Route

Print Friendly, PDF & Email

ADRES: ZUIDERDIJKWEG 12 TE WIERINGERWERF

Onze avonden worden gehouden in een luxe  zeer discreet gelegen landhuis aan de Zuiderdijkweg 12 te Wieringerwerf. Slechts 30 minuutjes van Amsterdam en 10 minuutjes van de afsluitdijk.

Op ons parkeerterrein is geen plek voor campers om te overnachten, deze verwijzen we naar een parkeerterrein aan begin van de Zuiderdijkweg. Mochten jullie met een camper komen, geef dat vooraf dan even aan en als jullie er dan gelijk bij opening zijn kunnen we een mooi parkeerplekje regelen op ons terrein.

parkeerterrein parenclub monique
Wij beschikken over een zeer groot eigen parkeerterrein. Uiteraard verzoeken we jullie altijd aansluitend te parkeren, dus door te rijden tot de eerst volgende auto.

klik links onder in ons menu jullie adres in onze route planner.

Wij vallen onder de gemeente Wieringerwerf, maar zitten veel dichter tegen de plaats Medemblik aan. Dus op het navigatie systeem is het Wieringerwerf, maar in werkelijkheid liggen we tegen Medemblik aan.

OMDAT VEEL VAN ONZE AVONDEN ZEER GOED BEZOCHT WORDEN VERZOEKEN WE JULLIE AANSLUITEND IN RIJRICHTING TE PARKEREN.

Mocht het zeer grote parkeerterrein volstaan loop dan even naar binnen want wij garanderen altijd een mooie parkeerplaats te zullen regelen.