Parenclub Monique Verslagen

Print Friendly, PDF & Email


BERICHTEN / VERSLAGEN LATEN WE GEMIDDELD TWEE JAAR STAAN


Hoi Monique,

Samen met mijn vrouw bezoek ik zowel de paren avond als de hebi avond. Mijn vrouw vindt het heerlijk om er af en toe een man bij te hebben en ikzelf ga liever voor een stelletje. Daarom bezoeken we om de maand één van deze twee avonden.

Afgelopen maand zijn wij een stel uit Duitsland tegen het lijf gelopen en daar hebben we een hele fijne avond mee mogen beleven. Helaas zijn wij vergeten gegevens uit te wisselen en weten ook niet of zij dat ook zouden willen, maar mochten zij dit lezen dan hopen we toch op enige reactie. Zij spraken gebrekking Nederlands, maar kunnen het wel lezen omdat zij al vele jaren hier op een camping staan.

Ook dit stel blijkt al enige jaren bij jullie te komen en zijn vol complimenten over jullie club, waarbij vooral de hygiëne en het eten werden geprezen.

Stiekem hopen we toch op een reactie. Niet geschoten is altijd mis.

Groetjes vanuit Almere,

Liesbeth en Johan


Een eerste keer…spannend!
Maar wij kunnen zeggen, het was een fantastische avond!
Goed ontvangen, relaxte setting én wat voor ons ook niet onbelangrijk was mensen van gemiddelde leeftijd, heel divers😊
Geen showroom, gemoedelijk en wij hebben leuke gesprekken gehad.
Na aanleiding van deze gesprekken zijn wij met nog een mooi stel en met een mooie dame naar boven gegaan.
Geen idee wat ons zou overkomen…
Maar wij kijken terug op een heerlijke avond!
De dames gingen in elkaar op…
De heren bleven galant en stand-bye…
De avond verliep respectvol en warm!
Een zelfde setting zouden wij zeker weer overwegen En eigenlijk hopen wij op hetzelfde stel en dame! 🤗
Wij denken dat wij op 12 of 13 oktober weer heen te gaan.


Wij ontvingen deze onderstaande mail van onze Noorse gasten. Zoals we al in onze nieuwsbrief lieten weten vinden we het erg leuk dat we de laatste tijd een toenemend aantal internationale gasten mogen ontvangen.

Thank you once again for an unforgettable evening at your club.
Just arrived back in Bergen, it was interesting to hear our friends thoughts and experiences from a swingersweekend packed with fun and play.

Having been at Fun4two the night before, it was a natural reference point.
But all agreed upon that that bigger is not necessarily better.

You personally greeted us welcome and gave us a good first impression. Sorry for causing a mess for your parking guards when arriving at rush hour with a fullsize coach.

Please bring our sincerely greetings to the barteam for a warm welcome and taking such good care of us throughout the evening. All our friends mentioned them particularly as friendly and reassuring hostesses.

Our friends also highlighted the they felt the mood among your guests where more friendly and easier to get in contact with than previous club. Perhaps a potent DJ playing hard beats all night have its disadvantages for mingling and conversation.. So we did not dance as much at your club, but we probably played a lot more 🙂

Having had such a great time at your theme night bi, despite that is probably the least suitable for our group, we cant wait to try the rest! We know we will be back, and in the meantime talk warm about you and your club where we can.

We truly understand, and agree with our friends Lystmy and PoML who recommended you and described the including feel of your club to be in the spirit of our own swing community.

So again, thank you for contribute to making my birthday to the best celebration ever 🙂

Best wishes
Ole K

 


Als gescheiden alleenstaande vrouw is het vaak best wel lastig om zo af en toe aan je lusten toe te geven. Op mijn werk heb ik diverse leuke mannelijke collega’s, maar zelf ben ik momenteel totaal nog niet toe aan een relatie en zie ik het ook niet zitten om op mijn werk door te gaan als makkelijke seksprooi. Na veel wikken en wegen besloot ik daarom om toch maar eens een bezoek te brengen aan een parenclub en daarbij sprak jullie website me verreweg het meeste aan.

Inmiddels ben ik twee keer bij jullie geweest en kan dit zeker alle alleenstaande vrouwen, die ook zo nu en dan wel eens iets willen, zeker aanraden. Je wort perfect ontvangen en niet gelijk aan je lot over gelaten. Iedereen was zeer vriendelijk en ook vond ik het fijn dat er buiten mij om meerdere alleenstaande vrouwen waren.

Ook door de alleenstaande mannen en de stelletjes werd ik heel netjes benaderd en behandeld en ik voelde me erg gewaardeerd……eindelijk deed ik er weer eens toe.

Verder vind ik het erg fijn dat ik me niet hoef te verantwoorden. Geen nummers wisselen, geen Facebook of whats app, maar volgende keer is het gewoon weer een nieuwe ronde met andere leuke mensen. Mijn privé leven kan dus lekker blijven zoals dat is.

Wel heb ik mijn grenzen wat verlegd en had nooit verwacht dat ik seks zou kunnen hebben met twee mannen tegelijk. Dit is iets dat ik me vooraf nooit had kunnen bedenken.

Ik zeg, tot snel en iedereen heel erg bedankt.

Ria


Beste Hans en Monique,

Dankjewel dat we bij jullie ons allereerste ervaring aan een Parenclub konden opdoen. Samenvattend hebben we een zeer leuke avond gehad welke door goed inlezen vooraf, de site geeft dit gedetailleerd weer, geheel aan onze verwachtingen voldeed.

Mede doordat we op voorhand samen ook goed alles hadden bekeken en besproken was er bij ons niet een heel hoog spanningsveld aanwezig of twijfels in de go/no-go beslissing.

Met beginend BDSM(*) interesse (BD only) leek ons de Combi Saturday(*) de meest geschikte avond voor ons. Enerzijds konden wij hierdoor geheel neutraal een kijkje nemen in wat deze wereld te bieden heeft en anderzijds konden we ook de meer reguliere kant van een bezoek aan een Parenclub ontdekken.

Onderweg naar Noord Holland, voor ons een rit van 190km, spraken we over alledaagse zaken die niets met de avond van doen hadden.  Zo kom je bijvoorbeeld tot de ontdekking dat NL op weg naar het noorden eigenlijk bij AMS stopt. Pas toen we de Zuiderdijkweg insloegen en de finishvlag op het navigatiescherm in beeld kwam kwam er van Bree nog even een opmerking: “Gaan we dit echt doen?”

Gelukkig waren wij vroeg dus was er nog voldoende parkeergelegenheid en hoefden we niet ver te lopen. Fijn dat de ondergrond voldoende hard is en je daardoor niet echt bezorgd hoeft te zijn je hakjes kapot te lopen. De deur werd opengemaakt door een T-girl waarna Monique ons direct welkom heette en ons vroeg of we al eerder geweest waren. Voordat we er erg in hadden werden we door Brenda van een rondleiding voorzien.

We namen plaats in een lounge opstelling nabij de bar. Tegenover ons zat een soortgelijk stel en de bar zat vol met mensen terwijl op de dansvloer een soft spel gespeeld werd. Tijd gaat snel in deze club maar dat zal wel komen ook door de vele nieuwe indrukken die je opdoet.

De sfeer was heel gemoedelijk en we hebben ons nimmer een moment ongemakkelijk gevoeld. Toen het buffet opende zijn we een eerste ontdekkingsronde naar boven gegaan. Vanaf de balustrade hadden we een goed zicht op de diverse spelletjes die gepeeld werden zonder daarbij in de comfort zone van de stelletjes te hoeven komen. Jammer dat Peter (bondage) er deze avond niet was aangezien wij graag wat tips and tricks van hem ontvangen hadden in het spel wat wij samen aan het ontdekken zijn. Doordat we nog in de verkennende modus verkeerden hadden we nu nog niet de behoefte (lees durf) om zelfstandig een spel te starten op een van de vele toestellen.

Wij konden ons plezier vinden bij een van de twee massagetafels waar ik Bree langdurig heb gemasseerd. Leuk dat het stelletje uit de lounge hier ook aanwezig was waarbij hij zijn vriendin op de andere tafel verwende. In de nabespreking van deze avond zei Bree dat ze open had gestaan om met dit koppel of de dame alleen wat te experimenteren. Een volgende keer zullen we hier dus zeker meer aandacht aan geven hoe een contact op te bouwen cq toenadering te zoeken.

Afsluitend zijn we samen nog even in een ruimte geweest waarbij we onder belangstelling van een paar man even aandacht voor elkaar konden hebben.

Bij vertrek rond 02:15 uur nog even met Monique gesproken in de hal/receptie.

Bree en ik zijn door het bezoek aan Club Monique op een prettige en ongedwongen manier tot de ontdekking gekomen dat we zo af en toe dit willen herbeleven. We weten nu dus ook dat Nederland niet stopt bij Amsterdam.

Hartelijke groet,

Wolf en Bree

(*)Beste lezers. De 4e zaterdag van de maand is een combinatie avond van swingers en bdsm. Een erg leuke avond met de combinatie van “twee werelden”.


Bericht: Terugblik op een heerlijke avond in club Monique ❤🥂

Beste Hans en Monique,

Zaterdag 14 oktober 2017

Om 20.45 uur kwamen wij met gezonde spanning aan bij club Monique. De rode loper lag klaar.
Het was voor ons de tweede keer dat wij de club bezochten.
Wij werden vriendelijk ontvangen door Monique. Nadat we onze spulletjes in het kluisje hadden gelegd gingen we richting de bar.
Wat heerst er een heerlijk ontspannen sfeer in de club, daardoor is er snel contact en word er gezellig gekletst met een drankje erbij. De bediening is super: snel en heel vriendelijk.
Het buffet en de sushi zagen er fantastisch uit. Alles goed verzorgd.
De club liep aardig vol. Wat een gezelligheid en geiligheid.
Jong en oud door elkaar.
Vrij snel gingen we na ons eerste drankje samen naar boven …..
De ruimtes boven zagen er allemaal zeer verzorgd uit. Je hebt vele mogelijkheden. Ook kun je vanaf boven naar de bar beneden kijken.
Wat wij als zeer spannend hebben ervaren was de “dark room” hier komen je erotische verlangens uit heerlijk kun je hier sexen in het donker. In deze kamer kun je via de kijkgaten de groepskamer in de gaten houden en hier heerlijk van geilen. Ook wij waren hier aan het kijken door de gaten toen er naast ons een stel kwam staan. Na wat strelingen liep dit uit op veel meer …
Wat een ervaring was dit. Mijn man en ik hebben hier zo genoten.
De groepskamer is ook een mooie relaxte ruimte waar je met heel veel stellen samen kunt genieten van heerlijke sex, zo geil om hier bezig te zijn. Spuitend kwamen wij hier klaar.
Na dit alles weer tijd voor een drankje aan de bar. Op naar ronde 2 waar de “dark room” toch weer onze favoriet was . Weer kwamen we hetzelfde stel tegen van ons eerste rondje. Na wat gestreel en geflirt gingen we deze keer verder dan de vorige keer. Geilheerlijk genoten
De massagetafels en de schommels zijn super plekken waar kunt sexen en bekeken kunt worden
Er zijn nog veel ruimtes over voor spannende sex.
Voor ons een geweldige avond in een super gezellige en relaxte parenclub. Wij komen hier zeker terug. Bedankt voor deze ervaring
Kus van:
Rene en Astrid


Vorige zaterdag (14/10) zijn we voor de 2e keer bij jullie gezellige club langsgeweest en we vonden het wel leuk om ook ons verhaal bij de verslagen bij te voegen.
Na een superleuke eerste keer bij jullie waar we ook al meteen onverwacht een hele leuke ervaring met een ander koppel hadden in september, hadden we al vrij snel een datum geprikt voor de parenavond in oktober.
We stonden trouw om 20u al weer met kriebels in de buik ongeduldig te wachten tot de poort open ging. Na ons omgekleed te hebben gingen we gezellig wat aan de bar wat drinken en rondkijken naar de leuke mix van zowel jonge als oudere koppels. Al snel viel ons oog op een leuk koppel die na wat heen en weer geflirt met ogen ons ook bleek gespot te hadden. Nadat de 1ste mensen naar boven gingen lonkten we nog even naar hen en gingen we ook naar boven en kwamen zij ook naar boven. Na wat kennismaken bleek dat wij deze keer zelf een koppel mochten ‘inwijden’ voor hun eerste keer en na wat gestreel mondde het uit in een heerlijke vrijpartij in de kamer met de boeddha. Na nog een drankje beneden en ff wat krachten opbouwen met het verzorgde buffet gingen we uiteindelijk nog eens naar boven voor een 2e ronde met een massage met happy ending voor de vrouwen op de massagetagels die nog maar eens eindigde in een stomende vrijpartij in het intieme kabouterhuisje. De lichten schoten erna aan en weer was een avond/nacht bij jullie gezellige club veel te snel voorbijgevlogen.
Deze keer moeten we vol ongeduld wachten tot de parenavond in januari aangezien we wat druk hebben tot dan maar we kunnen niet wachten tot we terug  kunnen komen en mss wel weer dat leuke stel uit Amersfoort kunnen ontmoeten of weer een andere superleuke ervaring kunnen beleven bij jullie.Groetjes, J&M

