Parenclub Monique verslagen 2

Print Friendly, PDF & Email

Afgelopen zaterdag . voor de tweede keer jullie mooie, gezellige club bezocht. Het was inmiddels één jaar geleden. Eerst gezellig een drankje aan de bar gedaan. Er was ook weer een stel, waar we vorig jaar mee gepraat hadden. Uit eindelijk zijn we met z`n vieren naar boven gegaan. Het was voor ons erg spannend allemaal Om ons een beetje op ons gemak te voelen, kregen wij allebei een massage van hun. Ze waren erg lief en begrip vol. A en J, bedankt voor de geweldige avond/nacht. Wij zijn weer een liefdevolle ervaring rijker. Zo`n eerste keer kan erg bepalend zijn. Voor ons duurt het deze keer niet weer een jaar voor we weer komen…. Groetjes, J en A


Wij zijn op vrijdag 13-9-2013 geweest in parenclub Monique geweest. Leuke club, gezellig, hygiene goed. Wij hadden een hotelletje in de buurt, met de service dat we naar de club gebracht werden en ook weer netjes voor het hotel afgezet werden….super!!!! goed geregeld. Al met al een leuke avond/nacht gehad. Wij gaan zeker weer…. Gr Wij


Afgelopen zaterdag zijn wij vanuit Arnhem voor het eerst naar jullie parenclub geweest. Ik wil je hartelijk bedanken voor de goeie uitleg die je ons hebt gegeven en de dame die ons de rondleiding heeft gegeven krijgt ook een dik compliment!! We hebben een waanzinnig fijne avond gehad en je gaat ons zeker terug zien…!!

Nog 1 vraagje he, op het damestoilet staat een parfumflesje. Aangezien ik daar nu hele goeie herinneringen aanheb, kan je mij zeggen welk luchtje dat is? Het had een heel leuk effect op mijn vriend en een andere dame… Haha!

Bedankt en tot gauw!


Beste Hans en Monique,

Alweer drie jaar zijn mogenw wij van jullie club genieten. Jullie waren de eerste parenclub waar we naar toe zijn gegaan en werden toen echt heel warm ontvangen. Als we toen de verkeerde keus hadden gemaakt waren we verder nooit meer naar een club geweest, dus zijn erg blij toen voor jullie te hebben gekozen.

Inmiddels hebben we drie andere clubs bezocht, maar konden daar toch niet vinden wat we bij jullie vinden. Alleen bij jullie voelen we ons “thuis” en dat gevoel is zo goed dat we nu hebben besloten eigenlijk alleen nog maar naar jullie te gaan. We hebben het extra stuk rijden daar graag voor over.

In eerste instantie kwamen wij alleen op de zaterdag avonden, maar door jullie weekend actie kwamen wij de afgelopen keer ook op de Discovery party op vrijdag terecht. Wat een geweldige avond was dat! Toen we het terrein op reden zagen we dat heel veel mesnen dat kennelijk zo vinden en moesten zelfs buiten in de rij staan om naar binnen te kunnen. Dat hadden we nog niet eerder meegemaakt, maar achteraf begrijpen we waarom dit zo was. We hebben onze ogen uitgekeken en een super avond mogen beleven. Leuke gasten, veel te zien en lekker genieten. Voortaan zetten we dus ook deze avond maar in onze planner. De zaterdag was overigens ook weer gezellig. hebben een heel leuk stel leren kennen waar we volgende keer samen mee af zullen spreken. Ons weekend kon gewoon niet meer stuk en dat is mede aan jullie te danken.

Liefs vanuit het Brabantse land.


Afgelopen zaterdag op de Carribean avond geweest en het was een heerlijke avond!Het was vanaf het begin al druk en de sfeer was gemoedelijk en leuk.Veel vrouwen hadden hun best gedaan qua outfit en zagen er mooi en sprankelijk uit! We hebben eerst een tijdje lekker aan de bar gezeten en met een stel gesproken dat we al een keer eerder ontmoet hadden. Daarna lekker naar boven en elkaar heerlijk gemasseerd, het viel ons op dat het ondanks de drukte toch makkelijk was om een plekje boven te vinden.

Na de massage hebben we voor het eerst de groepskamer bezocht en daar heerlijk met elkaar en anderen genoten!Dit was onze eerste ervaring hiermee en dit is ons super bevallen. Niets moet en alles mag is ons motto en dat is ook terug te vinden in jullie club! Wat ons betreft een heerlijk geslaagde avond en we komen graag weer terug bij een volgende gelegenheid. Overigens een groot compliment voor jou en je medewerkers. Alles verloopt altijd soepel en na 3x een bezoek aan jouw club nog geen wanklank gehoord…..

Ga zo door dus en met alle nieuwe dingen blijft het spannend, gezellig en leuk!”

Lieve groetjes, A en M


Na heel lang nadenken toch de grote stap genomen. Achteraf moeten wij bekennen dat we voor niets er een beetje tegen op hadden gezien. We werden uiterst vriendelijki ontvangen en kregen direct een rondleiding doo de hele club. Omdat mijn vrouw iets zwaarder is en wat minder zelfvertrouwen heeft heeft het jaren geduurt voordat wij deze stap namen. Jammer, want zij voelde zich binnen een half uurtje al helemaal op haar gemak. Er liepen wel meer zwaardere mannen en vrouwen en niemand veroordeeld elkaar op uiterlijk. Zij heeft juist een enorme boost aan zelfvertrouwen en respect gekregen na ons bezoek.

Wij kunnne daarom bijna niet wachten tot een volgende keer en hebben het er iedere dag over.

vr gr h+t


Wij waren op de nieuwe avond bij Monique op de eerste zaterdag van de maand. De eerste HO HE BI party was geweldig.

Ik ben er heen geweest en kan zeggen het was helemaal top. Boven lekker duidelijk, sommige kamers voor alleen stellen maar ook kamers voor BI kontakten. Ook aan was er een kamer voor alleen mannen . Op deze avond is er ook gezorgd voor een polsbandje voor de hetero mannen . Dit werk heel goed en heel ontspannen. Beneden loopt alles heerlijk door elkaar en ontstaan er hele leuken contacten .Boven staat het je natuurlijk wel vrij om overal te kijken. Er staan boven en naast de kamers duidelijk aangegeven welke het zijn.

Er waren meerdere mensen die gebruik hadden gemaakt van de weekend Aktie vrijdag en zaterdag . Deze avond valt regelmatig samen met de Discovery eerste vrijdag van de maand en de HO HE BI, zoals ik al had vertelde, de eerste zaterdag van de maand.

Ik vond het in ieder geval heerlijk en heb heerlijk met de sub (Wilma )van Meester Willem gespeeld en meester Willem heeft zich zeer goed vermaakt met mijn Sub ( Butler ) .

Zover ik kon zien vermaakte iedereen zich prima zowel boven als beneden. Ook was het weer heerlijk genieten van het eten. Weer goed verzorgt en voor iedereen wils.

Hoop dat veel mensen, koppels of alleen staande, TV, Bi , BDSMers en ga zo maar door deze party gaan ontdekken. Kortom ben je open minded of Bi gierig of maakt het je gewoon helemaal als het maar spannend sexy en ook sfeervol is en er is een klik ,dan is dit zeker een avond die de moeite waart is.

Ik ben er in ieder geval wel de eerste zaterdag van mei!

Misschien tot dan Miss JJ


Beste Hans en Monique,

Wij zijn erg blij met de nieuwe opzet met aparte kamertjes waar alleen stelletjes mogen komen. We moesten ons bezoek altijd inplannen op een parenavond, maar met kinderen en verplichtingen was dat niet echt makkelijk. Nu kunnen we tenminste komen wanneer het ons uitkomt. Wij komen namelijk niet voor single man of vrouw, maar puur voor een stel.

Eén keer heeft mijn vrouw hier een uitzondering op gemaakt omdat ze toen een hele aardige man in de rokersruimte tegen kwam. Hij was zo netjes en sprak zo begrip vol dat mijn vrouw overstag ging en ik haar met hem naar boven liet gaan. Ik ben inmiddels aardig thuis en ging wel lekker aab de bar zitten. Maar over het algemeen komen wij niet voor een single man of vrouw. Deze nieuwe opzet is voor singles ook duidelijker en beter. Wij spraken zowel een single man en een single vrouw en deze vonden het nu een stuk makkelijker geworden om contact te zoeken. De singles weten nu exact wie niet en wie misschien wel een contact wil met hen.

Wat ons de afgelopen tijd is opgevallen is dat er best wel veel single vrouwen komen en ook dat maakt de verhoudingen binnen bij jullie erg aangenaam.

Zoals jullie misschien wel weten zijn wij trouwe gasten, maar kunnen helaas maar enkele keren per jaar. We zouden graag vaker komen en met deze nieuwe opzet zullen we dat ook zeker doen.

Ga vooral zo door, want wij voelen ons net als vele mensen die we spreken enorm thuis bij jullie.

G en S.F.

Wij vinden ook dat deze opezt positief uitewerkt voor iedereen. Hadden we veel eerder moeten bedenken haha.


Hallo lieve Monique en de rest van de crew.

Vrijdag 1 maart hebben voor wij voor het eerst de stap gezet om een parenclub te bezoeken. Wij werden door vrienden van ons getipt om naar club Monique te gaan. Om 20.25 uur waren wij bij het hek, er stond al een aardige rij met auto’s. Om 20:30 uur ging het hek open en konden wij de auto parkeren. Bij binnenkomst stond voor ons een stel van ongeveer onze leeftijd. Bij de balie bleek dat zij ook voor het eerst een club bezochte. Toen wij ook hadden betaald voegde wij ons bij hun. Wij raakte meteen aan de praat en hadden alle 4 meteen een klik. Wij kregen een perfecte rondleiding samen met het andere stel M&N. Na de rondleiding hebben wij ons omgekleed en het voelde meteen goed, dit mede door dat we door het personeel zeer goed waren begeleid en omdat we al gelachen en gepraat hadden met M&N. Na het omkleden is maar even wat drinken en even roken in het aparte roookgedeelte. Daar zaten nog meer paren maar wel wat ouder dan ons. Toch was de sfeer heel goed en zeer gemoedelijk. Wij hadden in 1e instantie afgesproken dat we de 1e keer bij elkaar zouden blijven en we zouden wel zien wat er ging gebeuren, daarnaast hadden wij een woord afgesproken want 1 ding stond voorop, er moet in beide gevallen een klik zijn. Na 2 drankjes en een sigaret of 3, gingen we even rondkijken samen met M&N. Nadat we overal geweest waren werd mijn vrouw door M gemasseerd, ik en N genoten van dat uitzicht. Na deze massage gingen we alle 4 naar het turksstoombad. Mijn vrouw hielt dit niet lang voor en besloot om te gaan douchen. N zei tegen haar man ga maar achter haar aan. Zo gezegd zo gedaan en M verliet ook het turksstoombad. Omdat de klik aan beide kanten er absoluut was bleef ik samen met N nog even in het stoombad. Mijn vrouw en M kwamen niet terug dus wist ik dat dat goed zat. Nou de afspraken die mijn vrouw en ik hadden vielen allemaal in het water want we hebben elkaar alleen maar in de rookruimte gezien en veel gelachen. Om 1:15 uur zaten we alle 4 weer in de rookruimte en besloten we om 1:30 uur met z’n vieren naar boven te gaan en de groepskamer te bezoeken. Hier belandde we met z’n vieren en hebben met z’n vieren de hele avond nog eens overgedaan.

