Het laatste nieuws van parenclub Monique

Print Friendly, PDF & Email


Willen jullie altijd up to date zijn, schrijf dan in op onze nieuwsbrief.


SEIZOENEN (augustus 2018)

Geen hoogseizoen of laagseizoen. Geregeld ontvangen wij vragen of het met vakantie tijd rustig is. Wij kunnen daarop heel eenvoudig aangeven dat de bezoekers aantallen het gehele jaar door maandelijks gelijk zijn. Ook met het schitterende weer van de afgelopen tijd hebben wij het enorm druk gehad en waren er zelfs twee avonden in de maand juli waarop er een record aantal gasten waren voor de desbetreffende avond.

ZOMER-HERFST-WINTER OF VOORJAAR……BIJ MONIQUE ZIT JE ALTIJD GOED

 


NIEUWE SALONTAFELS (februari 2018)

Onze nieuwe superluxe granieten stenen tafels zijn binnen. Wij zijn er erg blij mee. Erg chique en superluxe.

lekker relaxen bij Parenclub Monique


STEEDS MEER SINGLE VROUWEN OP AL ONZE AVONDEN (januari 2018)

Al eerder hebben wij laten weten dat het aantal single vrouwen het afgelopen jaar enorm is toegenomen op onze avonden. Afgelopen jaar kwamen zowel op onze Combi Saturday als op onze Discovery Party geregeld meer dan 15 single vrouwen per avond. Maar ook op onze naughty Friday en onze paren avond nemen de single dames toe. Dit is best wel uniek en daar zijn we dan ook erg blij mee. Kennelijk voelen de dames zich thuis en maken zij veel mond op mond promotie voor onze club.

Voor degene die voor het eerst op deze website kijken zal de gedachte dan uitgaan naar betaalde vrouwen, maar onze gasten weten dat deze bij ons beslist niet rondlopen.  Het is bij ons zelfs één van de hoofdregels dat een vrouw geen enkele vergoeding mag vragen.

Wij danken alle single vrouwen voor het vertrouwen in onze club en vinden het echt enorm fijn om te horen dat deze groep zich ook zo thuis bij ons voelt.

Dat biedt toch weer heel veel moois in 2018! Wees dus nooit bang dat je de enige single vrouw zal zijn, want dat is inmiddels bij onze club verleden tijd .


PARKEREN……LUXE PROBLEEM, MAAR WE LOSSEN DIT ALTIJD OP ZODAT ER PLAATS VOOR IEDEREEN IS. WEL VRAGEN WE IEDERS MEDEWERKING (augustus 2017)

De afgelopen maanden is ons grote parkeerterrein niet alleen vol op de grote Thema avonden, zoals Caribbean, Hotsummer en Nymphonight, maar dit is ook het geval op de HeBi doeners zaterdag en zo nu en dan op onze Discovery Party en Combi Saturday.

Tijdens de zomer kunnen we ook nog auto’s kwijt op één van onze twee grote grasvelden, maar met regenachtig weer gaat dat niet. We verzoeken al onze gasten daarom nogmaals aansluitend te parkeren in de aangegeven rijrichting en niet al te grote tussen ruimtes te laten. Op genoemde avonden hebben we geen plaats voor grote campers en auto’s met caravan. Deze kunnen wel langs het landweggetje aan de ventweg geparkeerd worden. We garanderen altijd een plekjes.


DE NIEUWE BARKRUKKEN ZIJN BINNEN (juli 2017)

De nieuwe barkrukken zijn binnen en daar zijn we erg blij mee. Deze zijn geheel in de nieuwe stijl van de club welke wij twee jaar geleden hebben ingezet. Lekker modern en vernieuwend.


PINNEN IS VANAF NU OOK MOGELIJK (april 2017)

pinnen bij parenclub monique parenclubnieuws

Omdat er steeds meer vraag naar was kan pinnen tegenwoordig ook bij ons.Well Done


VANAF MAART OOK ONZE NIEUWSBRIEF NIEUWE STIJL (maart 2017)

Vanaf maart zullen wij ook onze nieuwsbrief geheel in nieuwe stijl hebben. Onze wekelijkse nieuwsbrief zullen wij veranderen in een uitgebreid maandoverzicht met nog meer info, verslagen, artikelen en een compleet maandoverzicht. Tussentijds zullen we zo nu en dan ook extra nieuwsbrieven versturen van bijzondere avonden of aankondigingen.

Ontvang ook onze nieuwsbrieven per mail via de volgende link: http://ymlp.com/xgubwyumgmgs


VERNIEUWDE WEBSITE (februari 2017)

Uiteraard blijven we onze website vernieuwen. Hebben inmiddels een geheel nieuwe lay out die jullie we vanaf maart ook zullen gaan gebruiken in onze nieuwsbrieven.