Hallo alle medewerkers van club Monique,
Wij stel z42 h52 hebben er vaak over gefantaseerd hoe zou het zijn….
We zijn toen naar de laatste editie van een beurs in Utrecht geweest zo ook naar de swingers café al daar, wat was dat  een grote tegenvaller vies en bloed heet, en veel te druk gauw eruit zonde van je geld pffff.  We konden niet en wilden niet geloven dat dit een afspiegeling zou zijn van een gemiddelde paren/swingers club bah bah.
Daarom zijn wij opzoek gegaan naar clubs op het internet wat zijn het er veel zeg, uit al deze sites sprong er 1 uit die ons beide aansprak en waar we een goed gevoel bij hadden en dat was de site van jullie.
Nou wij Vrijdagavond 6 oktober ’17 op weg naar Wieringerwerf met toch een spannend gevoel. Eenmaal daar aangekomen werden we opgevangen op de parkeerplaats en geholpen naar een plekje. Het was al rond 22:00 uur toen we naar binnen gingen, we werden daar vriendelijk opgevangen, wij gaven aan dat het onze aller eerste keer was, en er werd ons gelijk een rondleiding aangeboden en een goede uitleg gegeven (spelregels). Toen we de club werkelijk binnen gingen voelde het gelijk goed alle spanning was weg we voelden ons gelijk op onze gemak, we voelden ons gewoon thuis. Nadat de rondleiding voorbij was en diverse vragen van ons beantwoord waren werden we naar de lockers gebracht waarna de gastvrouw ons een fijne avond wenste. We trokken onze kleren uit en liepen zelf nog eens een rondje en lieten alles even op ons inwerken wat was het al gezellig, mooi, lief, schoon en netjes gewoon super. We hebben vervolgens bij de bar wat te drinken gehaald en uit het lekker buffet wat te eten gepakt heerlijk. En gewoon genoten van alle mensen die er ook liepen. Daarna even de Turkse stoombad in en daarna even wezen douchen, weer even wat gedronken en toen alles boven bekeken wat was het daar gezellig en spannend (opwindend).
We besloten om even de darkroom in te gaan zo konden we door de gaten kijken naar de paren in de parenruimte, waar ze ons eerder voor waarschuwde gebeurde ook, dat we in deze ruimte aangeraakt kon worden maar bij het naar binnen gaan stonden we daar niet bij stil. Dat was even een oeps oké momentje. Mijn partner werd door een andere heer gestreeld in haar zij, en ook haar borst werd zachtjes aangeraakt en gestreeld, was toch wel spannend en prettig vertelde ze toen we naar een paar minuten weer buiten de darkroom stonden, we hadden totaal geen idee wie het was. Even later kwam deze heer ook naar buiten en maakte contact met ons hij vroeg of alles oké was, mijn partner vertelde dat dit onze aller eerste keer was in een parenclub. De heer vertelde nog wat over de regels om ons gerust te stellen en wat te doen bij ongewenste situaties en liet ons weer met zijn tweeën . Waarna wij weer even naar de bar gingen om samen wat te drinken. Uiteindelijk gingen we weer naar boven om te kijken naar de diverse opwindende spelletjes. We raakten van al die actie best wel opgewonden en geprikkeld. En wij begonnen rustig elkaar te prikkelen. We liepen naar het kabouterhuisje toe en daar gingen we samen voor de huisjes verder, even later kwam de heer die we al eerder ontmoet hadden in de darkroom er ook bij, deze begon mijn partner ook weer rustig te strelen en ook haar borsten wat was dit opwindend, we brachten samen mijn partner naar een ongekende hoogte punt, ze kon haast niet meer blijven staan, na afloop moest ze wel gaan zitten. De heer vroeg of alles goed ging en bedankte ons. Wij zelf zijn nog naar de parenruimte geweest om even samen te zijn er waren nog andere stellen bezig en daar raakte wij ook weer geprikkeld van en ook het idee dat we bekeken werden vanuit de darkroom was erg spannend.
Voor ons was het een zeer geslaagde avond, we hebben er een heel goed gevoel aan over gehouden waarop we de dagen daarna nog over hadden. En dit resulteerde weer in hele fijne actie in onze eigen bed.
We komen snel weer terug naar de club..
Herken jij je als heer in deze verslag, nog bedankt voor de spanende ervaring, eventueel zien we je reactie tegemoet.
Groetjes N en H

Beste club moniek
Het was echt helemaal top. Mijn vrouw had enige twijfels om naar een parenclub te gaan en we hebben het er al enkele jaren over. Zij had het gevoel dat er alleen maar Barbi en Kens lopen.
Ik had jullie club van iemand op chat doorgekregen dat dat helemaal niet het geval was en zowel jong en oud, maar zeker ook dikke mensen lopen.
Eindelijk heb ik mijn vrouw met deze informatie afgelopen zaterdag kunnen overhalen naar jullie toe te gaan. Jullie website stelde haar in zover gerust dat zij beslist naar jullie club wilde als het dan toch zou gebeuren. Jullie website was het meest geruststellend en kwam het beste over.
Zaterdag werden we echt heel goed ontvangen en kregen een rondleiding van een iets dikkere vrouw wat mijn vrouw gelijk al een goed gevoel gaf. Natuurlijk liepen er ook slanke mensen, maar mijn vrouw zag ook dat er ook mensen zoals wij waren en zoals jullie al aangaven van alles door elkaar.
Omdat wij vanwege de oppas niet eerder konden dan om 22.00 uur was behoorlijk druk en schrokken we daar bij aankomst wel even van al die auto’s.
Brenda die dame die ons een rondleiding gaf stelde ons gerust en Monique vertelde ons in de receptie dat het ook fijn is op te gaan in de drukte en minder opvallend als dat het heel stil zou zijn.
Wij hebben het echt top gehad en mijn vrouw liet na een half uurtje weten zich bijzonder op het gemak te voelen en het allemaal best wel positief spannend te vinden. Zij wilde eigenlijk gelijk naar boven en ik zag aan haar ogen dat ze best wel opgewonden was.
We hebben in eerste instantie lekker met elkaar op een kamertje gelegen en vonden het heel opwindend dat anderen ons bezig konden zien.
Een volgende keer zullen we zeker ook contacten zoeken met anderen om sex te hebben, maar deze keer hadden we afgesproken om het alleen nog even samen te doen.
Het zal niet weer jaren duren, want we hebben het er de volgende dag nergens anders meer over gehad. De kans is dus groot dat we er aanstaande zaterdag weer zijn.
M en L

graag willen wij ook een berichtje toevoegen aan de bezoekersmail.

Afgelopen zaterdag besloten wij (49 m/v) na lang wikken en wegen, de stoute schoenen aan te trekken en een parenclub te bezoeken.
Na wat speurwerk op internet en het lezen van de diverse recensies, viel ons oog op de site van parenclub Monique.
De site straalt iets betrouwbaars uit, eerlijke taal, geen grote woorden of opschepperij.
Dit moest ‘m worden. Bijkomend voordeel: redelijk in de buurt. (45 min)

Omdat we graag een rondleiding wilden, kwamen we niet al te laat. Rond 20.45 u.
We werden van harte welkom geheten en heel vriendelijk rondgeleid.

Hierna konden wij ons bij de lockers omkleden en zijn we aan de bar wat gaan drinken.
I.v.m de net begonnen vakantieperiode, was het niet heel erg druk, maar zeker gemoedelijk.
We zaten nog maar net toen er een enthousiaste dame op ons af liep,mij begroetend met mijn naam.
“Dit is voor het eerst dat ik hier een bekende tegenkom”, zei ze. “Laat ik haar maar meteen gedag zeggen, dan is het misschien wat minder schrikken”.

En hoewel wij er bij zo’n eerste bezoek ( je weet immers niet of er een tweede bezoek zal komen) niet echt op zaten te wachten bekenden tegen te komen, was het eigenlijk heel gezellig, omdat we meteen meer informatie kregen over de club, over deze zaterdag en over wat er nog meer voor thema avonden zijn.
We dronken gevieren ( haar vriend kwam er ook bij zitten) een drankje en waren eigenlijk al direct heel gezellig uit, alsof je in een cafe zit.

De sfeer was mede door de fijne muziek erg aangenaam en ook al was het een combi avond met BDSM, we voelden ons op ons gemak en gerespecteerd.

We zijn na twee drankjes naar boven gegaan en daar heeft E mij op een tafel gemasseerd, gewoon ontspannen, nog niet erotisch. Daarna hebben we gekeken naar een BDSM voorstelling en ook verder wat rondgekeken. Na nog een drankje zijn we zelf naar de parenkamer gegaan (voor alleen stellen) en hebben met elkaar gevreeën.
Het was heel opwindend om ook de anderen daar te zien en te horen, bovendien vond ik het zelf een fijn idee dat er naar ons gekeken werd.
Ik kon me net als thuis helemaal laten gaan.

Na een heerlijke douche en wat eten en drinken, rondkijken en kletsen met anderen, zijn we voor een tweede ronde in de parenkamer gegaan en wat meer contact gezocht met een ander stel.
De andere heer kneep fijn in mijn borsten, terwijl ik door mijn vriend verwend werd met zijn tong en vingers.
Het met meerdere stellen dezelfde heerlijke hobby uitvoeren en zien en horen hoe een ieder daarvan geniet, is super lekker. Het smaakt naar meer.
Wij kunnen dan ook na zaterdag wel zeggen dat we vaker van de partij zullen zijn.
5 augustus zien jullie ons weer verschijnen.
Dank voor deze eerste mooie ervaring.
Er lonken beloftes voor toekomstige spannende avonden.

tot snel
E en C


aan parenclub monique

Als single man had ik al enkele parenclubs bezocht voordat ik eind vorig jaar voor het eerst naar club monique kwam. Het was compleet anders dan wat ik elders mee maakte. De single heren zijn bij jullie niet opdringerig en de stelletjes en single vrouwen waarderen dat. Ik kom nu maandelijks naar jullie club en heb vele gesprekken gehad met vrouwen. Dit waren vrouwen van een stel, maar ook single vrouwen. Jullie club is overigens de enige waar altijd wel een paar single vrouwen lopen. In één andere parenclub liepen ook single vrouwen, maar dat zijn alleen betaalde hoertjes. Bij jullie zijn het geen betaalde hoertjes, maar gewoon vrouwen die net als ik ook opzoek zijn naar een  sexcontact.

Ik heb al heel wat leuke sexcontacten gehad bij jullie. Soms samen met een stel de vrouw verwennen en ook al twee keer met een single vrouw. De afgelopen keer was er een single vrouw van 29 die voor het eerst naar een parenclub was. Ik ben gezellig bij haar gaan zitten en heb zonder mezelf op te dringen een leuke avond met haar gehad. Zij was zeker niet groen, maar gescheiden en was een beetje klaar met uitgaan en jagende mannen. Zij zocht net als ik geen relatie, maar gewoon een leuke ontspannen sexcontact. We hebben daarom ook geen nummers genoteerd, maar hoop dat ik haar nog eens zal treffen. Ik kom de eerste vrijdag vd maand naar de discovery, dus wie weet als jij dit leest.


Beste Hans en Monique

Begin dit jaar was ons eerste bezoek aan een parenclub en dit was ons enorm tegengevallen. Echt Johnny types en een grimmig sfeertje. Wij kwamen als nel tot de conclusie dat dit gewoon niet ons ding is en zijn halverwege de avond naar huis gegaan. Was dit nu waar we ons zo op hadden verheugd?