Wij alle 4 hebben enorm genoten en buiten telefoonnummers uitgewisseld en voor 16 maart Caribbean party alle 4 meteen geboekt.

Mensen mochten jullie twijfelen om voor het eerst een bezoek te brengen aan een club. Club Monique is zeer geschikt. Zeer goed en lief personeel, je kan alles vragen en alles in overschot. Daarnaast heb ik niets kunnen vinden wat niet goed schoon was. De foto’s die op de site staan van Monique komen exact overheen ze geven daar een hele goede indruk.

Tot 16 maart Monique en crew.

Wat een heerlijke promotie en erg fijn te horen.


Hoi Monique,

Mijn vrouw (Karien) en ik (Tom) hebben op zaterdag 08 december 2012 jouw club bezocht. En wij kunnen jou vertellen dat wij een top avond hebben beleefd. Wij waren met een gezonde spanning vertrokken vanuit de Flevopolder naar Wieringerwerf. Ons tommetje wees feilloos de weg. Bij aankomst sloten we gelijk aan een rijtje met wachtende auto’s. Toen de toegangshek voor ons werd geopend reden we het weggetje af naar de parkeerplaatsen. Voordat we uitstapten, hadden we nog met elkaar besproken wat wij kunnen verwachten. Karien had gezegd dat ze open mind erin wil stappen, wat ook voor mij hetzelfde geld. De gezonde spanning steeg toen we uit de auto stapten en voor de deur stonden. Ik belde aan en de deur werd open gedaan door een lieve vrouw, wat later bleek dat het Monique was. Door de rust die Monique uitstraalde, voelde wij op ons gemak. Daar wij aangaven dat wij voor het eerst in het wereldje stapten, werd aan ons uitgelegd wat wij kunnen verwachten. Na betaald te hebben en een kledingkastsleuteltje te hebben ontvangen, werd Denise geroepen die ons een uitgebreide rondleiding gaf en daarbij vertelde dat vrijwel alles mag en niets moet. De rust die ze uitstraalde gaf ons een warm gevoel. Hoe gek het ook klinkt: bij het zien van de mooie mensen, begon het bij ons al te kriebelen. Nog even inhouden.

Toen wij ons hadden omgekleed, Karien in een witte baby doll en ik in een rode short liepen we naar de bar voor een bakje koffie. Niemand keek raar en de gemoederen waren fantastisch. Nog even een sigaretje roken in de mooie rokersruimte en togen naar boven toe. De meeste mensen zaten nog beneden en dat bood voor ons de kans om de 1e verdieping rustig te verkennen. We hebben diverse kamertjes bekeken en stonden stil bij de bedstee. Daar het al kriebelde steeg de erotische spanning tegen het kookpunt aan en begonnen met de eerste ronde. Het leuke van de ruimtes zijn, dat ze niet afsluitbaar zijn en zomaar iemand bij je neer kan ploffen of vanuit de opening mee kan kijken. Ik zag, vanuit mijn ooghoek dat er twee mensen in de opening stonden en vroeg aan Karien om boven mij te gaan zitten. We hadden nooit geweten dat dit zo opwindend kon zijn om bekeken te worden. Karien beleefde haar eerste zalige orgasme.

Na drinken te hebben gehaald gingen we in de rokersruimte zitten voor een sigaretje. Al gauw raakten we in gesprek met een leuk stel die ervaring hebben in het swingerswereld. Maar we hielden de boot af, daar wij op verkenningstocht zijn. Toen gingen we weer naar boven toe voor de tweede ronde. Er was aktie te zien en keken in de verschillende ruimtes waar aan partnerruil werd gedaan. Het wond ons ontzettend op en algauw belandde we in de spiegelkamer waar wij heerlijk hebben gesekst tot we beiden heerlijk klaar waren gekomen. Na drinken en een rokertje, hebben we heerlijk genoten van het warm en koud buffet en namen plaats op de heerlijke bank. Keken we naar de mooie mensen die langs ons liepen. Vervolgens kwam Monique bij ons zitten. Wat een lieve vrouw, zeg. Ze kan heel goed luisteren. En de warmte die ze uitstraalt.

Na een rokertje zijn we naar boven gegaan en belandde we in de darkroom. En algauw lagen we heerlijk te seksen, waarbij Karien haar derde zalige orgasme heeft gekregen.

Na drinken te hebben genomen en een sigaretje kwam we het stel tegen die we eerder die avond hebben gesproken en de mannelijke helft stak zijn duim omhoog en vroeg of we allebei heerlijk hebben genoten.

Wat ons beide is opgevallen: niemand is opdringerig en iedereen laat elkaar in zijn of haar waarde. We hebben een avond beleefd dat naar meer smaakt. De algehele entourage spreekt ons tot verbeelding en komen het volgende jaar, hopelijk in januari 2013, weer terug. Maar dan de combi avond.

Veel liefs,

K & T

Hallo K & T,

Bedankt voor jullie uitgebreide verslag en uiteraard zien we jullie graag weer bij ons terug.


Hallo Monique en Denise

Afgelopen week was het dan eindelijk zover en hadden we besloten de stap te maken. We hadden er al erg veel met elkaar over gesproken, dus nu moest het maar eens gebeuren.

De keuze voor jullie club was niet zo moeilijk, want de rust die jullie website uitstraald had ons al direct overgehaald. Als we het dan toch zouden proberen dan zal dat zeker bij Parenclub Monique zijn.

Wij zijn heel netjes ontvangen door Monique waardoor we ons gelijk op ons gemak voelde. Ook de rondleiding van Denise was heel fijn en zij nam echt alle tijd voor ons.

Het verdere verloop van de avond oversteeg al onze verwachtingen. Wat fijn om te zien hoe men met elkaar omgaat. Lekker gewoon alsof men op een verjaardag met elkaar aan het praten is, maar dan wat minder gekleed.

Natuurlijk zijn wij ook twee keer naar boven geweest waar we naast een ander stel kwamen te liggen. Dit was voor ons al heel bijzonder en erg spannend. Lekker met eigen partner sex in het bijzijn van anderen. Toch verliep de avond iets anders dan wij ons hadden voorgenomen. Wij kwamen beneden met zo’n leuk stel in gesprek dat wij elkaar aankeken en besloten toch een stapje verder te gaan. Wij zijn aan het eind van de avond met dit stel naar boven gegaan en hebben sex met ze gehad. Denise had ons vooraf tijdens de rondleiding gezegt dat er geen enkele sex verplichting is, maar dit stel gaf ons zo’n goed gevoel dat het er dan toch maar van moest komen. We hebben de avond dus op een hele speciale manier afgesloten en eenmaal thuis daar nog vaak over nagepraat. Helaas kunnen we de eerst komende twee weken niet, maar over drie weken zullen we er zeker weer zijn……en dan maar hopen dat dit leuke stel er ook weer is.

Een tevreden stel

Wij geven nieuwe stelletjes altijd aan dat er geen enkele sex verplichting is en ze ook zonder sex een leuke avond kunnen hebben. Komt het er dan toch van is dat alleen maar fijn toch?


 

Graag willen wij onze ervaringen van het bezoek aan jullie club met jullie delen. Een paar weken geleden is dat idee bij ons opgekomen en zijn gaan zoeken op internet. Jullie site en de info sprak ons erg aan. In de praktijk blijkt ook dat het precies zo gaat als jullie op de site aangeven. Toch een beetje gespannen gingen we zaterdag 13 oktober richting Medemblik. Voor ons niet zo’n lange rit want we wonen redelijk in de buurt. Bij binnenkomst werden we vriendelijk door Monique ontvangen en zij stelde ons al een beetje gerust. Vervolgens werden we door Denise rondgeleid. De mensen die de al waren zaten al in lingerie aan de bar en als je daar dan nog in je gewone kleren staat voelde dat wat onwennig. Denise nam uitgebreid de tijd om ons in te lichten en heeft wegwijs gemaakt in de club. Na het omkleden zijn we eerst even wat gaan drinken en vanaf een bankje om ons heen gekeken en zagen nog meer stellen binnenkomen die voor het eerst de club bezochten. Vervolgens zijn we eerst even in de sauna en in het stoombad geweest voordat we voor de eerste keer naar boven gingen. Eerst om even te kijken….dachten we. Boven waren er al diverse ruimtes bezet waar stelletjes lekker bezig waren. Toen we eenmaal op een bankje zaten kwam de opwinding vanzelf….echt super. Dus toch maar snel een ander plekje oeken en we belandden in de sterrenkamer. Nog maar net bezig toen er een ander stel ook de sterrenkamer inkwam. Ieder op zijn/haar eigen kant van de kamer, maar het idee dat er een stel zo dichtbij was maakte ons supergeil. Een enkele keer even opzij gekeken. Hierna zijn we weer naar beneden gegaan en nagenietend van onze eerste ervaring zijn we wat gaan eten en drinken. Het buffet is ook prima in orde. Na een tijdje nogmaals naar boven gegaan en zochten een rustig plekje in de junglekamer. Hier hebben alles nog eens dunnetjes over gedaan. Al met al een opavond en hebben direct besloten om dit vaker te doen. De eerst volgende keer staat al in de agenda. J & S

Bedankt voor jullie mail, wij denken dat nieuwkomers hier ook zeker iets aan zullen hebben.

 


 

hallo hier even onze eerste ervaring met een parenclub 5 oktober met goede wil vertrokken uit friesland. we kwamen om half 9 aan, er stond al een lange rij met auto’s voor de ingang het begon al wat te kriebelen toen we binnen kwamen werden we goed opgevangen we moesten even wachten waarna we een rondleiding kregen alles was erg goed verzorgd na de rondleiding hebben we ons omgekleed en een drankje gehaald bij de bar na een uurtje de kat wat uit de boom gekeken zijn we maar eens naar boven gegaan en daar waren stelletjes elkaar heerlijk aan het verwennen we hebben er even na gekeken maar al gauw waren we zelf ook al bezig. we hebben met nog een stel een beetje gestreeld en gevoeld was erg opwindend we hebben een geweldige avond gehad en komen zeker nog eens terug

a en s


Hi! We wilden even onze ervaring met jullie delen, omdat we zo genoten hebben!

