Parenclub Single vrouw

Print Friendly, PDF & Email


Single vrouwen zijn op onze avonden al lang geen uitzondering meer.


 

Ook single vrouwen voelen zich bij ons erg thuis en onze avonden worden steeds drukker bezocht door single vrouwen. Als single vrouw word je met meer respect behandeld als in de meeste uitgaansgelegenheden. Je zal je dus al direct op het gemak voelen. Om als vrouw naar een parenclub te gaan hoef je geen Barbie te zijn, want leeftijd en uiterlijk doen er niet toe. Iedereen wordt hier gerespecteerd. Natuurlijk ontvangen wij vaak mailtjes van vrouwen die onzeker zijn over hun billen, borsten, benen en ga zo maar door. Dames, geloof ons……..dat is echt nergens voor nodig, want hier loopt iedereen door elkaar, slank, volslank tot dik……het maakt allemaal niet uit. Schaam je niet en besef dat je hier altijd lekker jezelf kan zijn.

 

ONZE VERSCHILLENDE AVONDEN, ZIE OOK ONZE AGENDA

VRIJDAG AVONDEN:

 • Iedere 1e vrijdag v.d. maand onze zeer druk bezochte Discovery Party. Deze avond is uitgegroeid tot iets heel bijzonders en trekt ook erg veel single dames. Het is een super gezellige avond waar ook nog eens veel te zien zal zijn. Ook zijn we deze avond een uur langer open. We verzoeken je op deze avond aansluitend te parkeren i.v.m. de drukte.
 • Iedere 2e vrijdag van de maand hebben wij de Nympho-night. Dit is de enige avond waarvoor gereserveerd moet worden. Dis is een avond voor ervaren nymphomane vrouwen.
 • Iedere 4e vrijdag van de maand is onze naughty friday, met altijd weer wat anders. Zie voor deze avond ook onze agenda. Ook zeer geschikt voor single vrouwen.
 • Iedere 5e vrijdag in de maand. Slechts vijf  keer per jaar zit er een extra vrijdag in de maand. Deze avond is altijd de vooravond van een bijzondere grote thema party. We noemen het daarom de the before. Zie ook de 5e zaterdag vd maand.

 

ZATERDAG AVONDEN:

 • Iedere 1e zaterdag van de maand hebben we een HE-Bi party. Op deze avond komen ook bi-mannen, bi-vrouwen en bi -stelletjes. Mocht jij liever aan willen geven hetero te zijn dan krijg je van ons een gekleurd armbandje om. Op deze manier geef je aan alleen open te staan voor hetero contacten.
 • Iedere 2e zaterdag van de maand  is er een paren avond. Dit is de enige zaterdag dat er geen single mannen worden toegelaten, maar als single vrouw ben je wel gewoon welkom.
 • Iedere 4e zaterdag van de maand hebben we een combi avond van swingers en BDSM. Dus of je nu voor een erotisch contact komt of voor een BDSM contact, op deze avond zit je als single vrouw ook altijd goed!
 • De vijfde zaterdag van de maand hebben we een zeer bijzonder thema. Deze avonden zijn altijd mega druk bezocht.
 • zaterdag 29 april 2017 CARIBBEAN PARTY
 • zaterdag 15 juli 2017 HOTSUMMER PARTY
 • zaterdag 30 september 2017 CARIBBEAN PARTY
 • zaterdag 30 december 2017 AMAZING WINTER PARTY

 

Bij ons komen beslist geen opdringerige mannen, maar heren die zich gewoon weten te gedragen. Dus mannen die komen voor een gezellige avond en een vrouw respecteren. Wij laten beslist geen groepjes mannen toe!

 


Bij ons komen ook veel single vrouwen. Betaalde vrouwen worden niet toe gelaten.