Toch bleven wij kijken op internet en kwamen zo bij jullie club. Jullie website sprak rust, vertrouwen en een bepaalde netheid uit en na enig overleg besloten we toch nog maar eens een club te bezoeken. Omdat wij niet nog een slechte ervaring wilde mee maken zijn we in eerste instantie even op jullie terrein in de auto blijven zitten om te zien wie er zo naar binnen gingen. Binnen een klein half uurtje zagen we heel wat mensen voorbij lopen en het terrein liep al snel vol. Wij hadden een goed gevoel en de tijd was voor ons aangebroken om ook de stap te maken.

Vanaf het moment dat wij de deur binnenliepen keken we elkaar lachend aan. Wat een verademing. Een zeer vriendelijke mooie vrouw (Monique) stelde ons gelijk op ons gemak. Ook kregen wij een hele fijne rondleiding van Erik. Hij legde ons alles perfect uit en ook dit was iets wat bij *****niet gebeurde. Daar werden we amper te woord gestaan.

Maar niet alleen de entree, maar ook het eten en het personeel was geweldig. De club zelf was zoveel mooier en netter dan dat wij hadden gezien. Ook de mensen waren allemaal zo vriendelijk onderling. Het was allemaal zo veel anders en we hebben zo genoten. Wij kunnen niet wachten om snel weer een weekend in te plannen om spoedig weer een avond te komen genieten.

Iedereen bedankt en tot een volgende keer.

Een tevreden stel uit midden Nederland


Bericht inhoud:
Mijn man en ik hebben na een rondje clubs besloten dat we ons bij Monique het meest op ons gemak voelen.
De ontvangst, de sfeer, de gasten, de muziek, het eten, de verzorging, alles is prima. De sfeer is gemoedelijk en
vrijblijvend. Wil je iets niet, hoef je een act niet perse te zien, geen probleem.
Ook als vrouw alleen gaan, wat is weleens doe, gaat heel goed. De mannen dringen zich niet op. Ze zijn beleefd en afwachtend. Het helpt als je assertief en duidelijk bent. Nee is nee en wordt meteen geaccepteerd.
Het is heerlijk om uit te kijken naar een nieuw bezoek. Het is fijn om je mooi te maken , sexy te kleden, een nieuw jurkje aan te schaffen en te genieten van de avond. Dan heb ik het nog niet eens over de vrije sex gehad en over de complimenten die ik vaak mag ontvangen. Wij krijgen er energie van!

Dianne


Goedendag,

gisteren, 11 maart, waren wij van weer van de partij op de parenavond. Het viel ons direct op dat het druk was op deze avond, een boel nieuwe gezichten. Diverse koppels die voor het eerst kwamen kregen een rondleiding en dat wordt altijd weer zeer op prijs gesteld! Hulde aan de organisatie om zo de nieuwelingen een beetje op hun gemak te stellen! We hebben ook deze avond gemerkt dat de nieuwelingen zich snel thuis voelen in deze ambiance! We hebben een jong stel gezien wat eerst even wat om zich heen keek maar langzaam vrijer en vrijer werd op deze avond, toen wij weggingen waren zij nog lekker bezig op de massage-tafel!!!

Zelf hebben wij ons ook prima vermaakt, deze keer op één van de banken welke opgesteld staan op de verdieping. Wij vinden de sfeer bij Monique prima en het is altijd weer goed toeven! Voor je het weet is de avond weer voorbij en dan weer met een voldaan en goed gevoel richting Friesland

Wij zijn zeker weer van de partij op de volgende parenavond!

Fries stel, R & S


Een verslag van mijn eerste bezoek aan club Monique in Medemblik.
Op vrijdagavond ben ik vanaf de camping naar de voormalige boerderij gereden, ongeveer 5 minuten buiten Medemblik. Ik had geen idee hoe druk het zou zijn en was op tijd vertrokken. Bij de boerderij aangekomen stonden er twee auto’s te wachten. Zij stonden een eindje van de oprit af, ik ben maar op de oprit gaan staan, voor een grote gesmede poort. Om precies half negen zwaaiden de poorten open en reed de inmiddels tot 15 auto’s aangegroeide stoet naar binnen. Achter de kassa zat Monique zelf in bikini. Het thema van deze avond was “the evening before”, verwijzend naar de zaterdagavond die “hotsummerparty” zou gaan heten. Uiterst vriendelijk deze Monique. Ze vroeg of ik al eerder was geweest. Dat niet dus werd een jong meisje van een jaar of 20 opgetrommeld. Een mooi meisje. Gekleed in rode lingerie met een prachtig lijf en een knap koppie. Ze heeft me de hele boerderij laten zien. Uitgelegd hoe het werkt met de kluisjes, handdoeken en de verschillende ruimtes. Ik heb vooral haar gezien…
Die ruimtes zijn als volgt. Beneden is een grote bar waar wel 30 mensen aan kunnen zitten. Daarnaast een hele grote ruimte met lange U-banken, een dansvloer met paal en een buffetruimte voor eten. Eigenlijk is dit een gewone horeca ruimte.Twee trappen naar de bovenverdieping. Ook beneden nog een sauna, turks stoombad, de gezamelijke douches, toiletten en de kluisjes.
Boven gekomen ziet het er wel anders uit. Direct aan de trap is een darkroom. Een ruimte die als het gordijn dicht is inderdaad erg donker is. Volgens het meisje kan iedereen daar aan je zitten zonder dat je iets kon zien waarschuwde ze. Maar ik heb ook daar gemerkt dat iedereen netjes stopt als je dat vraagt. Daar tegenover een grote kamer met een net zo grote bank.
De parenruimte is alleen toegankelijk voor stellen. En men houdt zich daar keurig aan. Vanuit de gang en de darkroom kun je wel via gaten in de ruimte kijken.
Een lange overloop met u-banken, massagetafels, een infrarood sauna, een gynaecologenstoel, een swingschommel, een rad om iemand op vast te binden en kabels met polsbanden. Aan deze kant was nog een kleine ruimte met 1 matras, en de stapelbedkamer. Deze ietwat dubbelzinnige naam dekte aardig de lading. Een groot bed met 4 matrassen, daarnaast eentje met 2 en daar weer boven nog een dubbele.
Naast de stapelbedruimte een kleinere ruimte met diverse matrassen. De matrassen zijn allemaal, overal voorzien van plastic hoezen. Het viel me mee dat je daar prima op kon liggen. Zeker omdat iedereen handdoeken meenam. Er gaan er wat doorheen op zo’n avond.
De koeienkamer, het was tenslotte een boerderij, is ook groot met een enorme bank.
Het mooie meisje bedankt voor haar rondleiding en naar de kluisjes gelopen.  Een stevige dame stond poedeltjenaakt. Er zat weinig verschil in de draadjes van de string en van het topje.
Naar de bar getogen waar ook gasten zaten. Ik ben naast een vriendelijk ogend stel gaan zitten van rond de 50. Ze waren ook vriendelijk. De gemoedelijkheid is me bijzonder opgevallen. Iedereen praat met iedereen.
Het leuke vond ik ook dat je ongegeneerd naar de dames kunt kijken. De meesten hebben leuke bikini’s of strandjurkjes aan. Sommige heel spannend, nauwelijks iets verhullend. Andere gewoon netjes, kun je zo mee de stad in.
Al snel leuk contact gemaakt met L en F, een gelegenheidskoppel. F was ook docent, zij deed iets in de grondverpachting.  L was wel de spil. Ze had een vrolijke babbel en zag er leuk uit. Ze was begin veertig. Langzaam vertrokken steeds meer mensen naar boven, dus wij ook maar eens die kant op.  De mannen deden een rondje.  F en L waren we al snel kwijt.
Je ziet van alles gebeuren avond. Ik ging maar eens in de darkroom kijken en vond daar een stel op bed. Aan de geluiden te horen waren ze niet aan het slapen. Je steekt een hand uit en voelt wat zachts. Het was de borst van L. Dat wisten ik trouwens pas toen we buiten kwamen…:)
Een grijs baasje was bezig met een jongere vrouw in de grote kamer met bank. Met W ben ik  binnen op een afstandje gaan zitten. Dat klinkt gek, maar dat is heel gewoon daar. Het stel ging ongegeneerd door met hun vrijpartij. De man was haar aan het neuken terwijl zij op de bank zat. Na een tijdje zei de man dat we best wat dichterbij konden komen. De vrouw zat naakt op de handdoek en begroette ons enthousiast. W had zijn broek al open en ze graaide er meteen in. Haar hand stuitte op mijn boxer maar dat was snel verholpen. Ze genoot duidelijk . Terwijl haar partner haar neukte trok ze ons af, het werd een happy end….
In de parenkamer waren de hele avond stellen actief. Meest met de eigen partner voor zover ik kon zien. In de kamer met matrassen op de grond lag een vrouw met twee mannen…dacht ik. De vrouw had ook een pik. Het was een travestiet. Boven de kamer was een lichtkrant aan waarop ” bi-kamer” stond.
Op de gang gebruikte een stel de gynacologenstoel. De man zat erin en de vrouw pijpte en speelde met zijn pik. Op de bank neukte een man zijn partner. De vrouw gilde van genot.
Een  dikkere vrouw lag in de lederen swing. Een klein mannetje neukte haar.
De hele avond ging zo verder. Regelmatig was het heel druk boven, met golven kwam het. In de darkroom komen best veel vrouwen, dat had ik niet verwacht.
Beneden wordt wat gezoend, maar geen echte sexuele handelingen. Daar is meer de contactplaats, waar stellen en singles elkaar treffen en dan samen naar boven gaan.
Boven is dus de actie. Een wat oudere man was daar met een jonge donkere vrouw. Zij was 25, hij 60 denk ik. Zij had een kleine bikini aan met een heel kort rokje.  Op een gegeven moment liep ze topless rond. Aan het eind van de avond lag de ze op een matras.Terwijl de oudere man haar streelde en vasthield.  Een man ging bij haar zitten en streelde haar borsten en begon haar te vingeren. De man van 60 stak zijn lul in haar mond. De jonge vrouw bewoog heftig onder deze handelingen. Ik stond er op een afstandje naar te kijken toen de oudere man me wenkte. Ik liep wat dichterbij. Hij pakte een condoom en reikte het me aan. Ik was verbaasd en keek naar het meisje. Ze lachte naar me en vroeg of ik haar wilde neuken. Ik was echt verbaasd, maar laat zo’n kans niet lopen natuurlijk….:)
Verderop was een ouder stel aan het vrijen. De man zat op de bank, de stevige vrouw zat op zijn schoot met zijn lul in haar. Een andere man ging op de bank staan en stak zijn lul in haar mond. Een blonde vrouw begon de billen van de stevige vrouw te kussen en te likken waarop een jonge man achter de blonde vrouw ging staan, haar bikinislip opzijschoof en haar begon te neuken.
Weer verderop lag op de bank een vrouw te kreunen omdat haar partner haar neukte. Een man zat ernaast en trok aan zijn pik. Later lag het hoofd van de vrouw op zijn schoot en streelde hij haar borsten.
Die avond ben ik verbaasd maar voldaan naar huis gegaan. De tweede avond moest nog komen…
A..L

Alweer zo’n drie jaar bezoeken we jullie club. We zijn destijds begonnen op de parenavonden maar werden na enkele bezoekjes en gesprekken met andere boezekers ook nieuwsgierig naar jullie andere avonden.

Inmiddels hebben we alle avonden wel bezocht en eigenlijk vonden we ze allemaal wel bijzonder. Vooral de caribische avond en de hotsummer vinden wij echt grandioos. Maar ook de discovery is super en erg gezellig. Het waren inderdaad allen geheel verschillende avonden, maar de sfeer is iedere keer weer subliem, de bediening top en het eten erg lekker (al komen wij niet echt voor het eten).

We hebben uiteraard ook nog wat verder in het land gekeken, maar hebben voor onszelf nu de keus gemaakt om alleen nog maar jullie te bezoeken en rijden daar graag een stukje extra voor.

Liefs van J en K

uit Assen


 

Hoi Hans en Monique!

Wat hebben wij een GEWELDIGE avond/nacht gehad bij jullie!

Wat een lieve meiden achter de bar!!

Wat een heerlijke sfeer!

Wat een respect!

Wat een gezelligheid!!!

Wow, alles was fantastisch en top!