Man man wat een indrukken gisteravond. We waren er als een van de eerste, gezien we graag de rondleiding wilde. De deur werd opgedaan door niemand minder dan Monique zelf, wat een zelfverzekerdheid, in a good kind of way. Ontzettend aardig en warm waardoor ik het helemaal niet raar vond om daar in mijn lingerie met vest erover te staan.

We kregen een uitleg van Monique, even betalen en vervolgens werd Denise geroepen om ons de rondleiding te geven. Daarna gingen we naar het kluisje om onze spullen en overige kleding neer te leggen.

Eerst even wat drinken en een sigaretje roken. We zagen de mensen langzaam binnendruppelen en vele newbies met ons kregen na ons nog een rondleiding (pfieuw). Er zat een ietwat ouder stel met ons in de ruimte maar hielden het nog even bij onszelf.

Hierna besloten we even boven de kamers te bekijken. Er was verder nog niemand dus een beetje giechelend en zenuwachtig overal spieken etc. Ik liet me even in de boeien hangen waarop mijn vriend me even een paar seconden ‘misbruikte’ haha.

Toen weer terug en weer wat drinken. Nu gingen we echter op de gezamelijke bank zitten en raakte we in gesprek met een ander stel. Beetje vragen over hoe en wat gezien zij wat meer ervaring hadden. Hier sloten nog wat mensen zich bij aan en er ontstond echt een hele leuke groeps dynamiek.

Later besloten we even naar boven te gaan om een rondje te lopen. Het was inmiddels drukker en ook boven werden de kamers inmiddels gebruikt. We keken onze ogen uit (op een goede manier) en wauw wat was dat opwindend. 1 van de kabouterkamers was leeg en we trokken de stoute schoenen aan. Heerlijk genoten van elkaar en we hadden amper door dat we bekeken konden worden. 3x hadden we het wel door, maar dat was alleen maar geil.

Later nog een keer boven geweest en toen vooral gekeken en een beetje bekeken worden, weer in de boeien.

We hebben erg genoten en was een flinke ervaring, maar eerlijk is eerlijk, voor beginners (en uiteindelijk natuurlijk ook voor de ervaren mensen) is er geen woord gelogen op de site van Monique. Fantastische eerste ervaring en we gaan zeker nog eens terug!

Liefs ons.

Dank jullie voor deze lieve mail.


Dag Monique en Hans,

De afgelopen vier jaar (of is het al langer?) bezoeken we jullie regelmatig. Soms samen maar ook in gezelschap van vrienden. Met verschillende andere koppels die regelmatig bij jullie komen is in die periode een leuke vriendschap ontstaan. Wij vinden het geweldig om steeds opnieuw te ontdekken hoe inspirerend en ontspannend het is om elkaar te ontmoeten “in je ondergoed”. Ongedwongen en vrij en af en toe ook ongeremd want ook dat mag van iedereen. Voordat we wegrijden van huis is het ritueel al begonnen. Wat trek ik aan / trek ik wat aan? Kijk eens hoe dit me staat, kan ik dit hebben? Ik heb wat enigs gekocht, weet alleen niet of ik het wel aandurf! Het beste antwoord krijg je dan in de club als je rondom complimenten vangt voor je outfit. De verschillende thema-avonden zijn allemaal eigenlijk zeer aan ons besteed. Alleen een gangbang hebben we niet meegekregen maar we weten ook niet of we dat zouden willen. Mannen, vrouwen en alles daartussen, zijn op de verschillende avonden welkom in de club, al dan niet in teamverband. Iedereen vermaakt zich uitstekend met elkaar en er is eigenlijk nooit een dissonant. Of je alleen van ruilen houdt of ook van verzamelen; het kan allemaal. Tijdens de Discovery en combi avonden worden er in de hele club spelletjes gespeeld, aan de bar, op de dansvloer, boven in de relaxruimtes en als je wil zelfs aan de speeltafel. Het ongedwongen karakter aan de bar, de attente, vriendelijke en sexy barmeiden en de vaste medewerkers maken dat je echt te gast bent en kunt genieten van de drankjes en het fijne buffet of de snacks, afhankelijk van de avond die je kiest. Zonder stress en onder gelijkgestemden die erotisch uitgaan in hun vaandel schrijven. Jullie club is relaxed, betaalbaar, schoon en overzichtelijk. We vinden het een verademing en we rijden hopelijk nog jarenlang met veel plezier naar die polder in de kop van Noord-Holland. Dat wilden we even aan jullie kwijt.

J & C uit het Gooi

Hallo J en C,

Wat een leuke mail zeg. We hebben hem met veel plezier gelezen en geplaatst.


Hoi lieve luitjes. Dit weekend hebben we een enorm goede ervaring opgedaan in jullie club. We waren op de vrijdagavond 15-6 gast bij jullie. Lekkere sfeer en veel gelijkgestemde. Eerst even bekijken wat er allemaal rondliep. We waren echt wel in de mood om even flink uit ons dak te gaan. Veel mannen op de vrijdag wat een uitkomst is voor vrouwen die eens flink zichzelf te buiten willen gaan. Dat hebben we ook wel gezien hoor. Prachtig! Zelf hadden we meer het idee om met een gelijk gestemd stel eens te experimenteren. Ik moet zeggen dat dat niet meevalt op de vrijdag. We waren zoals gezegd wel in de mood, dus dat feestje was dan ook feest! Zaterdag 16-6 waren we nog niet uitgeblust, dus ook deze avond met het zelfde idee naar Monique. Wat je dan ziet zijn wel de verschillen met vrijdag. De paren doen er nét even meer moeite voor om er lekker uit te zien. Iets wat ons beide wel aanspreekt. Mooie mensen in idem uitdagende lingerie. Zelf lopen we in uitdagende lingerie en vinden het heerlijk om te neuken en geneukt te worden. Kijken en bekeken worden is op zich al heerlijk. We leerden een stel kennen dat wel vaker aan partnerruil deed. Eerst een massage en dan verder. En jawel hoor alles erop en eraan! Het ging er best wel heftig aan toe ,maar wel lekker allemaal. Een avond om de rest van de week of weken over na te denken! Groetjes van G&N
P.S. We komen binnenkort weer even binnen wippen! Echt een aanrader voor idereen die zijn fantasiën uit wil laten komen,ook als je voor de eerste keer naar een parenclub toe wilt. De sfeer bij jullie zal veel mensen over de streep kunnen trekken.
Hoi G en N,
Bedankt voor jullie lieve positieve mail en hopenlijk halen jullie hier meer stelletjes mee over de streep. Met de verschillen van vrijdag en zaterdag zijn we het niet helemaal eens. Dat is namelijk iedere keer weer verschillend. Ligt ook aan welke vrijdag, want de discovery party en nymphonight zijn weer heel anders dan de special friday en ligt ook aan welke zaterdag, want ook deze zijn iedere keer weer verschillend. Iedere vrijdag en iedere zaterdag is weer anders.

Wij zijn een stel van 53 en 51 jaar en zijn nu 3 keer in jullie club geweest. Wat ons alle 3 keer opgevallen is, de ongedwongen en gemoedelijke sfeer. Alles is schoon en netjes en halverwege de avond een lekker hapje eten. Wij waren nog nooit in een parenclub geweest en hadden ook nog nooit aan partnerruil gedaan. Ons 1e bezoek was dus best spannend. Deze avond was op 4 februari . Na de rondleiding omgekleed in lingerie en boxer. Op het moment dat je, schaars gekleed, vanuit de kleedruimte de club inloopt zou je denken je opgelaten te voelen. Dit is echter helemaal niet zo want iedereen die er al is, loopt ook zo rond. Deze avond hebben wij de kat uit de boom gekeken en niets met anderen gedaan. Waarschijnlijk doordat het zo rustig was hebben wij geen contact met een ander stel kunnen leggen waarbij het klikte. Toch hebben wij het als een leuke avond uit ervaren. De 2e avond, 3 maart, raakten wij met een stel uit Friesland in gesprek. Dit bleken regelmatige bezoekers van jullie club en ervaren swingers te zijn. Toen wij vertelden dat dit voor ons de eerste keer was hebben zij ons nog wat tips gegeven. Later op de avond zijn wij met z’n vieren naar boven gegaan en zij hebben ons zeg maar, ontmaagd in de wereld van ruilen en sex met een ander. Wij vonden het allebei een heerlijke ervaring en het ging eigenlijk makkelijker dan verwacht. Na deze avond hebben wij het nog regelmatig gehad over het gemak waarmee het ging en waren er samen over eens dat dit naar vaker smaakte. De 3e keer, 7 april, dachten wij op een gegeven moment dat het niets zou worden maar na een tijdje raakten we in gesprek met een leuk en aantrekkelijk stel. We hebben heel gezellig met elkaar gekletst en toen bleek dat de klik wederzijds was, zijn we met z’n vieren naar boven gegaan. Daar hebben we in de grote kamer heerlijke momenten met elkaar beleefd. (minpuntje: in het heetst van de strijd moest ik naar de sterrenkamer om condooms te halen omdat wij deze nergens konden vinden). Na een verfrissende douche, en nog nagekletst te hebben aan de bar werd het tijd om te vertrekken. Zoals wij het ervaren hebben is jullie club echt een aanrader voor beginners. Lekker ongedwongen en gemoedelijk. Ook als er geen sexuele contacten met anderen zijn kan je toch gewoon een gezellige avond uit hebben. Wij zijn inmiddels “besmet” geraakt en gaan proberen om elke 1e zaterdag van de maand te komen en kijken al uit naar 5 mei. Wij hopen dat door onze ervaringen, twijfelende stellen, net als wij in het begin, zo over de drempel heen geholpen worden. Als wij dan in toekomst ook nog heerlijke momenten samen zouden kunnen beleven zou dat helemaal geweldig zijn. Zeg maar een win-win situatie. Wij zien het bezoek aan jullie club als een leuke avond uit waarbij je, als je wil, ook nog dingen kan doen die lekker zijn. Groetjes en tot ziens A en J.

Hoi A en J, Bedankt voor jullie mailtje. In het midden van de grote kamer hangt overigens een mand met condooms. In de meeste kamertjes hangt deze aan de wand, maar in deze komt deze vanuit het plafond precies in het midden uit.


