zijn geheel in de nieuwe stijl van de club welke wij twee jaar geleden hebben ingezet. Lekker modern en vernieuwend.


PINNEN IS VANAF NU OOK MOGELIJK (april 2017)

pinnen bij parenclub monique parenclubnieuws

Omdat er steeds meer vraag naar was kan pinnen tegenwoordig ook bij ons.Well Done


VANAF MAART OOK ONZE NIEUWSBRIEF NIEUWE STIJL (maart 2017)

Vanaf maart zullen wij ook onze nieuwsbrief geheel in nieuwe stijl hebben. Onze wekelijkse nieuwsbrief zullen wij veranderen in een uitgebreid maandoverzicht met nog meer info, verslagen, artikelen en een compleet maandoverzicht. Tussentijds zullen we zo nu en dan ook extra nieuwsbrieven versturen van bijzondere avonden of aankondigingen.

Ontvang ook onze nieuwsbrieven per mail via de volgende link: http://ymlp.com/xgubwyumgmgs


VERNIEUWDE WEBSITE (februari 2017)

Uiteraard blijven we onze website vernieuwen. Hebben inmiddels een geheel nieuwe lay out die jullie we vanaf maart ook zullen gaan gebruiken in onze nieuwsbrieven.