Heel erg bedankt, Wij komen snel weer terug (waarschijnlijk 11 maart 🙂

Groetjes

Pieter en Andrea


De eerste keer dat ik bij club monique kwam werd ik direct goed ontvangen en rondgeleid. Een enkele keer komt monique nu naar mij toe of ik een alleenstaande vrouw die voor het eerst is wil rondleiden. Dit vind ik erg leuk om te doen, want ik weet uit eigen ervaring wat zo’n eerste keer allemaal in je om gaat. Geheel onterecht stel je zo’n eerste bezoek steeds weer uit. In mijn geval wilde ik het al een half jaar, maar vond het moeilijk om deze stap alleen te nemen. Maar toch heb ik destijds de stoute schoenen aangetrokken en kwam er al snel achter dat ik dit veel eerder had moeten doen en het allemaal niet zo beladen is als dat ik vooraf had gedacht.

In tegendeel zelfs. Het was reuze relaxed en de ontvangst en sfeer waren echt zo fantastisch dat ik me al direct erg fijn voelde en inmiddels zelfs al een soort van “thuis” gevoel heb op het moment dat ik binnenstap.

Ik zie het inmiddels als mijn uitje en het bevalt me stukken beter dan een cafeetje of andere gelegenheden. Het respect naar vrouwen toe is van zowel de alleen gaande heren, maar ook van stelletjes bijzonder goed. Een gezellig gesprek is zo gemaakt en men is beslist niet opdringerig. Ik ben er inmiddels achter dat ik zelf moet aangeven als ik iemand mee naar boven wil en wat verder wil gaan. Maar soms ontstaat er boven op de kamertjes ook onverwachts een leuk contact.

Iedereen heeft haar of zijn eigen voorkeur en dat is bij mij ook het geval. Inmiddels ben ik mijn voorkeur een beetje aan het verleggen en heb laatst ook een keer sex gehad met twee mannen te gelijk. Dit was geheel nieuw voor mij en had me vooraf nooit ingedacht dat ik dat iets zou vinden. Wie weet wat de toekomst nog meer zal brengen.

Ik kan het zeker iedere alleenstaande vrouw aanraden en niet te lang te wachten met de beslissing te nemen, maar gewoon de auto in te stappen en te doen. Je bent zeker niet de enige, want de afgelopen tijd zijn er, zoals ik al eerder schreef, steeds meer alleenstaande vrouwen.

Hans en monique zijn prima en erg nette mensen en dat vind je zeker terug in de atmosfeer van deze club.

Kom jij ook? Als ik er ben geef ik je misschien dan wel een rondleiding en als ik er niet ben zijn er vele anderen die jou zeker op het gemak zullen stellen.

In eerste instantie wilde ik hier een verhaal neerzetten over enkele belevenissen die ik hier heb gehad, maar besloot dit toch liever voor mezelf te houden. Ik vind namelijk dat iedereen dat zelf maar lekker moet komen ontdekken.

Wie weet tot ziens!

Saskia


BERICHTEN / VERSLAGEN LATEN WE GEMIDDELD TWEE JAAR STAAN

Hallo iedereen,

Omdat ik amper verslagen van alleenstaande vrouwen tegenkom en zelf tot deze groep behoor vond ik het een goed idee om eens iets te schrijven zodat misschien wel meer alleenstaande dames dit zullen gaan doen. Laatst sprak ik even met hans aan de bar en hij bevestigde ook dat er steeds meer single dames de stap durven te nemen en er iedere avond wel een aantal rondlopen. Goed nieuws dames, het is immers 2017 en waarom zullen wij als alleen staande vrouwen achter blijven. Wij hebben toch ook zo onze gevoelens en af een toe een verzetje nodig?

De eerste keer dat ik bij club monique kwam werd ik direct goed ontvangen en rondgeleid. Een enkele keer komt monique nu naar mij toe of ik een alleenstaande vrouw die voor het eerst is wil rondleiden. Dit vind ik erg leuk om te doen, want ik weet uit eigen ervaring wat zo’n eerste keer allemaal in je om gaat. Geheel onterecht stel je zo’n eerste bezoek steeds weer uit. In mijn geval wilde ik het al een half jaar, maar vond het moeilijk om deze stap alleen te nemen. Maar toch heb ik destijds de stoute schoenen aangetrokken en kwam er al snel achter dat ik dit veel eerder had moeten doen en het allemaal niet zo beladen is als dat ik vooraf had gedacht.

In tegendeel zelfs. Het was reuze relaxed en de ontvangst en sfeer waren echt zo fantastisch dat ik me al direct erg fijn voelde en inmiddels zelfs al een soort van “thuis” gevoel heb op het moment dat ik binnenstap.

Ik zie het inmiddels als mijn uitje en het bevalt me stukken beter dan een cafeetje of andere gelegenheden. Het respect naar vrouwen toe is van zowel de alleen gaande heren, maar ook van stelletjes bijzonder goed. Een gezellig gesprek is zo gemaakt en men is beslist niet opdringerig. Ik ben er inmiddels achter dat ik zelf moet aangeven als ik iemand mee naar boven wil en wat verder wil gaan. Maar soms ontstaat er boven op de kamertjes ook onverwachts een leuk contact.

Iedereen heeft haar of zijn eigen voorkeur en dat is bij mij ook het geval. Inmiddels ben ik mijn voorkeur een beetje aan het verleggen en heb laatst ook een keer sex gehad met twee mannen te gelijk. Dit was geheel nieuw voor mij en had me vooraf nooit ingedacht dat ik dat iets zou vinden. Wie weet wat de toekomst nog meer zal brengen.

Ik kan het zeker iedere alleenstaande vrouw aanraden en niet te lang te wachten met de beslissing te nemen, maar gewoon de auto in te stappen en te doen. Je bent zeker niet de enige, want de afgelopen tijd zijn er, zoals ik al eerder schreef, steeds meer alleenstaande vrouwen.

Hans en monique zijn prima en erg nette mensen en dat vind je zeker terug in de atmosfeer van deze club.

Kom jij ook? Als ik er ben geef ik je misschien dan wel een rondleiding en als ik er niet ben zijn er vele anderen die jou zeker op het gemak zullen stellen.

In eerste instantie wilde ik hier een verhaal neerzetten over enkele belevenissen die ik hier heb gehad, maar besloot dit toch liever voor mezelf te houden. Ik vind namelijk dat iedereen dat zelf maar lekker moet komen ontdekken.

Wie weet tot ziens!

Saskia


 

Complimenten

Hoe weten jullie toch iedere keer weer aan zulk geweldig barpersoneel te komen. Zit zelf in de horeca en weet dat dit niet makkelijk is. Die Lis is echt toppie hoor. Mooi, lief en vlot achter de bar staat zij jullie gasten bij. Echt om als horeca ondernemer jaloers op te zijn.

Keer op keer verbazing van de heerlijke gemoedelijkheid in jullie club. Iedereen vriendelijk, geen vervelende gasten en iedereen tevreden. Ook tijdens de avonden zijn de gasten die ik spreek erg enthousiast. Als horeca ondernemer zie ik meer de horeca kant, maar ook boven is alle prima voor elkaar. Condoom mandjes altijd goed gevuld en op iedere kamer, matrassen altijd netjes en schoon. Ik ben zeer proper ingesteld dus vind dat erg prettig.

Zal  jullie iedereen aanraden en hoop nog lang bij jullie langs te mogen komen.

Met vriendelijke groet

E


Lieve Monique en topteam,

13 augustus – jeetje, is dat alweer een maand terug? – weer eens bij jullie club geweest. Het was al even geleden, aangezien de afstand Emmen – Wieringerwerf toch wel een dingentje is. Soms rijden we ’s nachts nog terug naar huis, maar deze keer lekker overnacht in een hotel in de buurt, wat erg fijn was na een erotisch avondje uit. En wat hadden we weer een toffe avond, die veel te snel voorbij was!

We voelen ons bij jullie erg op ons gemak. Bezoek aan een parenclub is niet iets wat we wekelijks doen (en ook nog niet zo lang), dus geeft altijd wel wat spanning, maar die spanning glijdt bij jullie al meteen bij de binnenkomst van je af. Na de altijd even vriendelijke ontvangst door Monique, kom je in de gezellige bar, waar je langs de dansvloer heen loopt naar de door naar de schone en verzorgde kleedruimtes. Omgekleed kun je eerst in de sfeervolle bar een drankje nuttigen en even wennen. Het maakt er niet uit hoe je er uit ziet of wat je aan hebt: iedereen is welkom en wordt gerespecteerd. Heb je zin in een rustig, erotisch avondje uit met z’n tweetjes: lekker samen wat drinken aan de bar of in de knusse zitnisjes, wat rondlopen en kijken naar alle vrijende mensen, dan kan dat! Niemand dringt zich aan je op. Wil je met anderen de spanning opbouwen, dan is een leuk contact zo gemaakt.

De prachtige rokerssalon is een uitkomst, waar veel andere clubs een voorbeeld aan kunnen nemen. Iedereen is vrij te doen wat hij wil, maar het is fijn dat de niet-rokers niet in de rook hoeven zitten en de rokers zich lekker kunnen terugtrekken in deze luxe rookruimte.
Slechts één klein minpuntje vinden wij: er wordt niet of nauwelijks gedanst. Waar dit aan ligt? Wij hebben geen idee!! De sfeervolle en mooie dansvloer nodigt absoluut uit! maar – buiten gebruik van de dansvloer op de BDSM avonden –hebben wij nog niet gezien dat er gedanst wordt. We hebben een keer een poging ondernomen – als er één schaap over de dam is…., – maar we bleven met z’n tweetjes. Dat vinden we wel jammer!

We zijn geen mensen voor thuisdates, bezoeken wel eens een club in de buurt, maar we komen toch steeds weer uit bij club Monique! Hier is een prettige en ontspannen sfeer, mooie ambiance, alles is er fris en schoon, heel vriendelijk personeel, goed buffet en geweldig leuke en afwisselende thema-avonden. We hebben al diverse avonden bezocht en genieten steeds weer van elke thema-avond op een eigen, bijzondere manier. Zelf doen we niet aan BDSM, maar de combi-avond vinden we bijzonder om te bezoeken; heel mooi om te zien hoe mensen dit beleven. De he-ho-bi-avond is geil en spannend, we hebben bij jullie onze eerste trio met een bi-man erbij ervaren; dit was zowel voor de man als de vrouw genieten met een G. En wordt het wat te druk (soms met een man of drie erbij wordt ons wat teveel) dan wordt bij jullie club een vriendelijk ‘nee’ door alle gasten gerespecteerd! De paren-avonden zijn erg leuk om andere stelletjes met elkaar bezig te zien, te ontmoeten, waarbij we erg kunnen genieten van een vrouw-vrouw avontuur.

Zo ook deze laatste keer hadden we een geweldige match met een leuk stel uit Tilburg! Heerlijk genoten van dit fantastische (samen)spel en we voelden ons goed en gelijkwaardig bij deze lieve mensen. We waren daarom blij verrast te lezen dat ook zij hebben genoten en ons nog wel eens willen ontmoeten. Nou dat is zeker wederzijds!
We willen jullie hartelijk bedankten voor de fijne avonden die we steeds bij jullie prachtige club beleven; en er zullen nog vele volgen. Met zeker ook de complimenten aan Maurice en zijn lieve blonde collega (weten haar naam niet).

Lfs, P & P uit Emmen


Beste Monique,
Afgelopen zaterdag, 13 augustus, zijn wij voor de eerste keer bij jullie in de club geweest. Na entree hebben we een fijne rondleiding gekregen waar alles te vinden was en hoe het bij jullie werkt, keurig. Het is een heel mooie en sfeervolle ambiance. Na het buffet zijn we naar boven gegaan en hebben in de diverse kamers gekeken en gehoord hoe het er her en der spannend aan toe ging. In de loop van de avond kwamen wij bij de massagetafels waar een stel samen aan het vrijen was. Mijn vrouw wilde graag een relaxende massage van me en ging dus liggen op de eerste tafel. Haar rug masserend kon ik zo af en toe een blik werpen op het vrijende stel naast ons. Het stel keek ook af en toe vriendelijk terug. Op enig moment duwde ik voorzichtig het linkerbeen van mijn vrouw iets opzij, waarna de vrouw van het stel opeens heel lief vroeg: ‘mag ik haar ook even aanraken?’ Waarop ik bevestigend antwoordde…..van het een kwam het ander tussen deze twee mooie dames en zijn we uiteindelijk in een van de zijkamers terecht gekomen waar we als stellen hebben gevreeën maar zeer zeker de beide dames elkaar heerlijke aandacht hebben gegeven. Voor ons allemaal nieuw, maar deze lieve mensen uit Emmen zouden we graag nog wel eens willen ontmoeten 🙂
Rest ons jullie compliment te maken voor de fijne club en de nette verzorging!
X M en M – Tilburg.