Hallo wij zijn afgelopen zaterdag voor het eerst bij jullie in de club geweest en vonden het zeker een aanrader.Het is schoon,netjes en lekker ongedwongen en vriendelijk en leuk personeel. Ook contact met andere mensen gaat eigenlijk vanzelf.Wij zijn al wel in meerder clubs geweest zowel in Nederland als in Belgie maar we vinden Club Monique zeker in de Top thuis horen. En zullen ook zeker vaker een bezoek brengen. In de toekomst hopelijk ook wat meer dan alleen ee praatje beneden en misschien ook eens een vrijdag . Vooral de discovery-party lijkt ons wel wat om mee te maken. XXXX Carla en Rob uit t midden van t land.

Hoi Carla en Rob. Bedankt voor jullie lieve mailtje.


Goedemorgen Monique.

Bedankt voor uw ontvangst zaterdag avond 21-01-2012.

Echt een aanrader om te doen als je een eerste keer naar een parenclub wilt gaan .

Je word super ontvangen , en krijgt van een dame een rondleiding met alle uitleg die je wilt , en je kunt net zoveel vragen als je wilt en krijgt altijd een passend antwoord terug .

En als je dan binnen komt en je gaat omkleden is het net alsof je in het zwembad zit , niemand kijkt raar naar je als je een 1e keer er bent, iedereen spreekt met elkaar.

Zeker dat wij er afgelopen zaterdag er waren [21-01-2012 ].

We hadden gelijk met C en L een leuk gesprek over van alles en nog wat , je hoeft ook niet bang te zijn dat er gelijk aan je gezeten word , echt een aanrader dus .

Er is voldoende handdoeken in overvloed , je kunt er echt op je gemak de sfeer opsnuiven van een parenclub .

Je hoeft niet gelijk sex met iedereen te hebben , je mag ook alleen maar genieten van een leuke en gezellige avond zonder dat er de liefde bij te pas komt .

En “probeert “iemand iets wat jij niet wilt even een gebaar of hand wegleggen en het gebeurt ook niet meer.

Wij hebben het alleen maar met elkaar gedaan en er kwam iemand bij en wij gaven het aan dat wij voor de 1e keer hier waren en dat wij het alleen met elkaar wilden doen , dit was geen probleem en deze persoon ging weg en liet ons lekker genieten van elkaar .

Het is een zeer groots publiek uit het gehele land zelf meegemaakt oa noord Brabant , zeeland , Friesland , Twente.

Het was een super avond monique, bedankt heirvoor en we komen zeker weer terug naar u.

Mvg , N en R uit A

Hallo N en R,

Jullie ook bedankt voor deze mail. Misschien geeft dit andere net het laatste duwtje in de rug.


Hoi Monique en Hans,Nadat we diverse keren op zaterdag geweest zijn, zijn we afgelopen vrijdag 16 december voor de tweede keer op een vrijdag bij jullie geweest.En deze afgelopen vrijdag was er een om niet te vergeten. Nadat we eerst een leuke jongen bedankt hadden voor het vergezellen van ons hebben we lekker rond gekeken en gevreeën op verschillende plekjes. Hierna zijn we vervolgens naar beneden gegaan om wat te drinken. Daar zagen we dat leuke stel wat na ons binnen was gekomen eerder die avond. We hebben de stoute schoenen aangetrokken en zijn naast hun gaan zitten. Tot op heden hebben we nooit toenadering gezocht, deels vanwege spanning en deels vanwege verlegenheid. Het gesprek was erg gezellig en ontspannen van aard wat maakte dat er een ontspannen sfeer heerste.Op het moment dat we weer even naar boven wilden waren zij J. en S. ons net voor. We hebben even gewacht en zijn toen ook naar boven gegaan. We zagen ze in een kamertje naast de trap… We keken elkaar aan… Zullen we naast hun gaan liggen wilden we zeggen tegen elkaar maar onze blikken zeiden al genoeg. Een beetje onwennig gingen we er naast liggen, ons verlekkerend aan deze mooie mensen. Want poeh wat een fijn aangezicht was dit. Om een lang verhaal kort te maken, ze trokken hun stoute schoenen aan en rolden dicht tegen ons aan en het ijs was gebroken! We hebben echt enorm lekker met ze gevreeën, ik heb heerlijk met S. gezoend en aan haar overheerlijke borsten gezeten terwijl haar man mij nam. Onderwijl lag mijn vriend ondertussen met zijn gezicht tussen haar fijne dijen! Door de spanning en de lust is het naar ons idee de tijd veel te snel voorbij gegaan. We hadden graag meer en langer van ze willen genieten! Dan drink je nog wat na en kletsen we wat, kussen elkaar buiten gedag en bedanken elkaar voor de fijne avond en… en… dan zitten we weer in de auto op weg naar huis. Het was nog niet voldoende, het mag nog meer, veel meer. Maar je weet alleen elkaars voornaam en dat ze uit Friesland komen…Het resterende weekend hebben we meermaals met elkaar gevreeën met S. en J. in onze gedachten…We hopen snel weer jullie kant op te komen Monique en Hans.Veel liefs, R. & M.

Hoi R en M, zo te lezen hebben jullie je prime vermaakt. Tot een volgende keer.


Vorige week zaterdag (10 mei) bij jullie geweest. Ons derde bezoek van een parenclub en het beste tot nu toe! Wat een heerlijke en ongedwongen sfeer hangt er bij jullie. Het is hygienisch en genoeg te doen Knipogende emoticon. We zijn eerder in Fata en Amourette geweest maar bij Fata veel drugs en bij Amourette geen actie (ongelooflijk…). Onze complimenten! Omdat wij uit Twente komen hebben we er maar een overnachting aan vast geplakt (B&B Wervershoof). Goed te doen.. Jammer dat jullie zo ver weg zitten maar wij komen weer langs! Groetjes, lekker stel Twente

Thanks voor jullie mail. Over collega clubs laten wij ons niet uit. Ieder het zijne zeggen wij altijd.


Hoi Monique en Crew,Afgelopen zaterdag zijn wij voor de 1e x naar jullie parenclub geweest. Tijdens onze huiselijke vrijpartijen hebben we regelmatig onze gedachten naar een parenclub laten gaan. Maar nog nooit wat mee gedaan,tot afgelopen zaterdag.Na veel clubs te hebben bezocht via internet ging onze voorkeur uit naar jullie,en TERECHT. Na wat planning hadden we besloten om maar niet terug naar Amsterdam te rijden,maar om er een hotelletje aan te plakken,want er is genoeg info op jullie site om het te regelen! Dit is Hotel v/ Valk geworden wat een prima hotel bleek te zijn. Dus na aankomt nog even wat gedronken en gegeten in het hotel en toen maar de taxie gebeld om ons naar jullie te brengen. Dit was wel onder grote spanning,want je weet nog niet wat je kan verwachten. Maar eenmaal aangekomen was de sfeer al vanaf de deur tot bij Monique lekker relaxt! Na de korte rondleiding was het omkleden en lekker aan de bar hangen. We hadden van te voren duidelijk de afspraak gemaakt dat we wel zouden zien of we wat zouden gaan doen of niet,maar eenmaal boven gingen we op de bank zitten en hebben we een heerlijk potje gewipt(zelfs 2 boven geweest met daadwerkelijke actie). Monique wat een geweldige ongedwongen sfeer hangt er bij jullie! Het enigste wat we volgende x willen gaan doen(want 2e x komt er zeker aan) is dat we dan het andere hotel nemen met de gratis vervoer naar jullie toe. Nou Thxs voor de leuke en lekkere avond bij jullie!!!Groetjes A&A

Als jullie vanaf Amsterdam komen is Hotel de Vooroever ook een betere optie omdat dit hotel iets zuiderlijk van ons ligt en vd Valk iets noordelijk. We zien jullie graag weer terug.


Afgelopen weekend zijn we vrijdag naar de Discovery avond geweest, we waren best met een flinke groep. Al waren we dat niet geweest, het is op de Discovery altijd een gezellige drukte. Mensen hebben altijd veel zorg besteed aan hun kleding en er hangt een hele fijne sfeer. Er werd veel BDSM spel gespeeld en ook werd er volop geswingd.Ook de travestieten waren weer van de party, in al hun mooie verschijningen. Heerlijk als iedereen, maakt niet uit wie of wat je bent (hetero, bi, gay, lesbisch, tv draken queen, BDSM enz), door mekaar danst, swingt, spel speelt en vooral feest viert. Kortom voor ons was het een groot feest . Dat maakt de eerste vrijdag van de maand ook zo bijzonder in deze club. Het heet dan ook Discovery en en geloof mij je kan op deze avond hele nieuwe dingen ontdekken. Het is net een kleine reis om de wereld, je komt alles wel tegen. Dan te bedenken dat je er stilletjes naar kan kijken genieten maar er niet zelf actief in aan mee hoeft te doen; maar het kan en mag wel. Leuke ideeën kun je dan ook thuis uitwerken en dingen die je minder vindt daar ga je aan voorbij, zalig toch dat dat allemaal kan.

Nu gaan we eigenlijk nooit naar een ‘gewone’ paren avond want wij zijn toch meer BDSM georiënteerd , swingen is leuk maar liefst in combinatie met BDSM. Toch besloten we naar de paren avond van 3 Dec te gaan, voor maar 10 Euro extra (als je dat aangeeft op de Discovery avond), samen met nog een ander stel. Wat helemaal fijn was; we mochten komen zoals we zijn. Ik heb dus gewoon al mijn spullen mee genomen die ik normaal ook gebruik op de BDSM avonden. Ik heb deze avond soft BDSM gespeeld, we hebben met folie gespeeld en ik heb nog een mooie vrouw in de bondage touwen gezet. Verder op hele eigen manier frambozen gegeten. wat nou schaaltje, heb je helemaal niet nodig, je kan ze ook van de ………. eten ; Butler stond weer paraat.

Dan ineens komt onze lieftallige Denise (lieve dame achter de bar) met het toetjes buffet , en wat er toen gebeurde……. Ze kwam met een geweldig idee, en wilde daar Butler (mijn sub) voor lenen. Ik kan je wel vertellen dat hij eindigde als het ochtend toetje. Denise en René (goede vriend) hebben Butler aan de paal vast gezet en hem letterlijk met vla overgoten, en ze waren erg royaal. Er waren dames die het er vanaf hebben gegeten. Kortom een hele gezellige avond met aparte wendingen.

Groetjes MISS-JJ en Butler

Hallo Miss JJ en Butler, wij hebben ook van jullie genoten deze avonden en met ons meerdere gasten. De discovery party op de eerste vrijdag van de maand blijft inderdaad altijd heel bijzonder.

