Parenclub Single man

Print Friendly, PDF & Email


WIJ WETEN WAAR JIJ VOOR KOMT, DUS ALS MAN ZAL JE ALTIJD MET EEN GOED BEVREDIGEND GEVOEL NAAR HUIS GAAN.


Zowel single mannen als single vrouwen voelen zich bij ons erg thuis. We spreken over single mannen en vrouwen, maar natuurlijk komen er ook mannen en vrouwen alleen naar ons die wel getrouwd zijn of een relatie hebben.

Bij ons komen beslist geen opdringerige mannen, maar heren die zich gewoon weten te gedragen. Dus mannen die komen voor een erotisch contact en een vrouw respecteren. Wij laten beslist geen groepjes mannen toe! Een uitzondering willen we maken voor twee mannen samen, maar beslist niet meer. Ook laten we het niet toe als groepjes mannen gescheiden binnen komen. Dus maximaal twee vrienden, maar geen groepjes. We zijn een actieve club en veruit de meeste mannen  gaan voldaan huiswaarts en hebben één of meerdere erotische contacten gehad. Leeftijd en uiterlijk doen er niet toe en of je nu groot of klein geschapen bent is ook geen isue. Onze ervaring is dat als je als man schoon en fris bent, je bijna altijd wel één of meerdere fijne erotische contacten zal beleven.

Om als single duidelijk te kunnen zien welke stelletjes geen contact willen met een single man of vrouw hebben we een aparte kamer voor paren die alleen contact zoeken met een ander paar. Alle overige kamers en ruimtes zijn zowel voor paren als  voor single mannen en single vrouwen. Op deze manier is het nog makkelijker om als single man of single vrouw een leuk contact te vinden. Deze kamers worden aangegeven met een lichtkrant voorzien van de volgende groene tekst; “deze kamer is alleen voor paren”.

De verhouding tussen het aantal mannen en het aantal vrouwen ligt bij ons beter dan in welke club dan ook. Dit komt o.a. omdat steeds meer single vrouwen onze club bezoeken. En dat is natuurlijk een heel goed teken!

Seksueel stimulerend

ONZE VERSCHILLENDE AVONDEN, ZIE OOK ONZE AGENDA

VRIJDAG AVONDEN: (op vrijdag avond ontvang je als single man bij ieder bezoek een kortingskaart van 20 euro m.u.v. de nymphonight)

 • Iedere 1e vrijdag v.d. maand onze zeer druk bezochte Discovery Party. Deze avond is uitgegroeid tot iets heel bijzonders en trekt ook erg veel single dames. Het is een actieve avond waar ook nog eens veel te zien zal zijn. Ook zijn we deze avond een uur langer open. We verzoeken je op deze avond aansluitend te parkeren i.v.m. de drukte.
 • Iedere 2e vrijdag van de maand Iedere 2e vrijdag van de maand hebben wij de Nympho-night. Dit is de enige avond waarvoor gereserveerd moet worden. Er zijn op deze avond altijd tussen de 25 en 30 onbetaalde zeer gewillige nymphomane vrouwen. Wil jij meer info over deze superhete avond? Neem dan eens een kijkje op www.nymphonight.nl
 • Iedere 4e vrijdag van de maand is onze naughty friday met altijd weer wat anders. Zie voor deze avond ook onze agenda.
 • Iedere 5e vrijdag in de maand. Slechts vijf  keer per jaar zit er een extra vrijdag in de maand. Deze avond is altijd de vooravond van een bijzondere grote thema party. We noemen het daarom  the day before. Zie ook de 5e zaterdag vd maand.

 

ZATERDAG AVONDEN:

 • Iedere 1e zaterdag van de maand hebben we een HE-Bi party. Op deze avond komen ook bi-mannen, bi-vrouwen en bi -stelletjes. Mocht jij liever aan willen geven hetero te zijn dan krijg je van ons een gekleurd armbandje om. Op deze manier geef je aan alleen open te staan voor hetero contacten.
 • Iedere 2e zaterdag van de maand  is er een paren avond. Dit is de enige zaterdag dat er geen singles worden toegelaten, maar als single vrouw ben je wel gewoon welkom.
 • Iedere 4e zaterdag van de maand hebben we een combi avond van swingers en BDSM. Dus of je nu voor een erotisch contact komt of voor een BDSM contact, op deze avond zit je als single man ook altijd goed!
 • De vijfde zaterdag van de maand hebben we een zeer bijzonder thema. Deze avonden zijn altijd mega druk bezocht.
 • zaterdag 29 april 2017 CARIBBEAN PARTY
 • zaterdag 15 juli 2017 HOTSUMMER PARTY
 • zaterdag 30 september 2017 CARIBBEAN PARTY
 • zaterdag 30 december 2017 AMAZING WINTER PARTY

 


Bij ons komen ook veel single vrouwen. Betaalde vrouwen worden niet toe gelaten.