Beste Monique

gisteren 23/09/2016 vanuit Den Haag voor de eerste keer bij jullie langs geweest na de rondleiding van een erg charmante dame.
omgekleed en aan de bar iets gedronken. langzaam werd het drukker, waarbij mij een mooie dame met lang zwart haar opviel. na een geruime tijd was het tijd om boven eens polshoogte te nemen wat ik allemaal zag beviel mij heel erg.
Op een gegeven moment vroeg de mooie dame met lang zwart haar of ik haar een massage wilde geven ,uiteraard ben ik hier op ingegaan 😉 en dit monde uit in een zeer heet avontuur
met tussen poses om even op adem te komen en beneden wat te drinken . werd er al snel omgeroepen dat ze bijna gingen sluiten WOW wat is de tijd voorbij geschoten. snel nog voor de 3de keer onder de douche met de haar en omgekleed. nog innig afscheid genomen. en weer dik voldaan in de auto terug naar huis
wat een super avond was dit Dank hiervoor en ik kom opzeker nogmaals langs.Gr.Willem

.


Beste Hans, Monique en Maurice,

Wij komen eigenlijk altijd op de vierde zaterdag omdat dat echt ons ding is en wij ons heel erg vermaken op die avond. Slaan daarom geen maand over. Toch wilde we afgelopen keer ook eens zo een caribische avond meemaken en hebben onze ogen uitgekeken. Jullie hadden er enorm veel werk van gemaakt en zag er echt schitterend uit. Ook vonden we het heel erg gezellig en wat was dat een fantastisch optreden van Melissa. Hadden haar laatst ook al gezien bij Holland got talent en vonden het geweldig om haar nu van zo dichtbij samen met dat andere meisje aan de danspaal bezig te zien. Onze avond blijft de vierde zaterdag van de maand, maar de eerst volgende caribische avond gaan we zeker kijken of we ook weer kunnen.

Groetjes van

Frans en Ellie


 

Lieve Hans en Monique,

Als single vrouw kom ik al geruime tijd met enige regelmaat in jullie schitterende club. Ben op diverse avonden geweest met uitzondering van de geil met stijl omdat die alleen voor paren is. Heb altijd wel een leuk kontakt, soms een stel en soms een single man.

Vaak wordt er negatief gedaan over single mannen, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik bij jullie nooit last heb van opdringerige single mannen. In tegendeel, ze behandelen mij als vrouw netjes en met respect.  Dat is mede aan jullie beleid en goede rondleidingen te danken. Een man weet precies waar hij aan toe is en begrijpt dat wanneer hij netjes is met respect veel vrouwen zullen openstaan voor een erotisch kontakt.

Vind het jammer dat mannen bijna nooit een verslag schrijven, want ik verneem altijd veel positieve geluiden tijdens de avonden.

Ik hoop dat jullie hier nog lang mee doorgaan, want als alleenstaande jonge werkende moeder van twee kids,  die niet al te veel tijd heeft,  leef ik er iedere keer echt naar toe om een avond bij jullie door te brengen.

Kus en tot snel

Paula (eigenlijk een fake naam, maar zal jullie volgende keer wel aangeven dat dit mailtje van mij komt, zodat jullie weten van wie deze is)


Gisteravond voor de eerste keer jullie club bezocht.
Het was een prima ervaring. In tegenstelling tot andere clubs geen hordes alleenstaande mannen die je overal volgen. De rondleiding door 1 van de vaste gasten, de geweldige bediening van de bardame die ook nog een gezellige babbel heeft, de muziek op een volume waarbij je normaal een gesprek kunt voeren, het prima eten en de relaxte sfeer hebben er voor gezorgd dat wij zeker vaste bezoekers worden. De eerstvolgende keer wordt zeker de avond ” geil met stijl”.
Monique en medewerkers. …Tot dan! ?


Beste Monique,
Dank je wel voor ons 1e ervaring met een parenclub.
We hebben een leuk stel ontmoet en heerlijke sex gehad.
We hebben nu wel een hele mooie hobby erbij.
We komen de 14e November terug en fantaseren er nu al over.
groeten
Ad en El


Sinds een paar maanden zijn wij regelmatige bezoekers van Monique.

Hoewel we er in het begin best wel tegenop zagen om een parenclub te bezoeken is ons dat heel erg mee gevallen, dit omdat er een heel ongedwongen sfeer hangt in de club.
Het is echt een leuk uitje geworden, lekker drankje, goed eten, leuke mensen.
Mooie nette schone club met diversen speciale avonden…. dus voor ieder wat wils.
T en I

Onze complimenten aan jullie,

Allereerst willen wij onze lof uitspreken over jullie club. Enkele jaren terug waren we vaste bezoekers zoals jullie vast nog wel weten maar zijn vervolgens aan het thuis daten geraakt. Dat thuis daten is toch niet helemaal hetgeen wij er van verwachtte en na enkele minder leuke ervaringen en vervelende dingen te hebben ondervonden besloten wij toch ons club leven op te pakken en kwamen zo natuurlijk bij jullie terecht.

Dat jullie club heel erg schoon en fris is wisten we al, maar wat is er veel veranderd zeg. We hadden met Hans nog even gesproken over al die nieuwe avonden en die gaan wij zeker allemaal eens uitproberen. We hadden daar al iets over gelezen op jullie website en ook van vrienden vernomen dat die caribische avond heel erg leuk is en zullen er dan ook zeker bij zijn.

Maar ook hebben we gezien dat jullie veel vernieuwd hebben en het ziet er allemaal heel goed en doordacht uit. Wat hebben wij dit de laatste tijd gemist en gaan vast en zeker  heel vaak komen.

De kop is er  nu  af en jullie zullen ons zeker heel vaak gaan zien.

L en V


Beste mensen,

Dank jullie voor de fijne avond. Barpersoneel was erg lief en attent en ontvangst goed(dank je wel daarvoor Monique).

Alles prima voor elkaar. Ook zagen we dat er aparte ruimtes zijn voor stelletjes al komen wij zelf liever voor een man om samen het vrouwtje mee te verwennen. Hadden nooit gedacht dat er ook vrouwen alleen zouden zijn en dat was erg goed voor de verhouding van het aantal mannelijke en vrouwelijke gasten.

De eerste keer bij jullie en zeker niet de laatste. Barkeeper Maurice nog even bedankt voor je lekkere cocktail, we gaan hem nu voortaan ook thuis drinken.


 

Lieve Monique en mederwerkers,

Bedankt voor de te gekke avond afgelopen zaterdag! Het was onze eerste keer in een club, en hadden dat nergens anders beter kunnen doen dan bij jullie. We hebben genoten. De sfeer en de mensen voor en achter de bar zijn allemaal warm en vriendelijk. Mooie schone club en lekkere drankjes. Het Thema was ook echt terug te vinden in de gehele club, echt werk van gemaakt!!!

Monique ook bedankt voor de tips die we meekregen bij het vertrek van de club. Onze agenda is inmiddels voorzien van een aantal hartjes, dus tot snel!


Beste Hans en Monique

Na zo’n twee jaar geregeld bezoeker te zijn van jullie parenavond vonden wij het tijd om ook maar eens een gemengde avond te bezoeken en deden dat de eerste keer tijdens jullie Caribische avond. Dit is ons bijzonder goed bevallen en besloten daarom direct om ook eens naar de gemengde Discovery te gaan waar we ook al veel over hadden vernomen.

Eigenlijk kwamen wij altijd voor een stel, maar op de Caribische avond hadden wij diverse stelletjes ook met een man erbij bezig gezien en vonden dat bij nader inzien best wel spannend dus tijdens de Discovery was het dan zover dat we ik (Jolanda) me lekker heb laten verwennen door twee mannen waaronder uiteraard ook mijn eigen mannetje. Ik zie het nu als een fantastische ervaring en het is echt heel intens om gelijktijdig van twee mannen alle aandacht te krijgen. Eerlijk gezegd is het makkelijker als met een stel, want dan moet het tussen vier klikken en dit gaat even makkelijker. Niet dat we het met een stel opeens niets meer vinden, want ook daar hebben we altijd enorm van genoten en een leuk stel is nooit weg, maar hoeven nu niet meer alleen op de stellen avonden te komen want op de gemengde avonden kan beide.

Mijn mannetje wil het nu ook nog eens met een single vrouw erbij, want zag er ook een paar tijdens deze avonden rondlopen, maar deze durfde hij nog niet aan te spreken omdat hij dacht dat ik dat niet leuk zou vinden. Dat zal toch niet eerlijk zijn als ik er wel een man  bij mag en hij geen vrouw.

Wij vinden het steeds leuker worden en zoeken dus vanaf nu ook breder al zagen we dat jullie ook tijdens de gemengde avonden een speciale paren ruimte hadden.

Jullie zien ons snel en groetjes aan Maurice, want deze jonge man brengt echt extra sfeer achter de bar.


Onderstaand verslag zijn wij heel blij mee en is een tip voor single mannen. Mannen zoals Wim worden als prettig ervaren door zowel stelletjes als single vrouwen en zullen daardoor altijd een geweldige avond beleven. Opdringerige heren scoren niet, maar afwachtende mannen die netjes contact zoeken doen het altijd goed!