Hakko Hans en Monique,

wij kwamen geregeld op de discovery bij jullie en dat blijven we doen, maar nu hebben we ook de britt night ontdekt en ook die vinden we erg leuk. Meestal komen we in combinatie met de zaterdag en vinden dat een geweldig leuke actie van jullie.

Het 8 jaar bestaan zullen we er zeker bij zijn.

X

Jelle en Astrid

Eigenlijk zitten we er al 12 jaar, maar de parenavond op zaterdag bestaat in oktober 8 jaar en dat gaan we die avond vieren met een extra leuke avond.


Beste Monique, wij willen jullie laten weten dat wij 17 september voor het eerst naar een parenclub/parenavond zijn geweest. Van tevoren alles goed uitgezocht en voor jullie gekozen. Voornamelijk om de hygiëne zijn jullie onze eerste keus geworden. We hebben een heerlijke geile avond gehad. Jullie hebben een mooie, hygiënische en gezellige club. Het is zeker voor herhaling vatbaar. Tot gauw, L&H.

We zien jullie graag weer terug.


Hallo Monique

Na een hele tijd dubben, hebben we toch onze stoute schoenen aangetrokken en zijn op zoek gegaan naar een parenclub. We wilden naar een club waar alleen paren kwamen. We kwamen o.a. uit bij jullie. Het was wel aan de andere kant van het land (we komen uit Limburg), maar het was de moeite waard hoor!!! We waren er net na 20.00 uur (als één van de eersten die avond, kort geschoren koppie en de blondine in lak) en werden netjes ontvangen door Monique en rondgeleid door Britt. We hebben ons lekker omgetrokken en hebben rustig in een zitje wat gedronken en gekeken. Toen naar boven en ons overal lekker uitgeleefd bij andere stellen in de buurt. Supergeil was dat. Daarna douchen en wat eten. Mooie show van Britt gekeken en weer naar boven voor een hele tijd. Enorme geile sfeer was het. Daarna weer douchen en twee uur en een kwartier terug rijden en om half vijf waren we thuis.

Tot ziens over een tijdje.

Dat ritje doen we vaker.

Groetjes vanuit het zuiden.

Lakstelletje.

Natuurlijk altijd goed te horen dat zoveel van onze gasten het er voor over hebben om zo’n stuk te rijden. Voor stelletjes die van ver komen hebben we ook vele aantrekkelijke overnachtingsmogelijkheden in de buurt.


Hallo Monique,Na er veel over gesproken te hebben, hebben we na een speurtocht op internet voor jouw club gekozen. En ja daar zijn onze stoutste dromen uitgekomen. Na een super ontvangst, voelden we ons meteen op ons gemak. De rondleiding was prima maar eigenlijk niet nodig omdat je direct na binnenkomst relaxed bent. Eerst een drankje in de bar en toen samen naar boven. Heerlijk direct op de massagetafel en…..toen naar de koeienkamer, wat daar gebeurde …….maar het belangrijkste alles met respect. Wij kwamen niet voor partnerruil en gelukkig is de zaterdagavond daar prima geschikt voor. Ondanks dat er tijdens de rondleiding werd gezegd dat we vanwege de 1e keer maar rustig moesten kijken zijn we van 22.00 uur tot heel laat als een wilde tekeer gegaan. Van de grote groepskamer tot de kleine 2 persoons ruimte, allemaal geweldig! Zelfs de schommel geprobeerd….bedankt en graag tot binnenkort, we genieten nog steeds na het geeft spanning en heel veel ontspanning. E&L

Hoi E en L, zo zien jullie maar weer. Het ene stel doet de eerste keer juist heel rustig de kat uit de boom kijken en het andere stel gaat direct al wat verder. Dat is nu juist zo mooi. Iedereen kan zelf bepalen wat wel en wat niet.


Hallo Monique, Zaterdagavond 2 juli zijn wij voor het eerst bij jullie langs geweest en ik moet zeggen dat het meer dan de moeite waard was en is.Het is voor ons wel een eindje rijden(1 1/2 uur), maar tjonge jonge,hadden we maar eerder bij jullie langs geweest.Wij zijn een stel die niet zo lang geleden pas deze stap heeft durven zetten om een parenclub te gaan bezoeken. Wij hadden al 2 verschillende club’s bezocht en waren van mening dat er toch meer bestond.Bij de binnenkomst werden we al hartelijk ontvangen in lingerie(kijk en dat maakt of breekt de sfeer).Je gaf de bezoekers een warme ontvangst(velen waren ook voor de 1e keer hier) een goede uitleg over de club en dat we meer dan welkom waren….top. De sfeer in de club was relax,het buffet smaakte heerlijk en de meiden achter de bar waren in en op top.. We hadden ook het genoegen een stel te ontmoeten waar we mee in konden vinden,helaas vergeten telefoon/mail uit te wisselen(zij blond kort haar 38jaar,hij ook kort blond haar en kwamen uit het noorden,we willen graag met jullie in contact komen,aangezien zij nog van mij wat te goed heeft)herkennen jullie erin stuur dan een mail naar (…..) Deze avond was ons goed bevallen zeer goed bevallen en complimeten aan jou en je team.Wij zullen zéker hier vaker een bezoek aan jullie club komen brengen. liefs Jerry en Helga.

Fijn dat het jullie bevallen is want wij zien jullie graag weer bij ons terug.


Beste Monique, Ik heb even getwijfeld of ons verhaal iets toevoegt aan de verhalen die al te lezen zijn maar weet dat wij de informatie van andere stellen opgezogen hebben tijdens onze voorbereiding om de stap te zetten, vandaar onze beleving! Afgelopen zaterdag was het zover. Onze eerste keer naar een parenclub. Veel over gefantaseerd en gesproken met elkaar. Vol gezonde spanning, de ergste spanning hadden we al even weg geneukt voordat we in de taxi stapten, gingen we afgelopen zaterdag, 2 juli, naar je club. Ontvangst en rondleiding waren prima en we namen plaats aan de bar. De sfeer was bijzonder ontspannen en gezellig. Geen opdringerige mensen, geen overmatig drank gebruik en geen drugs. Al snel besloten we naar boven te gaan waar toen nog weinig actie was. Nog maar een drankje en vervolgens maar zelf met actie begonnen boven. Dat was al een stapje want iemand toeschouwer van onze activiteiten laten zijn is niet iets wat we vaker hadden ervaren maar was zeer opwindend. Na de 2e climax van die avond kwamen we los, en met ons vele anderen want het begon boven behoorlijk vol te raken met allerlei sexuele activiteiten, heerlijk geil en al snel bereikten we eerst op de befbank (ook prima als pijpbank te gebruiken overigens) in de gynaecologen stoel onze 3e climax. Wat een geilheid, er kwam geen eind aan. Na de 3e douchebeurt besloten we nog weer even wat vocht bij te tanken, het was inmiddels behoorlijk broeierig geworden op de bovenverdieping……… We waren er weer helemaal klaar voor en gaven onze ogen de kost op de bovenverdieping om ons tenslotte naar de jungle kamer te begeven waar behoorlijk actief gebruik van werd gemaakt door diverse stellen. Daar vonden we tijdens onze activiteiten aansluiting met een heerlijk stel. Het beest kwam in ons los en zijn we op alle gewenste vlakken ‘ontmaagd’ tijdens onze 1e keer. We hebben genoten van de bef/pijp en neuk avonturen met het andere stel! De 4e climax bleef dan ook niet uit en een 5e zat er die nacht zelfs ook nog in! Heerlijk wat een ervaring, en zeker voor herhaling vatbaar. Tot 6 augustus! Groetjes van een stel uit Friesland

Zozo en dat allemaal al voor de eerste keer. Jullie lieten er geen gras over groeien.


hoi monique,

we hebben gisteravond(vrijdag 24 juni-britt night) een superavond weer gehad bij jullie,

ik was eerst bang dat er veel overlast was van de alleenstaande mannen,maar dit viel 100 % mee,nee is nee,was verder duidelijk.

we hebben voor het eerst erotisch contact gehad met een ander zeer leuk stel,maar ben helaas vergeten gegevens uit te wisselen,hopen dat we ze weer een keer tegen komen bij jullie!

tot de volgende keer

groetjes

Zoals jullie goed op merken zijn er bij ons geen vervelende single heren en weten de aanwezige single heren precies wanneer ze wel en niet met iemand sex kunnen hebben. Gewoon even netjes vragen.


Hoi Monique,We willen je hierbij bedanken voor onze eerste ervaring in een geweldige club! Vandaar dat we een stukje willen schrijven voor stellen die net als ons nieuwsgierig zijn.Mijn man wilde al langer naar een parenclub. Na dik een jaar twijfelen heb ik (vrouw) eindelijk de stap voor ons ondernomen om naar een club te gaan. De reden dat ik niet wilde is omdat ik was bang dat er ongewenst aan je gezeten zou worden en je van top tot teen bekeken werd. Niets in minder waar!! Van begin tot eind is het een geweldige ervaring geweest.Bij de entree zijn we welkom geheten door Monique met een hele uitleg hoe alles werkt. Vervolgens een rondleiding gehad en wat ons direkt opviel is dat echt iedereen welkom is. Dik, dun, groot, klein, jong en oud. Niets moet, maar alles mag. Iedereen heeft zoveel respect voor elkaar. Er zijn veel verschillende kamers en alles is superschoon. Aan de bar hebben we eerst wat gedronken en rondgekeken en vervolgens toch op onderzoek uit. De stemming zat er al snel in en we zijn een kamer ingedoken, heerlijk! Douche genomen en wat wezen drinken en eten van het lopend buffet en weer een ronde.Voor iedereen die een nieuwe ervaring willen opdoen is dit de ideale club. Je ziet ons zeker nog terug!J en A

Zo zien jullie maar de twijfels waren nergens voor nodig.


Hallo,

Afgelopen zaterdag 7 mei zijn wij voor het eerst bij jullie geweest. Het was gelijk onze eerste ervaring met een parenclub.

Na echt wel een paar weken diepgaand onderzoek, via internet, besloten wij de stap bij jullie te wagen, vanwege de goede ervaringen die op jullie site staan.

Toen we het parkeerterrein opreden werden we toch wel een beetje zenuwachtig.

Maar eenmaal binnen werden we eigenlijk al meteen gerustgesteld door de open en eigenlijk doodnormale omgang van de mensen met elkaar.

En dit was nog maar bij de receptie!

Na een kleine uitleg van Monique, volgde een ontspannen rondleiding. Compleet met tips en tricks.

Wat ons overigens meteen opviel was de netheid en hygiëne. Complimenten hiervoor!

Daarna maar snel omkleden en naar binnen…

Daar liepen we dan. In weinig.

Maar de sfeer was zo gemoedelijk, dat je dat gevoel eigenlijk meteen kwijt bent.

