Samen met onze gasten

Print Friendly, PDF & Email

alles-is-liefde-nl-samen-iets-ondernemen[1]

 PARENCLUB MONIQUE

VAN ONZE GASTEN, DOOR ONZE GASTEN, MET ONZE GASTEN 

Onze club staat er bekend om dat we een grote diversiteit aan avonden bieden. Zelf noemen we dit parenclub nieuwe stijl.

Op veel van onze reguliere avonden en thema avonden worden speciale dingen gedaan en georganiseerd. Vaak door onszelf, maar ook veelal in samenwerking met onze gasten. Dit zijn meestal gasten die ons graag bijstaan en assisteren of zelf met een leuk idee zijn komen aandragen waarbij ze ons helpen.

Deze formule maakt onze club redelijk uniek. Wij vinden het heel fijn als gasten met leuke ideetjes komen en ons daarbij willen helpen. Deze gasten brengen hun enthousiasme ook weer over tijdens de avonden wat de sfeer zeer positief beïnvloed en onze avonden vaak nu net dat beetje extra geeft.

 

  • Nemen we bijvoorbeeld de masseur of masseuse. Dit zijn mannen en vrouwen die al jaren onze gast zijn en dit leuk vinden om te doen.

 

  • De papegaai of andere gedaantes die op bepaalde avonden rondlopen of helpen bij inparkeren. Ook deze vinden dit allemaal erg leuk om te doen en zo hun steentje bij te dragen aan de zeer bijzondere avonden die wij geregeld organiseren.

 

  • De T Girls als assistent gastvrouw of hulp tijdens het glazen op halen. Dit zijn ook meiden die zich hier zelf voor aanmelden en het heerlijk vinden om dit te mogen doen en ze zich de tijdens zo’n avond kunnen presenteren in hun favoriete jurk of outfit. Zij worden zowel door ons als de overige gasten gerespecteerd en gewaardeerd.

 

  • De slaven en slavinnen die zo wij zo af en toe tijdens de avonden hebben lopen en die dan willen dat wij ze opdrachten geven als Meester en Meesteres. Ook deze doen dit uit eigen fetish en daar kunnen we met z’n allen van genieten.

 

  • Op onze Combi en onze Discovery Party gebeurt er ook van alles beneden op de dansvloer. Het spel dat er gespeeld wordt is beslist geen ingehuurde show of iets dergelijks, maar is gewoon een spel dat gespeeld wordt door Meesters, Meesteressen, en hun subs.

 

Mochten jullie ook nog iets leuks weten dat we zouden kunnen inpassen op één van onze avonden? Laat het ons gerust even weten d.m.v. een mailtje.