Lieve Monique en crew,

Zaterdagavond 16 mei jl. heb ik als single man voor het eerst jouw club bezocht en dat had ik eigenlijk veel eerder moeten doen! Complimenten voor je website, hoor, want daar kon ik al heel wat info vandaan halen. En de Caribbean Party stond op de agenda, dus dat kwam me mooi uit.
Eerst thuis maar ‘ ns ff lekker douchen, me lekker scheren en vervolgens de auto in richting jullie boerderij.
Na zowat anderhalf uur in de auto te hebben gezeten, kwam ik natuurlijk veel te vroeg aan, dus ben ik maar een paar kilometer verderop naar mensen wezen kijken die met hun waterscooters over het water zoefden. En jullie boerderij ligt in een prachtige omgeving, zeg, polders zo ver je kunt kijken en dan al die windmolens! Fraai hoor!
Maar goed, eenmaal me plekje toegewezen gekregen door jullie sympathieke parkeerwacht ging ik naar binnen en ik werd door jou heel lief en attent ontvangen.
En vervolgens de rondleiding door jullie pand door een hele lieve vrouw. Ze nam er echt de tijd voor en ik had echt de gelegenheid om al mijn vragen te stellen. Ik was best wel nerveus toen ik binnenkwam en doordat deze dame (ik ben haar naam vergeten *zucht*) zo lief en geduldig was, was ik al heel snel op m’n gemak gesteld.
Daarna ben ik maar wezen douchen, want door de lange autorit en door m’n zenuwen voelde mijn lichaam klam aan.
Mijn eerste indruk van jullie club is meteen: het is hier brandschoon! En ook boven is het er keurig netjes, hoor.
Het barpersoneel is echt lief! Heb je net je glas leeg: “meneer, wilt u nog wat drinken?”
Ik heb best wel lang op m’n barkrukje gezeten. Ik kende écht niemand en ik ben niet zo goed in het vlot contact leggen met onbekende mensen, omdat ik nogal verlegen ben.
Het publiek vond ik heel rustig, vriendelijk naar elkaar toe en er was niemand die echt nadrukkelijk aanwezig was.
Uiteindelijk ben ik maar ‘ns boven wezen kijken, want ik kon vanaf mijn krukje de kettingen van de liefdesschommel ritmisch heen en weer zien bewegen 😉
Ik liep zo’n beetje van kamer naar kamer en er was hier en daar al enige actie te zien. Eerst moest ik er wel aan wennen om mensen zo open en bloot te zien vrijen, maar die schroom had ik al snel van me af geschud, want ik trof in de stapelbedkamer een geweldig tafereeltje aan: twee koppels waren heerlijk met elkaar bezig…….
Er liepen natuurlijk nog meer single heren en dames rond en aanvankelijk had ik geen flauw idee hoe je als single man een koppeltje of een dame alleen benadert. Want hoe pak je dat nou als single man aan, zonder je aan de mensen op te dringen? Gewoon maar aan ze vragen of je mee mag doen?
Met name in de stapelbedkamer en ook in de bedstee was het op een gegeven moment door de heftige actie bloedjeheet, dus met een handdoek bij me had ik tóch een reden om een stelletje aan te spreken: “zal ik jullie even wat koelte toewuiven?” Zo gezegd, zo gedaan, want het stelletje kon die koelte wel even gebruiken. Je zag ze echt genieten en als beloning kreeg ik van de vrouwelijke helft een heerlijke pijpbeurt. Alleen mocht ik haar van haar partner niet vingeren, jammer, maar “nee” is gewoon “nee”.
Aha, zó werkt het dus: ik ga de mensen vragen of ik ze kan “helpen”! Zo was er een leuke vrouw die, op d’r rug liggend, vooral heel hard en diep in haar kont wilde worden genomen door haar partner en een single heer, nou, dan vraag ik toch of ik haar rechterbeen omhoog mag houden? Ze kwam op een gegeven moment heerlijk sproeiend klaar, het vocht spetterde letterlijk in me gezicht en over mijn rechterarm heen! Wat een superervaring was dat!
Zo was er een ander, heel lief koppel, waarvan de vrouw lekker op d’r rug liggend op een ligtafel op de gang door haar partner werd geneukt. Hier hetzelfde recept: ook hier vragen of ik kon helpen:
ja hoor, graag haar linkerbeen omhoog houden en een andere single heer pakte het rechterbeen beet. Zo had de man zijn handen lekker vrij en kon hij zich op het neuken concentreren. Nadat hij lekker zijn ballen had geleegd, kregen we een geweldig compliment: “wat zijn jullie een stel keurig beleefde jongens; jullie deden precies datgene wat wij jullie vroegen te doen; niets meer, niets minder”. Later op de avond heb ik met deze sympathieke meneer nog even gezellig gekletst en wie weet, komen we elkaar nog eens bij de club tegen.
En ja, je zult net zien…..Het venijn zat ‘m in de staart van de avond. Ik zag een stel met een single man de stapelbedkamer binnenstappen en ze begonnen met een fijn voorspel. Toevallig was de andere single man die bij de ligtafel “assisteerde” ook in de buurt, dus besloten we toe te kijken. Op respectabele afstand, dat dan weer wel. Het voorspel vorderde en het stel zocht naar de condooms. “Oh, maar hier zijn ze, hoor”, antwoordde ik. Resultaat: we waren welkom bij deze overigens hele lieve mensen.
Eerst maar ‘ns lekker toekijken hoe de vrouw door haar partner werd geneukt en daarna gevingerd. Toen vroeg ik maar aan hem: “mag ik haar ‘ns vingeren?”. Ja hoor, toe maar! Eerst met één vinger en daarna met twee lekker naar binnen. Haar kutje vroeg evenwel om meer. “Mag ik haar beffen?” Ja hoor, ga je gang!
Nou…..dat liet ik me geen tweede keer zeggen en dook ik met me hoofd tussen d’r heerlijke dijen. Ik nam hier lekker de tijd voor. Afwisselend werd de vrouw door haar partner heerlijk geneukt en door mij gebeft totdat ze heerlijk klaarkwam. Tot slot spoot de man zijn sperma op de buik van zijn partner en veegde hij dat heel lief met een tissue weg. Met een “jemig, wat hebben jullie me heerlijk verwend” was het al tegen sluitingstijd. De hoofdverlichting in de kamer ging namelijk aan!
Na een snelle douche en nadat ik afscheid had genomen van deze lieve mensen, was het tijd om weer terug te keren naar huis. Om half vijf ‘s ochtends was ik thuis.
@Lief stel uit de Zaanstreek, nogmaals hartstikke bedankt voor alles en hopelijk tot ziens bij Club Monique!!

Conclusie van deze avond: voor mij zeer zeker voor herhaling vatbaar!! Mooie locatie, prachtige omgeving, superaardig en attent personeel, een lekker buffet en heel rustig en fijn publiek. Gezellig feestvieren kan blijkbaar ook zonder overmatig drankgebruik en pillen slikken!

En als single man is er zeker heel veel mogelijk hoor. Alleen dan moet je wel respect en fatsoen hebben ten opzichte van de koppels en de alleengaande dames.

Dus doe ik als single man bij dezen graag een dringende oproep aan al die “collega’s”, die het nog niet helemaal door hebben:
Wil je als single man ook een leuke avond: gewoon éérst aan de mensen netjes vragen of je überhaupt mee mag doen en ga nooit zomaar zitten (of liggen) plukken aan de dames. Ze ervaren dat als “opdringerig” en dat is wat veel stellen en alleengaande dames afschrikt. Dus single heren: éérst je hersens gebruiken, dán beleefd vragen of je iets voor de mensen kunt betekenen en dán pas (mee)doen! Want een “nee” is gewoon “NEE”! Je zult zien dat het werkt (en natuurlijk ook dat gezellige praatje aan de bar).

Dus lieve mensen, tot vrijdag 3 juli a.s.!

Groetjes van Wim


Hoi Monique, Zo’n twee jaar komen we nu bij jullie en hebben de verschillende avonden en thema’s geprobeerd. Onze complimenten, want welke avond dan ook, het is allemaal even goed en netjes geregeld. Ook willen wij een compliment maken aan Maurice, want hij brengt toch wat extra achter de bar. Altijd die vrolijke lach om zijn gezicht en altijd even spontaan!

We vonden het jammer dat wij met kerst niet konden en besloten daarom voor het eerst de combi avond te bezoeken, de dag na kerst dus. Eigenlijk hadden we het niet echt druk verwacht omdat de helft van het land wat sneeuw had en de feestdagen net achter de rug waren. Het tegenovergestelde was het geval en toen wij even na tienen de oprit opreden zagen we direct al dat het parkeerterrein bijna vol stond. Wij waren blij dat we deze avond hebben leren kennen. Een hele bijzondere en erg leuke sfeer heerst er en we hebben enorm genoten van de diversiteit aan mensen deze avond. Het had wat weg van de Discovery, maar toch ook weer niet helemaal. Gaan zeker deze avond vaker bezoeken en hebben er  leuke mensen gesproken en aan het eind van de avond nog heerlijk op een kamer gelegen met een ander stel waar zich nog een vrouw alleen bij aansloot.

Ook in tweeduizendvijftien zullen we vaak jullie club gaan bezoeken.

Groetjes van ons en geef Maurice vooral een dikke knuffel van stelletje Almere, want dan weet hij het vast wel.


Beste twijfelaars, “ van gaan we nu wel, of gaan we nu niet? ” Heel herkenbaar ?? Zo zaten mijn vrouw en ik ook, zo’n 4 maanden geleden. Al langer liepen wij (Jan en Xantricia, beiden 48) met het idee om eens een parenclub te bezoeken. Niet omdat wij zo graag met andere mensen sex wilden hebben. Niet omdat we wilden gaan swingen. Maar omdat wij een liefhebber zijn van sex. En als het thuis alleen maar in bed gebeurt (omdat er verder geen mogelijkheden zijn) terwijl het zo lekker is om ook eens ergens anders sex te hebben, waar kan dit dan beter dan in een speciaal daar voor ingerichte ruimte. Een parenclub. Ondertussen zijn wij hier naar alle tevredenheid 3 keer geweest. Bij Monique wordt je hartelijk ontvangen en als je wilt krijg je bij je eerste bezoek vooraf een uitgebreide rondleiding zonder verplichtingen. Bij binnenkomst zie je mensen van alle formaten en leeftijden aan de gezellige bar of in de zit hoeken zitten. Gekleed in lingerie of ander sexy ondergoed. Heel ontspannen en ongedwongen. Beetje kletsen en wat drinken. Dat is wat er beneden gebeurt. Sex heb je eigenlijk alleen maar op de eerste verdieping in de verschillende ruimtes of op de overloop. Er zijn openbare ruimtes, wat meer afgesloten ruimtes, een geheel open overloop met banken en een paar massage tafels. Leuk om hier je partner op de buik of rug te verwennen met de aanwezige massage olie. Sommige vrouwen vinden het zo fijn op deze massage tafels dat ze zich niet kunnen inhouden en hier al intens klaar komen. In het begin is het even wennen dat mensen om je heen sex hebben en dat je sex hebt waar anderen bij zijn. Het voelt wat raar dat je bekeken kunt worden als je elkaar aan het verwennen bent. Maar dat heeft ook wel weer iets spannends. Iets speciaals. Het brengt je dichter tot elkaar. De goede band die mijn vrouw en ik hebben is er nog beter van geworden. Wij genieten er gewoon echt van dat een ander ziet hoe wij bezig zijn. Dit lijkt vreemd, maar is echt zo. Als je maar goede afspraken maakt en elkaar niets opdringt. En er zijn voldoende mogelijkheden en standjes dat het voor een ander ook spannend is zonder dat je echt álles bloot geeft!!! Als beginnend twijfelend paar zou ik jullie de parenavond aanraden. De combi avond vonden wij voor beginners wat minder. De paren avond is heerlijk. Wel kijken naar elkaar en met elkaar maar niet bekeken voelen. Iedereen is gelijk. Veel koppels zijn bezig met z’n tweeën. Anderen met 4. Een groepsdrang hebben wij niet gevoeld. Als je het niet wilt, heb je gewoon geen sex met een ander. De tijd vliegt overigens voorbij. Het eten is heerlijk. Een hele avond aandacht voor elkaar met veel sex is gewoon fantastisch. Het is hier schoon en netjes met een heerlijke douche ruimte. Voldoende handdoeken aanwezig om je (of je partner) af te drogen of om op te zitten aan de bar. Een leuke bijkomstigheid is dat als je met z’n vieren komt één stel gratis naar binnen kan. Super formule van Monique. Hebben jullie na het lezen van deze ervaring zin om eens samen met ons “Monique” te bezoeken. Stuur dan een mailtje naar ons: janenxantricia67@gmail.com  Leeftijd maakt ons niet veel uit. Als je maar gezellig bent en niet al te verlegen. Wij laten jullie dan kennis maken met de gezelligste club van Nederland. Oja. Wij zijn er niet op uit om sex mét iemand te hebben, maar wel sex met iemand…. We hopen snel iets van jullie te horen. Groetjes, Jan en Xantricia

Parenclub Monique altijd wat te beleven

 


Beste Hans en Monique, Wil toch nog even van het hart dat wij ons geweldig thuis hebben gevoeld in jullie club afgelopen zaterdag. Waar andere clubs beweren laag drempelig te zijn… zijn jullie dit wel! Het bezoek wat bij jullie komt is erg gevarieerd, open en sociaal. Ook vond ik het ontvangst van Monique erg prettig. Ik kan jullie dan ook enorm aanraden bij andere vrienden en dat gaan we dan ook zeker doen. Wij zijn er met Halloween zeker weer dus tot dan! X uit het hoge noorden;-)


Hoi Monique en Hans, Ik wil jullie toch nog weer een groot compliment geven voor de supergezellige Discovery-avond. Wat hebben wij weer genoten en wat was er weer een afwisseling. Ook deze avond met veel leuke mensen gesproken maar uiteraard ook met ons tweetjes een paar keer tot actie overgegaan. De combinatie van jullie locatie, jullie gastvrijheid en de diversiteit van deze avond zit perfect in elkaar. Wij voelen ons nog steeds THUIS in jullie club en zullen dan ook weer met regelmaat terugkomen.

Groetjes Hans en Betty.


Beste club Monique,

We zijn nu naar alle tevredenheid twee keer bij jullie geweest. Onze eerste keer bij jullie was vorige maand tijdens de caribische avond en kwamen op aanraden van een bevriend stel die wel vaker bij jullie komen. Het was een sfeervolle avond en het was erg druk, vandaar mochten we van jullie op het gras parkeren van jullie tuin. We hebben ons prima vermaakt en vonden de sfeer heel goed evenals de bediening en de ontvangst. allemaal heel vriendelijk en ondanks de drukte toch ook nog persoonlijk. Ook de club was erg mooi en vooral ook schoon, dat komen we lang niet overal tegen.