Tijdens een drankje aan de bar (we waren wel aan een borrel toe!), ontmoeten we nog een stel wat voor het eerst was.

Na de nodige moed ingedronken te hebben, besloten we met zijn tweeën, naar boven te gaan.

Eerst maar eens overal “stiekem” naar binnen kijken.

Wat daar allemaal gebeurde, wond ons zo op, dat we uiteindelijk de stapelbedkamer zijn ingedoken.

Na verloop van tijd maar weer naar beneden om vocht aan te vullen (en nicotine)…

Gedurende de avond zijn we nog een keer naar boven gegaan, maar toen was er al weinig activiteit meer.

Meteen een tip voor andere nieuwe stellen : wij hadden dus te lang aan de bar zitten twijfelen, waardoor we te ” kort ” van boven hebben kunnen genieten.

Dit is dus iets wat we de volgende keer zeker anders zullen doen!!

En de volgende keer : Die komt er zeker.

We hopen dat met deze ervaring; andere paren, die nog twijfelen, over de streep halen om jullie te bezoeken.

Jullie hebben van onze eerste keer parenclub een onvergetelijke ervaring gemaakt.

Heel veel dank daarvoor!

T & M

Bedankt voor jullie lieve mail en misschien is dit voor sommige stellen net het laatste duwtje dat ze nodig hebben. Wij hopen van wel, want jullie zien, het is gewoon erg leuk en gezellig hier.

Hallo monique en team 16 april waren wij voor het eerst in jullie club.we vonden het heel spannend allemaal,maar we werden al snel op ons gemak gesteld door diegene die ons rondleidde.Na een tijdje beneden te hebben gezeten,waagde we ons een verdieping hoger.We gingen naar het spiegelbed/stapelbed kamer.Een beetje nerveus begonnen we te fiselefozen,uiteindelijk belandde we in het bovenbed van het stapelbed,hetgene wat ik miste om op het bovenbed te kunnen komen was en trap oid,of ik moet dat over het hoofd gezien,zouden jullie ev een trapje kunnen maken daarvoor?na heerlijk te hebben genoten gingen weer naar beneden toe,om vervolgens een uur later in de jungle kamer te genieten.We hebben een hele leuke avond gehad en het is zeker voor herhaling vatbaar.wij zijn een stel van vrouw van 35 en man van 39 en hebben het leuk gehad,dus voor diegene in onze leeftijd die denken,het is niks voor ons,kom eens kijken in club monique,het is de moeite waard.wij komen zeker weer terug. J en V

Thanks en graag tot ziens.


lieve hans en monique ,

zoals jullie weten komen we nu zo’n 2,5 a 3 jaar in jullie club ik denk gemmideld genomen zo n 6x per jaar.

wij zijn een rubens-stel van 30 – 35 jaar oud.

we willen even een stukje schrijven omdat er misschien stellen zijn die de stap naar jullie club wat groot vinden , en uit dit stukje misschien de stap halen die ze willen zetten.

We kijken er nog steeds elke keer naar uit om naar wieringerwerf te rijden , het is echt ons avondje uit geworden.

Vanwege nare ervaringen uit het verleden met thuisdaten heeft het ons erg veel moeite gekost de stap 2,5 jaar geleden te nemen om toch weer de “swingerswereld” in te stappen , en gisteren was toch wel een doorbraak voor ons .

het eerste contact na 5 jaar met een ander stel , ja duh zul je zeggen de meeste gaan na 1 of 2 keer bezoek al verder hoor.

Voor ons was het allemaal niet zo vanzelfsprekend .

Maar nu van te voren al gezegd , we komen er nu 2,5 jaar , en nu gaan we eens verder kijken .

We hadden beide het gevoel dat de tijd was aangekomen eens verder te kijken , dan alleen de eerste 30 cm om ons heen.

En eigenlijk is het heel mooi dat het zo kan , 2,5 jaar in een club en nooit is er 1 stel geweest wat dwong of wat dan ook wilde opdringen .

Eigenlijk een compliment waard voor jullie club , waar de sfeer dus zo relaxed is dat het helemaal niet uit maakt of je nu met je eigen partner alleen in het openbaar sex wilt , of echt aan partner ruil wilt doen .

de hand wegleggen van een persoon is altijd genoeg geweest om NEE te zeggen.

Nu waren wij gisteren lekker in de koeienkamer bezig , en er kwam een stel met een mooie volle blonde dame bij ons in de kamer zitten .

Na een tijdje heb ik zachtjes haar voeten aangeraakt , en later haar benen en billen waarop ze mijn hand zachtjes weg legde.

Dus jah nu moest ik degene zijn met respect , uiteraard zijn we toen samen verder gegaan en plots zat ze even aan mijn knie .

weer wat later kwam ze lekker liggen waardoor ik haar aan kon raken , en hebben de vrouwen elkaar even gestreeld , en gezoend.

de vrouw zei nog tegen P dat ze mooie borsten had , wat haar ego natuurlijk streelde.

Nadat de man zijn vrouw lekker geneukt had ( ook daar kunnen wij heerlijk van genieten “kijken” ) gingen hun de kamer uit. dus helaas hebben we hun namen ook niet kunne vragen.

nu klinkt dit waarschijnlijk als zo was dat alles , voor ons was dit een grote stap maar wel de stap die we nodig hadden.

Het ijs is nu voor altijd gebroken , voortaan zullen wij zeker verder kijken.

Met grote dank aan dit stel overigens , zeer geduldig en zacht misschien kwamen we wat besluitloos over dat was onwennigheid .. misschien denken die mensen zo speciaal was het niet , maar voor ons wel .

als je eens wat naars meegemaakt heb is het heel lastig om dat te doorbreken , en wij weten dat er vele mensen zijn die dit hetzelfde hebben.

want als je ooit in de swingerswereld hebt genoten , blijft deze je aantrekken als een magneet

en dat is heel moeilijk als je er ook 1 hele nare ervaring mee hebt.

helaas hebben we deze mensen beneden niet meer aan kunnen spreken , ze waren in gesprek en wij vonden het niet gepast om ons daar in te mengen.

En wij gingen al vrij vlot weer naar huis , want vanwege een lange werkweek met veel vroeg op was klaas vaak met zijn zand gekomen.

en dat staat niet echt interessant gaap gaap gaap.

wij hopen dat deze dit stukje ook zullen lezen en het zullen herkennen en ons het niet kwalijk nemen.

een volgende keer drinken we samen wat , zeker weten.

en we hopen ook dat mensen die graag eens een parenclub zouden bezoeken dit lezen en het hun over de streep kan trekken.

er hoeft helemaal niks , neem ons als voorbeeld bijna 3 jaar bezoek nooit iemand die een verkeerde of dwingende hand naar ons heeft uit gestoken .( of we zijn niet zo interessant haha)

en iedereen respecteerd je , of je nu vol of slank bent dat is een heerlijk gevoel.

wij zullen deze avond monique niet snel meer vergeten , en zullen snel weer te vinden zijn in jullie mooie boederij.

en een tip voor mensen die het heel moeilijk vinden om het besluit te nemen

– prik een vaste datum in je agenda , een tijdje vooruit zo kan je er naartoe leven en wordt de stap net even wat minder groot –

een dikke kus voor jullie , want zonder jullie inzet zou de club niet zo relaxed en ongedwongen zijn .

liefs har en pee

Bedankt voor jullie mail. Het erotisch contact hebben met een ander stel is voor iedereen weer anders. Wij zeggen altijd maar, doen als je er samen echt aan toe bent, want ook zonder dat kan je een hele fijne avond bij ons hebben.


Hallo Monique en team,Afgelopen zaterdag zijn wij voor het eerst bij jullie geweest. Euh zelfs voor het eerst naar een parenclub! Grappig is dat zowel mijn mannie als ik het al heeeeeel lang eens wilde ervaren, maar dat het er met onze vorige partners niet van kwam. Nu zijn wij een (errug geil) setje en is het dus zover.Vooraf dacht ik: hmmm wat nou als ik niet eens nat kan worden als er vreemden omheen zijn ??? Of als hij niet hard kan worden om dezelfde reden?? En laten we maar niet te vroeg gaan, want anders zijn we de eersten!Dussss: een lekker setje uitgezocht, in de auto gestapt en vol verwachting gaan rijden. Onderweg praten over hoe het zou zijn, wat we zouden meemaken en natuurlijk hadden we vooraf al afspraken gemaakt: wij gaan voor elkaar en niet voor sex met anderen. Maarrrr kijken en bekeken worden leek ons erg lekker. We draaien het terrein op met de auto en schrikken ons rot! Het was kwart over 9 maar er was al bijna geen plek meer! We keken elkaar aan en dachten: wat? Zo vroeg? Binnengekomen voelden we ons direct op ons gemak. De entourage de ontvangst de vriendelijkheid. En toen de deur door, de club in…. Pffff wel spannend hoor. Tot onze stomme verbazing zat de hele club dus al vol (letterlijk want iedereen zat) en werden we door iedereen aangekeken hahaha. Dat is nog eens een binnenkomer! De duidelijke rondleiding van Astrid was super en relaxed. Nou snel omkleden en naar de bar voor ons eerste drankje. Ondertussen konden we al niet van elkaar af blijven. Hmmmm.Van het optreden van stripper Jeffrey hebben we weinig meegekregen omdat het goed verzorgde buffet onze volledige aandacht opeiste. Nadat onze buikjes lekker gevuld waren en we inmiddels een tweede drankje hadden genuttigd waagden we het erop om eens kijkje op de bovenverdieping te gaan nemen. Enkele andere stellen waren ons hierin al voorgegaan. Omdat ik beneden al heel erg zin kreeg in mijn lekkere man besloten we snel een ruimte op te zoeken en al snel lagen we heerlijk met elkaar te vrijen in de sterrenkamer naast een al aanwezig ander stel en vergaten eigenlijk alles om ons heen. Na een zalige vrijpartij zijn we weer naar de bar gegaan voor een drankje. Daarna weer upstairs voor een verdere verkenningstocht want we waren inmiddels erg geil geworden van wat we om ons heen zagen. De schommel van leer en kettingen was ons verteld een gewild item te zijn en niet vaak vrij… Echter dat was niet deze zaterdag geloof ik. Want hij was vrij en ik kon me niet bedwingen. Mijn man werd zo opgewonden van het beeld van mij in de schommel dat we ook daar een heerlijke vrijpartij hadden. Waar geloof ik heel wat stelletjes bij zijn komen kijken…. Hmmmm kom maar kijken hoor. En ja, zo’n tropische verrassing met een witte man valt ook wel op natuurlijk! Na de schommel naar de befbank waar ik mijn man heerlijk onder handen nam en hij mij. En daar stond ook: De stoel….. Normaal zit ik er niet graag in, maar nu, met mijn fitte geile mooie man bij me: jammie! En hij vond dit dan ook een van de lekkere extra’s die er aanwezig waren in de club. Ook heb ik hem vastgebonden waarna ik hem heerlijk kon plagen met mijn handen, mond, tong en toen ik me omdraaide en bukte….. Je snapt hem wel. Kijk, zonder handen mamma!Ondertussen hadden we al wat spannende scènes gezien van andere stellen waarvan ik best wel opgewonden raakte. Toch is het grappig dat ik het leuk vind om bekeken te worden en te kijken, maar dat ik niet wil swingen. Ik heb genoeg aan mijn mannie en hij aan mij. En hey, dat kan bij Monique allemaal! We hebben ook echt geen ‘last’ gehad van opdringerige andere bezoekers. Heerlijk!Om het lange verhaal wat in te korten: we hebben ons record verbroken van aantal x vrijen binnen 12 uur en hebben het super naar onze zin gehad. Ik hoop dan ook dat we snel weer gaan, want ik lust er wel pap van!Tot snel, liefs N&M (Flevoland)

Het was voor jullie zo te lezen een nieuw avontuur en we zien jullie graag snel weer bij ons terug.


Hallo Hans en Monique,

Gisteravond waren wij voor het eerst in jullie club en we vonden het echt super! Het was voor ons de eerste keer in een parenclub en alle wat er te lezen valt van bezoekers is waar! Op de weg heen was de spanning erg hoog, want je gaat naar “het onbekende”. En vooral voor mijn vrouw was het nog wat spannender, omdat die zo behoorlijk druk maakte over der uiterlijk.. ECHT NERGENS VOOR NODIG! Zo bleek wel! Want er is echt niemand die van je opkijkt!

Wat ons vooral opviel was de gemoedelijke sfeer en respect voor elkaar..Dit vinden wij echt Ongekend! Het was voor ons wel even wennen en wat lastig om echt in de sfeer te komen.. Maar onze mening is dat je alles rustig aan moet beginnen en het begin is er nu dus!

Wat voor ons het hoogtepunt een beetje was tijdens onze eerste keer was de darkroom! Hierdoor werd je nog anoniemer en STOUTER hihi

Het werd erg druk ineens zodat we amper ruimte hadden voor ons eigen spel, maar dit was snel opgelost door 2 heren die mijn vrouw zaten te vingeren terwijl ze mij aan het pijpen was.. Helaas is het dit keer aan mijn neus voorbij gegaan om ook even te kunnen “proeven” van de andere Vrouwen die daar aanwezig waren, maar het was zo druk dat ik niet meer van mij plek kon komen.. En dan denk ik, volgende keer beter!

Voor mij was het belangrijkste dat mijn vrouw zich prettig voelde en wat meer ervaring op kon doen, want ik had in mijn verleden wel al meer gekke dingen gedaan. Zodat je niet tussen mensen komt te zitten die de bontjas nog aan hebben om het zo maar te zeggen. Wij vonden het wel moeilijk te concentreren zo de eerste keer, vanwege dat we niet echt gewend zijn met zoveel Licht aan te sexen (laat staan met wat hardere muziek)

Maar we werden er niet door ontmoedigd hoor! We zullen er nog zeker lang over napraten (kan nog wel pagina’s vol typen)en zo zijn wij er ook al wel zeker van dat dit niet de laatste keer zal zijn!

De 180 km die we ervoor hebben moeten afleggen was het ons meer dan waard!

Voor iedereen die net als ons al jaren over dit soort dingen fantaseert, NIET DENKEN GEWOON DOEN EN

GENIETEN!

Wij danken jullie overigens ook nog voor de goede zorg bij binnenkomst en de goede rondleiding!

Echt een goed geregelde club met een oprecht prettige sfeer!

Dank jullie wel en jullie kunnen ons de komende tijd nog wel vaker verwachten (of vaker hihi)

Groeten uut Drenthe!

W. en I.

Hoi W en L, bedankt voor jullie leuke reactie. Zo te lezen waren jullie op een vrijdag avond, want op zaterdag komen er alleen maar paren. Zien jullie graag weer terug.


Hoi Monique (en team)

Wij waren 4 en 5 maart bij jullie

Wij hebben ons jubileum bij jullie gevierd . 3 jaar geleden ook in maart hebben wij elkaar leren kennen in jou fantastische club.

Inmiddels is de basis bij alles wat we doen ons vieren.

We zien ook dat dit heel veel mensen erg aanspreekt,en worden er dan ook regelmatig op aangesproken dat ze aan ons kunnen zien dat we intens van en met elkaar genieten. Je snapt dat we jou hier heel erg voor willen bedanken.

Nu onze avonden bij jullie .4 maart was het discovery avond ,dit was voor ons nieuw ,en ik kan je vertellen dat we hier werkelijk erg van hebben genoten.

We hebben hier met fantastische mensen gesproken .er was een stel wat een sm show gaf ,W e W. als je zag wat een liefde deze mensen naar elkaar uitstraalden ,je kon zien dat beiden van dit spel genoten. Later heeft W (vrouw) nog heerlijk gesext met A (vrouw) .wat een mooie vrouw was dat zeg met een super uitstraling. Het was een fantastische avond zeker voor herhaling vatbaar.

En dan nog 5 maart. De parenavond. Ook deze was als vanouds weer helemaal super . we kwamen met een taxi vanaf het hotel. Ook dit was weer perfect geregeld. Het is gewoon niet te begrijpen .2 avonden voor deze prijs , en dan ook nog gratis vervoer .kortom super.

In deze taxi zat ook een stel wat voor de eerste keer naar een parenclub ging .P en H .deze mensen spraken ons enorm aan . Op het einde van de avond hebben we nog een tijdje met deze mensen zitten praten. Erg gezellig.

De volgende ochtend bij het uitchecken ,hadden deze mensen hun email achter gelaten.en inmiddels hebben we via mail contact gehad. En waarschijnlijk komt ook hier nog wel een vervolg op.

Monique dankzij jou club is ons leven zo verrijkt ,ontzettend bedankt hiervoor

M & L

M & A

Wat een leuke mail zeg. Voor ons ook een genot om te lezen hoe fijn jullie het met elkaar hebben.


Lieve Monique en Hans natuurlijk(moeten jullie het maar parenclub hans en monique noemen),

Alweer twee jaar bezoeken we de parenavonden op zaterdag en vandaar besloten wij afgelopen vrijdag maar ook een keer naar de discovery te komen. Hier hadden we namelijk veel over vernomen en dus inmiddels behoorlijk nieuwsgierig. Wat een leuke avond is dat zeg, volgende keer zullen we maar gebruik gaan maken van de voordeel actie zodat we twee dagen kunnen komen voor dezelfde prijs.

Ook zagen we de aankondiging van de special friday. Na de discovery avond willen we ook deze direct maar eens gaan proberen. Straks zijn we helemaal niet meer weg te slaan. Jullie club is voor ons een niet weg te denken onderdeel van ons leven geworden en hopen dat jullie nog heel lang door zullen gaan.

Veel liefs

V en A

Hoi V en A,

DE weekend actie geldt overigens ook op de Moniques Special Friday. Jullie betalen dan de bijdrage voor de zaterdag en slechts 10 euro voor deze speciale avond op de vrijdag.


Hoi Monique,

In januari hebben wij voor het eerst jouw club bezocht. Misschien wat laat, maar toch even een korte reactie van ons.

Wat een schone mooie club heb jij zeg. Dit hebben wij nog nergens zo meegemaakt. Barpersoneel erg vriendelijk en leuk dat ze aan de dress code meedoen. Dat hadden wij ook nog nooit ergens meegemaakt.

Eten was prima verzorgt en erg lekker, Jammer dat er geen bakplaat is, maar ondanks dat was het zeer gevarieerd en goed.

De douche ruimte was een verademing. Grote handdoeken, alles erg schoon en netjes, zelfs deodorant en eau de toillet op de wastafels en zoals je zelf al op de website schrijft lekkere grote handdoeken. Ook dat nog nergens anders zo gezien.

In maart willen we weer komen en dan nemen we een bevriend stel met ons mee. Na ons enthousiasme zijn ook zij heel erg benieuwd.

Liefs,

aad en veroni

ps. En dan natuurlijk jij als gastvrouw. Jij hebt echt heel erg veel indruk op ons gemaakt en we hebben het geregeld over jou als vrouw.

Hoi Aad en Veroni,

Wel veel complimenten hoor, begin er bijna van te kleuren


Parenclub Monique,

Als het uitkomt en we kunnen oppas regelen voor de kinderen proberen wij zo eens in de twee tot drie maanden bij jullie langs te komen. Afgelopen zaterdag was het weer zover. Helaas hadden jullie vrijdag gangbang zodat er dit maal geen weekend actie voor ons in zat, maar lazen wel dat jullie weer een paar leuke nieuwe avonden gaan organiseren.

Ook lazen we het briefje bij de rokersruimte en moeten zeggen dat jullie daar goed aan doen. Wij zaten ons namelijk regelmatig te ergeren aan het kliekje van rokers die de gehele avond bij elkaar bleven zitten en zich deze ruimte toe eigende. Wij en niet alleen wij maar we hoorden ook van andere gasten dat ze het jammer vonden dat een bepaalde groep de gehele avond door deze ruimte als een soort van private room gebruikten. Zo te zien hebben jullie dat nu uitstekend opgelost en kan iedereen zich weer thuis voelen in het rookgedeelte zonder de dominantie van een klein, maar wel zeer aanwezig vast groepje.

Wij hebben ze afgelopen keer de hele avond niet gezien en vernamen van de meisjes van de bar dat dit groepje zich aangesproken voelde en er dus niet was.

Wij zijn altijd dik tevreden over jullie club en ook deze actie laat weer ziuen dat jullie er alles aan doen om jullie club voor iedereen leuk te houden. Onze complimenten, waren ze bij andere clubs maar net zo oplettend.

Hoi B en S

Wij ontvingen de afgelopen maanden meerdere negatieve reacties van rokende gasten die zich niet prettig meer voelde in onze rooksalon. Wij nemen dit natuurlijk serieus en zijn van mening dat iedereen zich bij ons in welke ruimte dan ook lekker moet kunnen voelen. Vandaar hebben wij hier iets mee gedaan en denken en zagen de afgelopen drie weken zelf ook dat het nu gelukkig is opgelost.