Omdat het zo goed bevallen was waren we er zaterdag weer. het was een gewone parenavond en dus een stuk rustiger wat ook weer z’n voordelen had met parkeren. Evengoed waren er ruim voldoende stelletjes om een heerlijke avond te hebben en hebben wederom erg genoten. Over twee weken willen wij de combi avond proberen te komen omdat we daar ook veel over hebben vernomen. Helaas weten we nog niet of we kunnen, maar jullie gaan ons in ieder geval weer zien tijdens de hot summer party op 19 juli.

Jullie hebben er weer vaste gasten bij en zullen jullie zeker aanbevelen bij onze swingers vriendjes.

See you soon

Marja en Björn


Bericht inhoud: Hallo, hier een verslag van Duo Penotti Afgelopen zaterdag 8 maart ,Parenavond en de mogelijkheid van 2 halen 1 betalen volledig benut. Een super initiatief van de Club en daarom ook een paar, wat we de eerste keer ontmoet hadden en gegevens van hadden, gemaild en gevraagd of ze met ons mee wilden. Ze komen van uit zuid holland dus ook maar een 4 persoons kamer geboekt bij de Vooroever. Zo konden we de kosten toch zo laag mogelijk houden in deze dure tijden. Het was ietsje rustiger dan op onze eerste avond toen we een Discovery Party hadden bezocht maar daardoor konden we wel aan tafel gaan zitten bij een heel leuk stel uit Friesland die hier al jaren komen. Jammer dat we geen gegevens hebben uitgewisseld want zou ze best nog wat beter willen leren kennen. Eigenlijk was het zo gezellig en hebben we zoveel gepraat en gedronken dat wij als duo Penotti niet eens aan een vrijpartijtje toe zijn gekomen. Zo zie je maar dat het niet alleen maar om SEX met hoofdletters draait. Gewoon in een ongedwongen sfeer een biertje drinken en gezellig praten met mensen die van heinde en ver komen ( zuid holland , friesland en de achterhoek) is wonderlijk genoeg ook genoeg voor een hele leuke avond ( al had ik achteraf toch ook wel ff meer gedaan dan dat) Toch blijf ik het ondanks dat ik niet verlegen ben,het moeilijk vinden om aan te knopen met een paar of een vrouw ( als ik voor mn zelf spreek) , natuurlijk hebben we heel leuk gesproken met het paar uit Friesland en was het een schitterende vrouw om alleen al naar te kijken en was het een hele aardige en joviale vent … maar hoe ga je dan te werk ?? zeg je gewoon hebben jullie zin om naar boven te gaan? en wat als ik de vrouw wel leuk vind maar mijn vriendin niet de man?? Niet dat dat het geval was met deze twee uit Friesland maar bij sommige koppels kon ik mij wel voorstellen dat mijn vriendin niet geïnteresseerd zou zijn in de man terwijl ik de vrouw aantrekkelijk vond. misschien gewoon de stoute schoenen aan doen de volgende keer … maar even terug , de drukte viel dus wel mee en er waren genoeg paren van alle leeftijden. Wat ook opvalt is dat de muziek niet te hard staat zodat je wel kan praten. We  moeten zeggen dat wij een top avond gehad hebben en toen we de volgende dag terug naar huis reden hebben we het allemaal nog even de revu laten passeren en zijn wel van plan gewoon wat vaker te komen deze parenavonden zij daar denkk ik wel heel geschikt voor dus hoop ik, als jullie toevallig ook deze post lezen,Paar uit Friesland dat we jullie de volgende keer ( 12 – 4) weer zien en misschien nog wat andere paren die waarschijnlijk ook weer aanwezig zullen zijn en wellicht onze horizon kunnen verbreden


groetjes en team Monique nog heel hartelijk bedankt Duo Penotti

Beste club eigenaren

Afgelopen maand hebben we twee keer uw club bezocht en er zullen er nog vele volgen. De eerste keer was op een discovery en was een top avond en de tweede keer afgelopen zaterdag  hebben we ons ook goed vermaakt. Komen volgende keert naar de combi, want jj had ons dit geadviseerd. Wat een lieve vrouw is dat zeg. Weten niet of hetgeen zij laat zien echt ons ding is, maar genieten er alleen al van om daarnaar te kijken. Eerlijk gezegt wind het ons wel op om te zien maar niet om zelf te doen. Hebben gisteren boven wel een heel leuk stel leren kennen. Na een spannend uurtje in die kamer met die leeuw hebben we beneden lang met elkaar gesproken en gegevens uitgewisseld. Het leek of we elkaar al jaren kenden en er was een super klik. Vandaar willen we komende zaterdag samen komen en van uw aktie gebruik maken zodat een stel gratis naar binnen mag. Leuke aktie overigens. Maar al was dat niet zo geweest waren we zeker ook gekomen hoor!

Leven er namelijk al helemaal weer naar toe.

Tot zaterdag

B en L

Parenclub Monique erotisch uitgaan voor iedereen

 


Bericht inhoud: Afgelopen vrijdag zijn mijn vrouw en ik naar Parenclub Monique geweest.. Wij hebben het als super ervaren Hans en Monique zijn zo relaxt .. de club heeft een mooie warme uitstraling .. super schoon … mooie bar … mooie locatie .. hele lieve mensen in gemiddelde leeftijd 30 .. 55 mooie mengeling voor ieder wat wils ,, mensen zijn lief .. wij hebben top avond gehad en zullen zeker terug komen … Prima club .. Hans en Moon .. tot heel snel


xxxx H & R

Hey Monique en Hans, Wij hadden het er al een jaar over om naar een parenclub te gaan. Het idee vonden wij erg leuk en we vonden het spannend te gelijk. Wat ons tegen hield waren dat er 2 maal een parenclub op tv was die wij wel heel ranzig vonden. 2 maanden geleden reed mijn vriendin in een taxi langs jullie boerderij en zei tegen de chaufeur dat zij het wel een heel mooi huis vond. De taxichaufeur legde uit dat het een parenclub was waar hij veel klanten afzette. Nieuwsgierig kwam zij thuis en zijn op jullie site gaan kijken. Het leek zo anders dan het beeld wat we hadden over parenclubs en hebben de stoute schoenen aangetrokken. Afgelopen zaterdag zijn wij dan bij jullie geweest. Onze eerste indruk was gelijk zo anders dan wat wij op tv hadden gezien en we voelde ons gelijk ontspannen. Het was natuurlijk wel spannend. We zijn dan ook lekker eerst aan de bar wat gaan drinken en kwamen al snel in contact met een stel wat al een tijd bij jullie over de vloer kwam. Ook dit was lekker ontspannen. Het leuke was ook dat je heel veel vragen kon stellen aan de mensen die al vaker in een parenclub waren geweest en zij heel relaxed antwoord gaven en er zo hele leuke gesprekken ontstonden. Hahaha we hebben denk ik eerst wel 3 keer een rondje gedaan om te kijken en te wennen. De 4de keer zijn wij de junglekamer in gegaan en hebben hier geweldig lekker gevreeen. We zijn daarna naar de rookruimte gegeaan waar wij D & E tegen kwamen. Erg leuk stel en hadden al snel gezellige gesprekken en niet eens sexueel getind. E zou D een heerlijke massage geven en zijn naar boven gegaan. Wij waren wel heel nieuwsgierig omdat het een stel in ons straatje paste. Wij belande ook al weer snel in de jungelkamer. D&E hadden dat gezien en zijn ook de jungelkamer in gegaan. Hahaha dit trok al snel ook een mooi slank ander stel aan. Zij gingen naast ons liggen vrijen. Men, wat een toffe ervaring zeg. Wat ook zo mooi was, dat het andere stel graag wilde vrijen met mijn vriendin en zij wilde dit nog niet. Zij hoefte alleen haar hand op te steken. Het was erg opwindend om zo dicht naast een ander stel te vrijen Grrrrr men ik moest mij inhouden om niet te komen. Het was gewoon zo genieten, zo spannend en zo ontspannen. Wij willen jullie bedanken voor de mooie avond en de geweldige ervaring. Ons zien jullie binnenkort terug.

Groetjes P & M


Hallo Hans en monique. Afgelopen zaterdag hebben we jullie parenclub bezocht. Toch wel een hele stap voor ons. We hadden tijdens onze geile neukbeurten vaak geroepen dat we eens naar een parenclub wilden maar zeggen en ook daadwerkelijk doen zijn toch 2 verschillende dingen. Maar enige tijd geleden hebben we dan toch de knoop doorgehakt en besloten om naar de paren avond van 11 januari te gaan. We hebben een hotel geboekt zodat we niet naar huis hoefden te rijden. De taxi service van jullie is super , we werden van het hotel naar de club gebracht waar wij werden opgevangen door monique. In het hotel waren we toch wel een beetje gespannen naar mate de tijd verstreek.

Eenmaal binnen was dit eigenlijk direct over door de uitleg van monique. We kregen een rondleiding door de club en we moeten zeggen het ziet er allemaal zeer netjes uit. Na de rondleiding hebben we ons omgekleed en zijn we aan de bar gaan zitten. Er heerst hier een zeer ontspannen sfeer en ook veel mensen gewoon aan het fris en de koffie zitten en niet aan de drank. Aan de bar gezellig gekletst en wat gedronken. Om 22:00 uur zijn we naar boven gegaan om wat rond te kijken. We belanden in de kamer met het stapelbed , daar lagen het andere stel waar wij mee hadden gesproken al lekker te neuken. Wij zijn lekker onder het stapel bed gedoken en hebben daar lekker liggen vrijen. Spannend om te neuken terwijl anderen zomaar toe kunnen kijken.

Na het douchen zijn we aan de bar beland en hebben lekker wat gegeten van het buffet. Het was heerlijk en goed verzorgt. Na nog wat gedronken te hebben zijn we voor de 2e ronde gegaan en zijn in de koeienkamer beland, daar waren we alleen maar af en toe werden we bekeken door anderen. We konden hier lekker onze gang gaan. Na een tijdje zag ik dat de massage tafel vrij was en toen zijn we daar beland, mijn vrouw heeft mij een heerlijke massage gegeven en een heerlijke pijpbeurt. Echt geil als je op die tafel ligt en iedereen kan er langs lopen en je bekijken. Vervolgens heb ik mijn vrouw gemaseerd en lekker gevingerd terwijl ze mij een heerlijke pijpbeurt gaf. We hadden precies het zicht op de tafel naast ons waar ze met zijn vieren bezig waren. Op de tafel heb ik haar lekker liggen neuken en zijn we lekker klaargekomen. Dit vonden wij het meeste geile deel van de avond. De avond is omgevlogen en we vonden het geweldig. We komen zeker nog een keer terug. Alle vooroordelen die mensen hebben over een parenclub kan zo naar het land van de fabeltjes. Het is ons meer dan 100% meegevallen Groetjes R&G


 

Gisteren (Zaterdagavond) hebben wij voor het eerst een parenclub bezocht. Wij zijn een stel van vrouw 35 en man 34 jaar oud. We hadden afgesproken dat we alleen met elkaar seks zouden hebben, deze eerste keer was al spannend genoeg.  Een paar uur voor we van huis weg gingen was mijn vrouw al flink zenuwachtig. Gaan we dit wel echt doen? Al jaren gefantaseerd dit een keer te doen en vanavond zou het er dan eindelijk van komen. Na wat spanning in de auto kwamen we aan om 20.45 uur.

De deur ging open en we werden zeer vriendelijk welkom geheten.  Tegen verwachting in voelde we ons meteen goed op ons gemak. Niemand die raar keer of je lang aanstaarde. Monique heette ons welkom en toevallig was het stel voor ons ook voor het eerst, met z,n vieren kregen we een rondleiding van een mooie dame die gepast gekleed was. We gingen een deur door en meteen stonden we naast de bar. Oeps ! iedereen zit al in lingerie. We merkte meteen een heel prettige sfeer. De rondleiding duurde 10 minuten. Boven was nog niemand, daar was het blijkbaar nog iets te vroeg voor. Na de rondleiding kregen we een sleutel van ons lockertje en konden we ons omkleden. Iets wat onwennig liepen we uiteindelijk naar de bar. We zagen een  mensen aan de bar zaten. Wederom voelde we ons heel prettig en ontspannen. De dames achter de bar zijn erg prettig, zodra ze een leeg glas zien vragen ze meteen of je wat wilt drinken. Alles is verkrijgbaar, van koffie tot likeuren. We bleven even een half uur zitten ‘’acclimatiseren’’.

Er kwamen steeds meer mensen binnen van alle leeftijden. Mijn vrouw wilde gaan roken en we gingen de rokersruimte binnen. We gingen op de bank zitten bij een man en een vrouw, de man (Paul) was een SM-meester en zeer prettig om mee te praten. Daar waar wij geen affiniteit hebben met SM maakte van het moment gebruik om diverse vragen te stellen welke met passie beantwoord werden. (die mensen zijn helemaal niet eng haha) Daarna was het tijd om naar boven te gaan om de boel te verkennen.

Er waren al diverse stellen bezig en hier en daar liepen mannen die alleen waren. We gingen de koeienruimte in waar het plezierig schemerig is. We vrijde wat en verderop vrijde een ander stel. Het was onwennig en opwindend tegelijk. Af en toe stonden er mensen bij de ingang van de koeienruimte naar binnen te kijken. Mijn jongeheer had daar soms last van, op een zeker moment keek ik niet meer want dat leidde alleen maar af. Na wat vrijen keken we boven verder. De donkere kamer lonkte maar we vonden het ook wel eng dus we sloegen deze ruimte even over….wat als er vreemde aan je gaan zitten daar? Toch maar even naar de naar de wat overzichtelijke ruimtes om te kijken. We keken in de diverse ruimtes waar verschillende stellen het gezellig hadden. Overal waren mensen met elkaar bezig en anderen keken toe of liepen gewoon voorbij. We gingen naar de stapelkamer en deze was geheel leeg, hier hebben we heerlijk liggen vrijen. Toen we beiden voldaan waren wilde we wat drinken aan de bar maar het buffet bleek open.

We vonden een fijn plekje om te zitten en eigenlijk had ik wel erg trek. Het buffet is goed verzorgd, diverse schotels met vlees, rijst, aardappeltjes. Apart een klein koud buffet en zelfs toetjes !! Het smaakte goed. Na het eten gingen we even in de sauna zitten wat we maar kort vol hebben gehouden, deze was HEET !! Op naar de douches. Er waren 2 stellen aan het douche en al meteen werden er grapjes gemaakt. Wederom een erg prettige en ongedwongen sfeer. Lekker in je blote kont, gelukkig waren we dit al gewend van de sauna. Het was alweer rond 0.30 uur. (wat ging die tijd snel zeg) We gingen weer naar boven, en na enige twijfel gingen we de donkere kamer binnen. Na enig onderzoek bleek dat we alleen waren want je ziet echt helemaal niks! We waren lekker bezig en zo af en toe kwam er een man binnen. Meestal gingen ze snel weer weg, 1 man kwam wel erg dichtbij, mijn aandacht ging uit naar wat deze man ging doen. Het is allemaal wat onwennig en nieuw voor ons en hoe je reageert weet je nooit van te voren. Gelukkig werd de man niet handtastelijk en ging weer weg. Kort erna kwam een vrouw naar binnen en ging heel dicht naast ons zitten en naar ons kijken. Onze ogen waren natuurlijk erg gewend aan het donker en door de kieren van het gordijn kon je een beetje silhouet zien. We waren lekker met elkaar bezig.

Het was een knappe vrouw….je denkt toch….’’wat nu als ze plotseling iets doet?’’ Toen kwam haar partner binnen en deze ging zowat tegen ons aan liggen. Ze deden hetzelfde als ons en toen voelde ik een hand

Ze zochten toenadering. Mijn vrouw duwde zijn hand weg en dit was genoeg. We gingen verder maar dit stel liet ons verder met rust. We keken naar het andere stel en genoten hiervan. Ik kon ze aanraken als ik wilde, zo dichtbij was het. Toen kwam er een man binnen en deze keek het even naar het stel naast ons, taste even af en merkte dat hij welkom was bij het stel naast ons.

We verlieten de donkere kamer, het was erg druk en overal was het ‘’gezellig’’, we begaven ons naar de bar voor een drankje. We praten wat bij over wat ons was overkomen in de donkere kamer. Inmiddels was het 1.30 uur. De tijd was naar mijn idee veel te snel gegaan. Dat geeft maar weer eens aan hoe leuk deze avond was. We kleden ons om en gingen met een voldaan gevoel naar huis. 75 minuten rijden naar huis,

Conclusie van deze avond:

Beetje eng om de stap te wagen maar achteraf niet 1 moment geweest waarbij we ons niet prettig voelde. We zagen allerlei verschillende mensen. Erg bloot, sommige wat meer bedekt.

Swingers, meesters/meesteressen en slaven/slvinnen. Heel leuk om deze verschillende mensen te zien en bezig te zien, iets wat wij nog nooit in real life hadden meegemaakt. Een zeer ongedwongen sfeer.

Ik voelde me meer op mijn gemak dan in een gemiddeld café. De mensen accepteren elkaar en iedereen laat ieder in hun waarde. Nee=nee en niemand die moeilijk doet of boos wordt.

We hebben genoten van deze avond en komen zeer zeker terug !!

Groetjes D en E

 


 

Afgelopen avond zijn wij (jong stel) voor de eerste keer naar een parenclub geweest en dit was bij Monique. Van te voren hebben we uitvoerig diverse clubs bekeken en die van Monique sprak ons het meeste aan door de omschrijving die er te vinden was (o.a. voor de eerste keer).

Eenmaal op weg begon bij het naderen van de eindbestemming de spanning op te lopen, want wat zou ons te wachten staan. Maar we hebben toch doorgezet en na geparkeerd te hebben, zijn we naar binnen gegaan. Daar werden we heel netjes ontvangen door Monique die ons direct gerust stelde toen we vertelde dat het de eerste keer was. Ze vertelde kort hoe het allemaal in zijn werk ging. Na even gewacht te hebben, kregen we een rondleiding door het hele pand van 1 van de medewerkers (welke ook netjes gepast gekleed was). Ze vertelde hoe alles in zijn werk ging en liet ons zien welke ruimtes er boven allemaal waren. Vervolgens hebben we ons beneden omgekleed en zijn op de bank gaan zitten met een drankje.

Na enige tijd begonnen we ons steeds relaxter te voelen en merkte we dat er een hele losse, prettige ambiance hing. Uiteindelijk zijn we zelf ook naar boven gegaan en hebben daar wat rond gekeken, om vervolgens toch de stoute schoenen aan te trekken en in de darkroom samen wat losser te worden. Maar we merkten zelf ook dat we het spannend zouden vinden als er wat meer “bekijk” mogelijkheden van anderen waren en evt. mensen die erbij zouden komen liggen. Dus we zijn hierna verhuist naar 1 van de kabouter kamertjes en hebben ons daar goed vermaakt. Het voelde steeds beter om bekeken te worden en uiteindelijk remde dit ons niet meer om verder te gaan. In de loop van de avond hebben we diverse ruimtes aan gedaan en vonden we het ook erg prettig om mee te kijken bij anderen en uiteindelijk zijn we zelfs de groepskamer in gegaan. Het was wel jammer dat toen we daar net lagen, iedereen daar klaar was en vertrok. Snel hierna zijn we toch ook even verder gaan kijken naar een ruimte waar meer “actie” was. Op het eind van de avond zagen we een stelletje welke alleen in de jungle kamer bezig was, waar we toen ook bij zijn gaan zitten. We genoten er erg van om de anderen bezig te zien en hebben uiteindelijk bewust lopen uitdagen naar de vrouw die daar heerlijk lag te genieten. Uiteindelijk resulteerde dit erin dat zij meer van ons wilde en contact zocht met m’n partner. Aan de ene kant wilde we hier graag op in gaan, maar door de afspraak die we vooraf gemaakt hebben (de eerste keer alleen dingen doen met z’n tweeën), hebben we dit afgeketst. Maar we werden wel erg opgewonden van het idee en wat er gebeurde. De dame leek het te begrijpen en ging heerlijk door waar ze mee bezig was. Toen ze uiteindelijk van het matras af gingen, gingen wij daar op liggen om samen te genieten van 69. Het voelde toch wel heel plezierig om bekeken te worden en het andere setje nog wat bezig te zien op de bank achter ons. Mocht het betreffende stelletje dit lezen, we komen zeker nog eens terug en hopen jullie daar dan te treffen om te zien wat er dan mogelijk is.

Uiteindelijk zijn we met een voldaan gevoel naar huis gegaan en hebben de hele rit naar huis zitten praten over wat we beleefd hadden. Het viel ons alles mee bij wat we hadden verwacht, want er speelt maatschappelijk gezien toch wel het een en ander mee. Maar dit heeft ons er uiteindelijk niet van weerhouden om hier toch heen te gaan. En daar hebben we absoluut geen spijt van.

Alles wat er op de site staat klopt bij het beeld wat we in werkelijkheid kregen en we weten nu dat we dit wel vaker willen doen. We verwachten dan ook snel een keer terug te keren naar de club van Monique.

Monique bedankt voor de top avond en de aankleding en invulling hiervan.

Groetjes J & S

 


 

Ik wilde mijn vriendin overhalen om eens mee te gaan naar een parenclub. Nou, aan dat idee moest ze wel heel erg wennen. Een dag eerder liet ik dit idee doorschemeren door haar een geile avond te beloven. Omdat het voor haar wel erg onwennig was probeerde zij om het vooruit te schuiven en er thuis een geile avond van te maken. Nou dit lukte wel, we waren al flink op dreef op de bank… Ik had een nieuw speeltje, een trileitje met afstandsbediening… Wauw, dit was ontzettend opwindend voor haar, vooral het verrassingselement. Ik kon het ding dus stiekem in- en uitschakelen… dit was goed te merken bij haar!

Ze deed erg haar best om er thuis een gezellige spannende avond van te maken. Maar ik wilde toch graag naar jullie club, om het haar eens te laten zien en meemaken, omdat ik het idee had dat zij dit wel heel leuk zou kunnen vinden… Uiteindelijk zijn we om 23.00 uur toch nog in de auto gesprongen en op weg gegaan naar jullie prachtige boerderij.

We hadden afgesproken dat we alleen zouden gaan rondkijken en het alleen met elkaar zouden doen, áls dat er van zou komen. Wat een spanning. Voor de deur staand zei ze nog: ”we hoeven niet naar binnen, we kunnen ook thuis lekker verdergaan toch?” Ik zette door door aan te bellen, ik wist dat ze het ook heel spannend en opwindend zou vinden. Na een warm welkom werd verteld dat de dresscode al in was gegaan, dus meteen zonder kleding in het diepe! Omgekleed gingen we naar binnen en hebben we een drankje besteld. We werden door diverse bezoekers begroet.

Omdat ik hier al vaker ben geweest heb ik haar een persoonlijke rondleiding gegeven. Tijdens de rondleiding zagen we dat in diverse ruimtes stelletjes met elkaar bezig waren. Dit was wel heel spannend om te zien. Bij het laten zien van de koeienkamer zijn wij daar uiteindelijk gebleven. Vermoedelijk waren bij haar de zenuwen afgenomen want zij ging mij spontaan verwennen…. Daarna heb ik haar verwend… Later zijn we een hapje gaan eten aan de bar, met een glaasje calvados erbij. Heerlijk. We gingen de rokersruimte binnen, ik wilde even roken. Daar hadden we een leuk gesprek met een jong stel. Ik wilde mijn vriendin een lekkere massage geven, dus zijn we boven op één van de massagetafels begonnen met masseren. Er was heerlijke massagemelk aanwezig! Daarna mocht ik van een massage genieten van mijn vriendin. Daarna heeft ze mij in geheel Franse stijl verwend… waar zij intussen ook heel erg opgewonden van raakte.  Een ander stel begon hier voorzichtig aan mee te doen. Hier werd mijn vriendin wel opgewonden van maar tegelijkertijd voelde ik ook dat ze dit een beetje verwarrend vond. We besloten te stoppen. Achteraf liet zij mij weten dat ze het wel erg spannend vond en zich afvroeg ”wat áls”… (ze is toch wel heel nieuwsgierig naar hoe dit af had kunnen lopen…)

Mijn vriendin vond het erg leuk en opwindend om dit mee te maken. In ieder geval willen we weer terugkomen, en wel binnenkort. De Carribean Night op de 16e lijkt ons heel leuk…

Groetjes, P & P

KLIK HIER VOOR NOG MEER VERSLAGEN