Hallo medewerkers van Monique, Wij zijn gisterenavond voor de eerste keer bij jullie parenclub geweest. We hebben een heerlijke avond gehad. Na een leuke rondleiding troffen wij direct al een aantal gezellige stellen aan. We hebben lekker met elkaar gekletst. Mochten we nog enige zenuwen van te voren hebben gehad, dit verdween al heel snel. De sfeer, de vriendelijkheid maar ook het wederzijdse respect sprak ons erg aan. Een compliment voor jullie. Voor iedereen is er wat te beleven en je wordt geaccepteerd zoals je bent. Wij hopen snel weer een keer bij jullie te komen! Ron en Marieke

Zien jullie graag weer bij ons terug. Bedankt voor de mail.Hallo Hans en Monique Om onduidelijke reden waren we al 7 jaar niet meer geweest. Sinds we verhuist zijn leek zo’n eind weg. En 7 jaar terug was het een beetje stil in de club. Gisteren toch maar weer eens geweest, wat een wereld van verschil! Lekker druk, prima sfeer, prima gelegenheid. We hebben een geweldige avond gehad. Ook wij zijn allebei vaak wat minder zeker over ons uiterlijk, maar daar heb je bij deze club helemaal geen last van. Sterker, we zijn gekomen met als doel zelf een leuke avond te hebben en zonder verdere verwachtingen. Blijkt het de avond van ons leven te worden! We komen nu zeker weer vaker naar de club.

Bedankt voor jullie mailtje. Het is de laatste jaren inderdaad erg druk en gezellig geworden. Jammer dat jullie zo lang niet waren geweest.


Wij komen geregeld bij jullie en vinden het net als vele andere erg fijn dat jullie de prijs met 20 euro hebben verlaagd. Jullie zijn nu inderdaad een stuk voordeliger als de overige clubs en dat maakt jullie nog aantrekkelijker. Spraken gisteren diverse andere stellen die daar ook zeer enthousiast over waren. Wij denken dat dit prijsverschil ertoe zal bijdragen dat wij en vele anderen nog vaker jullie schitterende club zullen bezoeken.

Tot binnenkort

G.J. en A

Ons streven is onze gasten zo min mogelijk te berekenen en zoveel mogelijk te bieden. Het doet ons plezier te lezen dat jullie dit waarderen.


Hallo Hans en Monique

Hebben een leuke avond bij jullie gehad. Het was voor ons de eerste keer dus allemaal best wel spannend. Wij zijn wat dikker dus waren bang dat we nagekeken zouden worden, maar binnen zagen we dat er wel meer dikkere stellen rondlopen en ook de slanke stellen behandelde ons gewoon met respect en werden door niemand nagekeken. Het was daarom erg goed voor ons zelfvertrouwen en we wisten niet dat mensen in 2010 nog allemaal zo veel respect voor elkaar konden hebben. We hebben alleen samen op de koeienkamer gelegen en vonden het best wel heel opwindend dat andere konden toekijken. Misschien een volgende keer ook iets met een ander stel. Wij staan daar nu ook zeker open voor.

Wij danken jullie voor alle goede zorgen en komen zeker snel weer langs.

B & K

Bedankt voor jullie reactie. Zoals wij op deze site al duidelijk proberen te maken maakt het niet uit of je nu slank, iets minder slank of dik bent. Iedereen is hier even welkom en iedereen loopt hier door elkaar zonder dat men elkaar zal kwetsen of nakijken.


Het is nu 05.30 en wij zijn net thuis en konden het niet laten om direct een mailtje te sturen. De hele terug weg hebben we het over deze avond gehad en we zijn beide super enthousiast. Al is het nu midden in de nacht zijn we evnegoed klaar wakker van alles wat we vanavond hebben beleefd. Al onze verwachtingen zijn overtroffen en we hebben echt iets ontdekt waar we in de toekomst alle twee veel plezier aan zullen gaan beleven. Jaren lang leefde wij met een ietswat negatieve gedachten over parenclubs omdat wij ooit eens iets ranzigs op tv hadden gezien. Op internet vernamen we toen de vele aanbevelingen over club Monique en hebben zo besloten om dit toch maar eens te ondernemen. We moeten nu inderdaad al deze positieve berichten bevestigen en komen snel weer terug.

Bedankt voor de goede ontvangst en rondleiding. Alles was erg duidelijk en werd ons netjes bij binnenkomst verteld. Grote klasse!

Tot de volgende keerGroetjes, H en M

Tevreden berichten van “nieuwkomers”horen wij graag. Dank jullie wel.


Ons eerste “parenclub ervaring”.

In de zomer van 2009 besloten we voor het eerst een parenclub te bezoeken en kwamen toen uit in een club in (…….)**. Het was een grote teleurstelling en er waren slechts drie stelletjes. Bovendien liepen er ook nog eens zo’n tien tot vijftien mannen rond en zaten er twee vrouwen die zich aan deze mannen verkochten voor dertig euro per half uur. Wel vreemd dat we op de website toch duidelijk hadden gelezen dat het hier een parenclub betrof. Na twee koppen koffie en een borrel hadden we het wel gezien en met ons besloten nog twee andere stelletjes weer naar huis te gaan. Wel vervelend, want er was een stel die er ruim honderdvijftig kilometer voor hadden gereden. Gelukkig was dat bij ons niet het geval, maar wat iets moois had moeten worden liep voor ons uit op een bittere teleurstelling.

In november 2009 toch nog maar eens proberen en dit maal kwamen we terecht bij(…….)**. Wat een vieze club was dat zeg. Er waren amper paren en de sfeer was verschrikkelijk. Toch zijn we maar even samen met z’n tweetjes naar een kamertje gegaan en wisten niet wat we daar aantroffen. Krulspelden, een tandenborstel en een vies beslapen matras. Er ging ons wat dagen, dit was helemaal geen parenclub, maar een vies bordeel. Vandaar dat die meiden aan de bar helemaal geen Nederlands spraken, maar alleen maar Slavisch en zeer gebrekkig Engels. Wij hadden het wel gezien en moesten hier in ieder geval zo snel mogelijk weer vandaan. Eenmaal thuis hebben we de volgende dag toch nog maar eens de website bekeken en daar stond toch duidelijk het woord “parenclub-avond” genoemd. Na wat speurwerk op internet kwamen we er achter dat het gewoon een vies bordeel was met op de zaterdag een parenavond.

Omdat wij de moed niet snel opgeven en een stel spraken op internet die heel enthousiast waren over jullie club besloten we het afgelopen weekend het nog maar eens te proberen en kozen daarvoor jullie club uit. Toen we aankwamen schrokken we eigenlijk een beetje van de drukte en vele auto’s op jullie parkeerterrein, dit was wel even wat anders dan dat wij eerder hadden meegemaakt. We kregen netjes een plaatsje voor onze auto aangewezen, gingen naar binnen en sloten ons aan bij de rij in de receptie. Aan de ene kant best wel eng zoveel mensen, aan de andere kant zagen we het als een bewijs nu eindelijk eens een goede keus gemaakt te hebben.

We werden werkelijk heel netjes ontvangen (Monique je bet echt een hele lieve vrouw). Ook de rondleiding was heel netjes en we werden direct op ons gemak gesteld.

Over de avond zelf kunnen we nog wel twee kantjes vol schrijven, maar dat zullen we maar niet doen. Kort samen gevat we hebben een onvergetelijke avond beleefd en met vele leuke mensen gesproken. Deze avond overtrof onze fijnste dromen.

We hopen dat jullie ons stukje willen plaatsen om zo mensen die net als wij bij een verkeerde club terecht kwamen te overtuigen binnen kort naar Monique te gaan.

Wij komen zaterdag 6 maart weer jullie kant op, want het smaakt zeker naar meer.

Vriendelijke groeten,

P en A

Natuurlijk plaatsen we jullie mailtje en vinden het heel leuk dat jullie hiermee ook andere paren met een foute ervaring over de streep willen halen.

** ons beleid is dat we geen namen van andere clubs plaatsen omdat we dit niet collegiaal vinden, we denken dat jullie dat wel begrijpen


Hoi Monique en alle swingers,

Hoe snel kan een avond gaan? Denk je dat je toch lekker bijtijds bent (21:00 uur), is het zo 4:00 uur. Wij kunnen dus alleen maar zeggen dat het een super geslaagde kennismaking was met de wondere wereld die swingen heet (niks gelogen trouwens toen we vertelden dat we lekker gingen swingen dit weekend. “In een disco?” wordt er nieuwsgierig gevist. “Jaha, zoiets.” 😉 ).

Puur uitgaande op wat de reacties en andere informatie op de website uitstraalden, hebben wij 160 kilometer, vorst en mist getrotseerd om bij Monique aanwezig te kunnen zijn. En daarna gewoon teruggereden, want we blaakten van de energie. Niets teveel gezegd dus.

Voor de nieuwsgierigen nog even een beschrijving van de avond dan… De Zuiderdijkweg opdraaiend hadden we geen idee waar we terecht gingen komen. Bij elke lampje opdoemend in het donker dachten we dat we er waren. Zo werd de spanning wel goed opgebouwd zullen we maar zeggen. Afijn, verder prima gevonden dankzij Tom. Op het terrein werden we netjes naar een vrije parkeerplek geloodst en daarna naar binnen (respect trouwens, in die kou!). Meeluisterend naar de uitleg aan het nieuwe paar voor ons behoefden wij geen verdere toelichting en werden we snel aan iemand toegewezen die ons de boel zou laten zien. Alle tijd, rustig aan en heerlijk geruststellend werden alle hoeken en gaten ons tentoongesteld. Daarna kon de avond beginnen! Het was even aftasten wat er van ons werd verwacht, maar het fijne is dat er helemaal niets verwacht wordt. Dus we zijn voornamelijk onze eigen gang gegaan. Wat kletsen met anderen, met elkaar en rondstruinen. Onze eerst ‘boven’-ervaring verliep prima en vooralsnog op eigen titel. Het was alleen wat lastig concentreren met zoveel te zien! Na wat loungen en drinken beneden waagden we ons aan een tweede ronde boven. Geheel onbewust (echt!) ploften we naast hetzelfde stel neer als van de eerste ronde. Oh, jullie ook hier? Het heeft ons veel leuks opgeleverd zullen we maar zeggen. Zelfs zo erg dat Monique ons maar is komen ‘verwijderen’… de club was namelijk nagenoeg leeg, het was tijd om te sluiten.

E. bedankt voor de rondleiding en jij en C. bedankt voor de fijne afsluiting. We zijn dus veilig thuisgekomen in ‘slechts’ twee uur tijd (de vogeltjes heetten ons zingend welkom thuis). Monique, bedankt voor een prachtig podium voor een fantastische avond.

Tot de volgende keer! S(w)ing along!

Wat een lieve mail en schitterende omschrijving zoals het er daadwerkelijk aan toe gaat. Zien jullie graag weer terug.